Hur svårt kan det va????????

Ja det är faktiskt frågan! My gooooooood *grrrrrrrrrr* Jaja I morgon efter jobbet drar jag med kids å hundar! Syns igen efter helgen igen, med lite uppdatering.
Som vanligt har jag inte packat nåt, ungarna är spridda över stenungsund, men vi kör ett ihopsamlingsheat i morgon em och låtsas att vi kan hinna till Åsa till 19.

Tja då
/A
pssss en kortis oxå *asg*
 

Jobb....

Sitter nu å jobbar *fniss* å eftersom jag kan göra flera saker så kollar jag nu in Rapports valpblogg där det händer grejjer, samt planerar inför helgens lilla resa.

/A

Roligast igår... ROLAND


Mmmmm fast Götet är ändå Götet...

Men ska jag flytta så är det Karlstad som det blir, konstigt nog så är det nog staden som ligger närmast efter Götet och till Götet blir det nog aldrig igen, inte med kidsen....



Man kan drömma...
/A

om jag skulle ta....

å flytta till Karlstad! Dom har ju LKC där med....

Snön vräker ner :)

image303

Igår va det underbart härligt.... men jag gillar ju i normala fall även det som är nu. Snön fullkomligt vräker ner, jag hade tänt i kakelugnen, kanske tappat upp ett bad, tänt ljus, tagit ett glas rött, spelat spel med barnen... men som ni vet så är inget som vanligt, jag kikar ut å tycker dock att det är mysigt.

Jag körde flickorna till Emelies kompis Saga idag då Emelie och Nappe ska bo där ett par dagar. Sandran åkte med och vi tränade hoppning. Det var såklart lite meckigt. Halt som tusan och svårt med transporten men jag tog mig fram och tillbaka och fick bara lasta ur sista lilla biten då jag fastnade. Nåt som var jättekul med dagens träning var dock att Sandra kom över en grind som vi kämpat med i ett halvår, utan att ta oss över, men idag gick det:) Härligt. Alla 3 tjejerna som tränade var nöjda och vi tog en liten tur ute innan jag och Sandran gav oss hemåt. Nu har jag kikat på film och bubblat lite med Kerstin. Hennes hund Busy har fått 8valpar och det är fullt upp där.

Jag sitter i valet och kvalet om jag ska skicka ner fåren till Åsa (Gränsvallarens kennel) lr sticka huvudet i sanden en stund till.... Jag vet inte, just nu tycker jag inte att det är så himla kul, men snart kommer ju sommaren och jobbet med fåren blir så mycket lättare, kanske att jag får igång gnistan igen. Jag skulle behöva komma iväg och valla med nån som jag tycker det är kul med, för att bara känna igen känslan lixom...

/A

Underbart väder och vallning

image299
image300image301
image302

Idag kom Carina och Tierra förbi och vi drog oss ner mot ängarna för lite vallning. Jag bad Carina ta ner fåren då det inte är helt enkelt med både Tina och Bob. Brukar bli lite hetsigt.
Tierra var mer olydig än vad jag nånsin sett henne, hon har tänt ytterligare lite tror jag nog :) Tina gjorde ett bra jobb idag, dela gick dock inte, det berodde inte på hunden kan nämnas utan fåren var som tuggummi mot varandra och mot mig. Bobsötisen har verkligen tänt till och lät som en mistlur över grannskapet. Han var HET när vi skulle försöka oss på lite fåraktiviteter och nu vill jag åka på kurs med honom snart för att få lite styr :)
Jag har tittat på bilderna som blev tagna... hahahahah jag skrattar högt åt mig själv och mitt kroppsspåk. My good, spetesmal med höga knän!!

Nu har mina barn kommit hem, mmmm mys. I morgon ska vi åka och rida!!

/A

Jag skulle ju ha vallat idag jue...

image298

Men det var snöstorm så det blev inget av det, istället blev det halkkörning med sommardäcksbilen, lammstek å rödtjut. Pulsade oxå runt en runda med vovvsen, men Bob är fortfarande rätt halt så jag får ta det lugnt. Men tid är bokad så nu ska vi se om mina värsta farhågor blir besannade.
Nu ska jag köra kvällspass i stallet.

/A


Gillar


Kolla vad jag köpt :)

Rosa PS2 Slim +  Minneskort, 2 hk, spel & kvitto!!

Rosa å sött till mina små tjejer!!

/A

Nämen...

Jaha vad hände nu??? Snöstorm igen! Efter en helt underbar vecka med fint väder så blir man ledig och vädret blir blääää. Hård vind och mer snö. Jag som inte skottat från början pulsar till knäna i snö nu :) Äh jag ska inte ljuga, jag tycker det är mysigt! Bara en nackdel som jag kan se det, jag behöver ta mig ner till Stenungsund för att handla och jag har ju sommardäcksbilen... får se hur jag ska lösa detta. Har tagit fram en lammstek som jag ska tillaga idag. Shit så gott!
Jag njuter som bara den iaf... har varit ute och fixat djuren så alla har fått sitt, nu ligger jag i bingen med kaffe och lite Idol Usa på tvn, surfar och har precis bubblat lite med Silva som var ute på äventyr!!
HAr bestämt mig för att slappa fram till lunch iaf, sen ska jag ta en prommis med hundarna. Efter det ska jag se hur jag ska ta mig lilla affären.

Vänner, ha en go påsk!

/A

Exakt ett år sen
43263-134

Snön ligger kvar...

Åhhhh så gott då! Solen har strålat och himlen varit blå. Underbart!! Jag har iofs inte hunnit njuta pga jobbet men i morgon ska vi väl sluta liite tidigare och jag hoppas att vädret fortsätter som det varit. Jag är ju ensam hemma nu med alla djuren och vi har det så himla najs!
Igår var en polare och hälsade på, bjöd mig på hemlagad pizza och vin, samt härligt umgänge.
Mmmmm jag njuter, jag trivs å jag mår så bra!
Snart snart är det helg igen :)

/A

Jahaaaaaaaaaaaaaa

Tog en titt på däcken idag efter att igen haft stora problem att köra.... Jotack, jag har fått mig tilldelad en bil med SOMMARDÄCK!!!! Men tack snälla, det var ju gulligt!

/A

Vitt

Snacka om att bli förvånad när man vaknade idag. 3dm snö hade kommit och hela världen var vit. Jag började sent så jag gick och la mig en stund igen efter att ha gett hästarna frukost vid 7. Hasade upp igen vid halv 10 och matade mockade och ställde ut hästarna. Vovvsen for runt som galningar i snön och verkade trivas ypperligt. När jag skulle åka till jobbet sedan var det nästan så det inte gick. Fastnade på gården och på lilla vägen ut till den liiite större vägen. Fick ordentligt sladd och trodde nog att jag skule fara i diket, men precis innan kanten fick jag tillbaka kontrollen och sen gick det bättre :/
Snorhalt på vägen hem, mörkt, lika mycket snö och fortfarande oplogat sista biten in till mig. Alla djuren fick komma in och få mat och nu är jag här.
I morgon jobbar jag iaf dag, men det blir tidigt upp.. å så börjar allt om igen, men på kvällen ska jag mysa och tända en brasa.

/A

Nu blir det veterinären

Har spenderat hela helgen med mina underbara vänner Petra och fredrik samt deras dotter Linn. En skönt avkopplad helg med promenader och shopping. Vissa saker gjorde mig dock så sorgsen och det blev lite jobbigt för oss alla stundtals. Jag fick träffa min goa Exa som nu är på sitt 9:nde år. Herregud, nu har Petra haft henne i 4:a år. Exa var precis lika pigg och lekfull som vanligt, bara lite gråare i ansiktet. Hon var som en klisterlapp på mig och jag kände att jag saknade henne. Men samtidigt är hon ruggigt lik Tina till sättet. Haha konstigt att det blev så! Jag hann träffa barnen då de kom förbi på sin resa upp till fjällen. Underbart att få krama om dem och att få ge Sandra alla sina presenter då hon fyllde år idag. Grattis min lilla älskling!

Väl hemma så gjorde jag iordning alla djuren och konstaterade att Bob fortfarande var halt. Det knäppande ljudet är oxå kvar. Så nu blir det så att jag beställer tid, finns ingen återvändå. Vi har hållt honom lugn, så han är svårt odräglig, gällare skall får man leta efter.

/A

ännu en dag

image296

Vaknade inatt av en sjuk rethosta, sista skiten från förkylningen för ett par veckor sen. Himla blää att ligga å torrhosta i en timma mitt i natten. Vaknade med en go huvudvärk, värre än en baksmälla, tyckte jag nog. Men det var bara att masa sig igenom duschen och ta sig ner till jobbet. Fixade dubbelkaffe, dubbel ibumetin, en flarra vatten och 2 mackor. En timma senare kände jag mig riktigt pigg igen. Dagen var suverän trots regn å rusk. Tog en prommis med vovvsen medans tjejerna fixade hästarna. Snackade skit med en polare å tappade bort Tina ;) Lr njae tappade bort å tappade bort, hon har en egenhet att dra hem när man vänder, för att snabbt som ögat hålla koll på hästar och får. Sen hade barnen tagit in henne medans jag gick å muttrade att det minsann aldrig hänt att hon försvunnit *s* Lagade god citron å honungskyckling med potatisgratäng, och avslutade med glass. Nu står magen åt alla håll vilket är bra då jag blivit skrämmande mager det sista.
Å vet ni...... allt löser sig, hur man än vänder på det så löser sig saker alltid i slutändan. Det
kanske bara tar lite tid å kraft!!

I morgon blir det hoppträning å sen drar jag till Karlstad över helgen!! :)

/A

Bit ihop..... å ...... bit ihop

Ja vad annat kan man göra? Egentligen???? Nä det är inte mycket, men när man väl har en dag som känns hyfsad så är det bara att göra det bästa av att njuta! Så Nu gör jag det! En rolig dag på jobbet, 3 timmar hos frissan, lite planering inför Karlstadresan i helgen. Bus med vovvarna, mys med barnen å nu strax lite tv från bingen. En hyfsad dag!!
image294image295

/A

Rik

Jag känner mig rik... rik på vänner som bryr sig och skickar meddelanden på olika sätt till mig. TACK snälla, det värmer!

Jag hade ett mål att valla nån gång denna vecka men tyvärr så blev det inte så. Men jag har tagit små turer med hundarna iaf. Bob är småhalt lite till och från men glad ändå. Det har blivit en hel del ridning med tjejerna iaf. Bibbi kom igår och hade lektion för båda töserna i dressyr. Jag gick å pillade i trädgården men hade full koll på hur det gick för tjejerna. Det var idel glada leenden och hästarna såg så fina ut när de gick i form på volten. Tom Sandra som är lite antidressyr fick en aha-upplevelse. Efter ridningen skjutsade jag ner Emelie på kalas innan det var dags att laga lite middag och sätta sig framför tvn å se "andra chansen. Skrattade högt åt Carolas ansiktsuttryck när hon åkte ut! :)

Idag har Sandra åkt till en kompis så jag och Emelie har haft en filmdag. 2rullar har vi snyftat ikapp till. Herregud, jag har mycket tårar i mig och de fick flöda fritt, rätt skönt faktiskt. Nu har vi fixat stall, hästar och får, jag har dessutom krattat runt lite i trädgården.
Helgen har gått för snabbt, jag är så slut, hade behövt sova en vecka, lr bara få åka bort en stund å släppa allt. Men i morgon är det allvar igen och det är bara att bita ihop.

/A 

Ibland...

är livet jävligt och svårt. Där är jag nu å jag är livrädd

/A


Knäpp

Japp det är ljudet som kommer från nånstans i Bobbens framdel.... svårt jobbigt då det är det ända jag lyssnar efter nu. Idag har det annars varit skithärligt väder, så eftersom jag slutade normal tid idag så passade jag på att träffa Anfian idag för en promenix (koppel) med hundarna. Jag har fortfarande inte vant mig att gå med två djur och trasslar som en galning med koppel, tjocka jackor å huvan som allt verkar fastna i. Men det var skönt med en promenad, Bobs bilsjuka har inte blivit bättre, snarare tvärt om. Nu räcker det att man lägger honom i bilburen för att slemmet ska rinna till. Å vi snackar stooooora pölar. Stackarn, måste vara jättejobbigt.

I morgon börjar jag sent igen och dagen kommer dessutom vikas till självstudier. Men de är svåra rättsfall.. det är en djungel med alla lagar och undantag.

/A

Hundhelg

image293

Äntligen fick hundarna sitt. Jag åkte tidigt igår hem till mina föräldrar. Vi gick direkt ut och gick en härlig runda i ett gråregnigt väder. Vi var nog ute i 2 timmar ca och sen kunde man med gott samvete lägga sig i soffan å kika lite i tidningen och somna in lite. Så himla skönt att bara få sega utan en massa måsten.
Tyvärr hade Bob en knasig hälta på eftermiddagen, lite osteokondros varning på den.. tycker mig oxå höra ett knäppande om honom när han går. Men idag var han som vanligt igen förutom knäppandet då!?!
Får avvakta och se vad som händer med det.
Jag drog iaf till Peter Helén för att valla idag. Ann, Iris och Carina var oxå där och vi hade en heldag i vallhagen. Tränade återigen riktiga flankningar, tog tag i gå bort kommandot. Körde delningar och fråndrivningar i rätt tempo. Som vanligt när jag är iväg så, blir jag mer strikt och hunden köper det mesta omedelbart. Japps japps lilla stumpan va riktigt fin idag tycker jag. Om jag nu bara kunde finna lite motivation, så kanske Tina kan få valla nån gång under veckan, kvällarna är ju ändå ljusare nu. Jag gör helt enkelt så att jag sätter upp ett mål. 
 
1 vallträning denna veckan

Här är en länk till ett bildspel som Carina satt ihop.

http://s62.photobucket.com/albums/h86/Stonecold_01/?action=view&current=c0d8b369.pbw



/A