Telia-mannen

Har varit och fixat telefonen och bredband är beställt. På torsdag kommer soffa med lite hjälp av vän. Tv ska hämtas, även lite annat smått å gott.
Medans den lilla mannen sprang runt så fixade jag lite. Kändes mysigt!!

Radion stod på och skvalade


/A

sol

Idag väckte Silva mig och meddelade att hon nästan var på plats. Upp och hoppa, på med kaffe. Vi tog en fika i trädgården innan vi tog en skön promenix. Visade hur fint det var här och jag tror nog att hon blev lite såld :) Vädret var ju ljuvligt och de små djuren fick verkligen sträcka ut. Bööb njöt nog mest men även Tinan fick en liten lyckorush.
Sen blev det lite kaffe och koll på hemnet.



Om jag ska börja med brukset igen så kanske jag måste veta vilken sida man har hunden på!! ;)

/A

Bra dagar!!!





Visst är hösten underbar när vädret är som detta?!!! Har i flera dagar njutit av fint väder. Igår tog jag hundarna till svartedalen å bara gick rätt ut i skogen. De sprang som tokar, tom Tina, och man såg hur de njöt. När vi kom hem så satte jag mig i linne i trädgården och läste innan det var middagsdags! :) Härligt, kan man bli annat än glad??

Idag åkte jag ner till Anna för simning av Bob, han har blivit rolig nu när han kastar sig i poolen och sen ser helt galen ut. Tänk er 3 brudar som skrattar så att man nästan kissar ner sig!! Jösses. Det hade hänt saker med Bööb och denna gången var det positivt. Härligt.

Efter simningen blev det möbeljakt, jag var ju minst sagt nerslagen efter ikeabesöket, men idag hände desto mer. En dubbelsäng beställd, ett bord valt samt en soffa.


Skaffade även en boxer till tvn och fick en navigator på köpet :)

När vi kom hem så var det ridning på schemat som flickorna satt upp. Det blev hoppning, studs, trippelbarr och kombination. Bra gick det och jag hoppas att det även ska gå bra för Sandran i morgon då hon tävlar.

Nu blir det hemmagjord pizza å mys

/A

Önskar jag kunde vart där!!

http://www.bc-tina.se/Mina%20Bilder/vall-sm.wmv

Snart är det Vallhunds-Sm igen och det känns så trist att inte kunna vara där, men kikade på förra årets lilla bikdspel och vart lite nöjd. Dessutom kommer det ett Sm nästa år med har jag hört ryktas om :)

/A

Vi ligger i

Idag på jobbet var det filminspelning av nya uppföljaren till Nolltoleran, livvakterna och tredje vågen med Jakob Eklund.
Lite ståhej kan man säga, men jag kan förstå varför! Den grabben har ngt!! Mums!




Efter jobbet blev det då ikea men det är svårt när man har en liten budget och ikea har ett litet utbud.Japp jag väntar hellre, säger jag bara!

i morgon blir det iaf hundtid. JAG LOVAR!! ;) 

Slutspurt??

Mmmmm kanske kanske att vi blir klara i morgon, så klara att jag kan börja flytta in möbler! Ikea på tis efter jobbet!!


/A

Bildbevis

Ja här är en fiiin bild som Anfian tagit, spex som vanligt!!

ojojojojoj

Det händer saker.
Status sunklya: Endast 2 väggar kvar att måla,samt 1golv som ska målas en andra gång.... sen kan jag flytta in möbler.
Köket blir ett projekt i vinter när jag annars kunde rulla mina tummar framför tvn.

Efter dagen kan bara konstateras att jag har sjukt trevliga grannar. Överallt där jag visat mig har jag blivit stoppad för div tjittjatt och blablabla. Känns kul ska jag medge. Barnen har varit hos Claudia med kusarna hela dagen och var oxå helnöjda!! Japps detta blir bra jue.

Alltså fortsatt topphumör!!

/A

Och ja Anfia, Tomten har många surprises ;)


Vovvar

Oj oj vilken dag på jobbet! Det låg i kan man säga... men inte kändes det som tiden gick fort för det men jag fick tillslut bryt och fick sjunga lite i mitt headset för att släppa allt runt om. Det är nu förevigat på ngns mobil så nu kommer det nog ut på youtube snart *s* Sången som framfördes var ledmotivet till hem till gården... Say no more :S

Trött är iaf förnamnet på mig just nu men när jag kom hem satte jag mig inte ner utan körde direkt igång med vovvsen. Vi vallade idag och jag känner att jag och Bob inte kommer längre i denna hagen just nu men vi ska bygga en stor fålla i morgon så vi kan träna mer i den. Tinan är svårt skendräktig och därmed döv.... men vi körde singlingar idag. Det gick sådär , lr singlingen gick kanon men att fösa bort det lilla ensamma fåret var desto svårare :)

Japp japp, jag hoppas alla märker ändringen i mitt humör!! för jag märker det definitivt!!! JAG ÄR GLAD!!

Låtar inför morgondagens golvläggning:




Och mycket mycket mer........

/A

Jultomten!!



Den obligatoriska latten å jag kan inte vara utan varandra! Det har nu oxå ökats upp till 2st per köp. När man ändå är där lixom och jag har ju kaffet halva dagen då jag kan dricka det i alla temperaturer. Mumma

Igår ringde jultomten till mig när jag tog mig en liten eftermiddagslur. Tydligen skulle jag få golv till köket och det ska läggas på torsdag em. Va kul, det var många år sen jag la golv och tillsammans med denna tomten kan det ju inte bli annat än bra!! Så nu har jag bestämt mig för att mitt projekt när allt annat är klart och möbler och familj är på plats är att måla om köket. Ett skåp i taget, så kommer det bli lite frächare det med. 

/A

Renovering dag 2

Shopp, shopp, alla väggar färdiga för målning, samt sovrum och sovalkov näst intill klart. Emelies sovalkov ska bara målas i en av Emelie vald rosa färg sen är det färdigt.

Projektet som känns störst nu är hundgårdsarbetet samt bygge av en garderob, så är man stark eller snickerikunnig anmäler man sig till mig :)

Nu tar iaf renoveringen paus till på lördag pga av vanligt arbete!!

Renoveringsmusik------>
http://www.youtube.com/watch?v=c2NTQQPMIf0&feature=related



/A


Nöjd

Idag har jag tillsammans med Anfian, paranteserna, David och Lindis, påbörjat operation lght. Och shit vilken skillnad det blev med än gång. Både mitt humör och lägenheten fick en rejäl höjning :) Detta kan nog ändå bli ok!! Jag har ägnat dagen åt renoveringstapetsering. Bra grejjer det där!!  Kul oxå att få klara av ngt på egen hand utan att få höra hur man ska göra hela tiden! Körde från 11 i morse till 22 ikväll och det känns i ryggen *flin* kan det vara åldern tro??

Barnen har oxå direkt skaffat sig en kompis som de ska åka till på lördag med hästar och allt medans jag grejjar i vårt lilla bo. Det känns ju förstås väldigt roligt att barnen har en kompis så nära.

Jag och Emelie hann oxå med ett litet dressyrpass med Nappe och nu finslipar vi moment. Ska köra på med kidsen i morgon oxå efter deras skola, skönt med en liten brejk och lite frisk luft!!

Och vet ni, jag är nöjd och jag känner mig glad!!!! En härlig känsla!!

/A

Jobba, jobba, jobba

Ja det har det verkligen blivit mycket nu igen. Jag är trött och jag bara längtar hem till kudden. När man går direkt från natten till kvällen hinns det lixom inte med ngt med vovvarna så de står hemma hungriga å undrar vart jag tagit vägen. Men när man kommer hem kl 8 och måste upp igen kl 13,30 så känns det som att de får klara sig. Fast dåligt samvete har jag. Hoppas dock att jag inte är allt för trött i morgon så jag hinner med en ordentlig promenad innan renoveringen i morgon.

Annars en lördagkväll på jobbet.... högt tempo, å det är ju kul men nu är det bara en timma kvar!

/A

Mitt val

Det är mitt val vad jag lämnar ut i min blogg. När jag började med bloggen för x antal år sen så handlade det endast om min hundträning, det var min verklighet då. Men under åren så har mycket ändrats, jag har lagt ner brukset för att lägga min själ i vallningen. Mina barn tar dessutom mer och mer plats med sina hästar och intressen. Det har oxå de senaste 2 åren varit svårt turbulent och jag är mitt uppe i en svår period och det är mitt val om jag vill bearbeta det på detta sett. Men jag har vänner och fiender över hela landet som av olika anledningar är nyfikna på hur det går i mitt liv, så varsågod. Detta är min terapi och jag gör som jag vill. 
Men det är en skön känsla att veta att man har så mycket stöttning och så kära vänner. Det kommer kommentarer, samtal och sms. och för varje del av detta så är det som en liten stötta att lyfta mig ur det mörka hål jag lever i nu. Uppmuntran, snälla ord eller egna erfarenheter, allt känns skönt att höra. Att veta att man kan ringa och gråta eller bara åka och sitta hos ngn är så skön. Att veta att man inte är ensam betyder allt.
Tack snälla alla, ingen nämnd ingen glömd.

I morgon ska jag börja renovera och jag ska få hjälp av mina barn, paranteser och Anfia, Lindis och David. Hoppas att jag känner att det ska bli ok.

Igår var jag och vallade en snabbis hos Zonja. bob fick gå i fålla och skötte sig kanon. han är kul, den lilla voven. Tinan var oxå duktig men just nu så är Bob roligare!


/A


Tungt

Denna dagen blev tyngre än jag trodde. Har ju kännt mig orolig och ledsen i flera dagar och idag var det lixom kulmen på allt. Så otroligt ledsen och sorgsen och mitt hjärta vill bara brista.

/A

BassängBob

Upp med tuppen och ner till Anna för bad och massage. Vi började med Bob och han hoppade glatt i polen och simmade runt en god stund. Tillslut vart han så trött att han ställde sig på bakbenen så endast den lilla nosen stack upp över vattnet när han väntade på att rampen skulle fällas ner till honom. Hahaha dumma jycke *s* Efter badet var det massage och laser. Bob hade fått en rejäl smäll på bogen och var fortfarande lite svagare i vänster. Men annars hade han musklat sig bra.
Tinan var fin och mjuk och hennes lilla skada hade läkt tillbaka bra!! Najs
Efter detta åkte jag och tog en promenix med Anfian och hennes vilda djur, innan vi fikade en stund.

Annars har jag kännt mig låg och ledsen idag.... Usch usch usch
Imorgon har jag en jobbig dag framför mig, men vissa grejer behöver ordnas. Men samtidigt skönt att slippa ha det över sig. Men fyfan rent ut sagt.
Hämtade nyckeln till lght idag och har nu renoveringsarb framför mig. Hoppas att det blir någorlunda ok för oss att bo där och att vi kan trolla med renoveringen.

/A

Böööööb

None

Shit vad jag gillar denna vovve. Han är ju bara för trevlig.
Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Käkade typ frulle vid 12 och såsade sen framför en såpa. Sen tog jag mig i kragen och gick ut med vovvarna till får hagen.
Det är kul att se hur tänd Tina blivit av att nu ha konkurrens. Hon sitter och gafflar i bilen medans jag kör Bob. *s* Lilla gullgumman. Med Tina fick jag idag köra lite reminders. Vi körde flankeringar och stopp. För när vi började dagens pass var dessa som bortblåsta. Men det är ju alltid så att man får gå tillbaka. Ang Bob.. vad kan man säga??? Det händer saker, och shit va spännande och inspirerande det är. Han tar stoppvisslan riktigt fint och har ett härligt driv. 3 små pass har han fått idag, samt en promenix. Nu ska väl han vara nöjd. Han gjorde dock en ruggig vurpa och landade illa på bogen, men jag ska till massören i morgon så då blir han ju igenomklämd. Skönt det.
Senare idag är det kloklipp på schemat innan det blir lasagne, kantareller och ett glas rött.

/A

Tränat

Japp nu ligger vovvarna platt på golvet och sover. Vi hade en trevlig stund i fårhagen där jag med Tina idag fortsatte med delningsövningarna. Fåren är svåra men vi fick till en del bra övningar och körde även look back med dold flock. Kul!
Bob och jag hade lite diskussioner under träningarna idag. Men vi fick till lite lugna samlade fösningar samt en fin kort drivning. Drivningarna är svårast då han bara vill upp och stoppa. Men skam den som ger sig. I morgon får de vila sen är vi på det igen på måndag!!
Nu ska jag jobba!

See ya
/a

Ösregn

Ja usch vilket väder, va!?!! Sov gott till 11 innan ett samtal väckte mig. Gick ut en runda med vovvarna. Trots regnkläder och stövlar var jag blöt när jag kom in. Brrrr lite ruggigt men med frulle, kaffe täcke och kudde i soffan så går det ju ändå. Nu ska jag slappa så mycket jag bara kan inför nattpasset. Men det kommer bli en vallningsrunda iaf, men jag gör det senare så jag vet att vovvarna håller sig nöjda ett tag iaf och inte lever rövare när jag är på jobbet!!


/A

Dagens...

Dagens visa: Swingfly :D löööv it

Dagens lunch:
Tacosallad med basilikamozarella, tillsammans med K. Trevligt

Dagens arbpass: Fjärde denna vecka och det var ytterligare ett dagspass, nu är det bara natten, kvällen kvar :)

Dagens vallning: Bööb for fram som en vind så både jag och fåren blev yra i bollen, men andra passet så gick det mycket bättre, några steg mot fåren inte bara stoppa och han lyssnade till ligg ibland;)
Tinan gick däremot så där rooooligt bra, oj vad kul hon är nu. Hämten är stabila och hon har glädje i dem. Kul med tanke på hur vi har kämpat. Fösningarna och crossarna var bra. vi fick även till ett par fina delningar och körde även lite look back träning. Kuliga Tinan, till våren blir det IK2. Längtar tills i morgon då jag ska träna igen!

Kvällen blir nog rätt soft, har ju haft rätt mycket denna vecka och lika mycket är inplanerat för nästa

/A

Trött

Mmmmm Understatement of the day *s* Men självförvållat, så det får man ta!!
Idag efter jobbet blev det lite handling innan jag gick en runda med djuren. Stackars Bob behöver aktiveras mer än promenad känner jag så i morgon får jag nog hitta på ngt med honom. Fåren går ju på el nu så det känns lite riskabelt att släppa honom på dem, men jag tror ända att jag ska låta honom valla lite. Kan ju köra efter jobbet i morgon och sen även på dagen lördag då jag ska göra natten. Så får det bli!!

Det är verkligen höstigt ute nu och det blir mörkt så snabbt.... Det är lite jobbigt tycker jag nog. Får bara hoppas att det blir en ok höst med gott väder.

Dagens minus
Jag kommer inte kunna vara med på Fårfor cup och jag missar vallnings-SM :(
Dagens plus
Jag ska gå en dagskurs för Bobby Dalziel i oktober med Bob

/A

Den lydiga hunden....


Syntes det inte ett spår av idag när jag skulle träna å flascha lite inför K. Hämten va iofs grymma och fösningen med. Men sen skulle vi dela och då drabbades jycken av kan bäst själv efter helgens framgång!! Konstigt ändå att man efter en tävling får så mycket att träna till ;)  Jaja Hon fick röra sig lite och fåren sprang runt i panik då de fått gå i falsk säkerhet typ hela sommaren.
Jag och K började iaf dagen med en långis och efter detta körde jag då min vallningsuppvisning *hmmmpppfff*
Sen bar det av hemmåt, jag hämtade upp Sandran och vi for hem för att klippa den lilla hopponnyn Crocket. Han blev så fin den lilla kusen och jag kliar fotfarande ut hår från ögon, näsa, mun trots dusch. Men söt blev han med små hjärtan på rumpan :D När även det andra barnet kom hem så blev det förstås ridning. En tur ut, med hundar å hästar, sen var det paddocken som gällde.
De duktiga ekipagen hoppade svåra bankombinationer och det stör mig så svårt att jag inte kommer va den som kommer kunna stå att drilla dem. Jag tycker ju det är så roligt och som en mamma till en av barnens kompisar sa i helgen - Du verkar vara i ditt rätta element. Jo jag älskar barnen, och jag tycker ju att hästsport är så roligt.... men men det bli inte så nu...Men vänta bara vår tid kommer :)

Efter all ridning och middag blev det förstås guitar hero och akta er vänner för nu kör jag medium ;) Damn va ball
I morgon kör jag en övertidsdag vilket gör ett skönt klirr i kassan. Blir dock en vecka med 6 pass men vad gör det när det betalar sig *s*

Jag har oxå fått en lght, den ligger lantligt och jag får ha hundgård men visst känns det surt. Men det kan bli bra. Dessutom är inget klart med huset än. It ain't over til it's over, säger jag bara!! Men september för mig verkar bli en månad av renovering, men jag gillar ju iofs det.

Efter mitt övertidspass i morgon ska jag hämta barnen i skolan innan jag åker hem för att hämta vovvarna, sen ska jag faktiskt på dejt på kvällen..... vad säger ni om det go vänner? Jag säger, fan va ball :D :D:D 


Å så grymmaste låten just nu. Blir bara så glad den :)



I'm all right
/A