oj,oj,oj vad mycket som måste göras

Jaha, då var det helg då och jag skulle ta det lugnt. *s* Yeah right! Jag började lördagen med att ta med barn hästar och Tina på en joggingtur på ca 6 km. RunnerDet är ju dags att börja jogga nu, jag har skjutit på det länge nog pga väder och annat men nu finns det ingen återvändå. Skönt ändå att man har kondisen kvar, för det är ju inte kul om det är jobbigt!! Men jag tog fram pulsklockan och körde på , så det var nemas problemas. Det var ju härligt väder, så jag fortsatte med trädgården efter jogginturen och rensade lite samt satte lite frön!!
Efter detta så tog jag mig i kragen och cyklade upp till Gunnar, en snäll bonde som lovat mig helt fantastisk mark till fåren. Vi åkte och kikade och marken var ljuvlig med en härlig bäck och marker som jag kan valla på!! MEN inget fårstaket. Det är rätt jobbigt att sätta staket kan jag säga, framför allt att sätta stolparna. *Phu*   

Efter denna lilla utflykt fick jag sätta fårstängsel på den befintliga hagen, då fåren börjat rymma igen, inte helt käck med lammen. Tyvärr är en av baggarna jag fått sist, lite svag, så vi får se om vi klarar honom!

Idag söndag har vi satt stolpar och lite stängsel i den nya hagen, men fy, vilket häst jobb, Höll väl på halva dagen men sen blev jag så blöt och kall så jag drog hem istället. Det är väl ca 150m kvar att sätta stolpar på sen är det bara staket som ska upp på resterande del. Ja man har att göra ialla fall!! Vi fortsätter i morgon + att jag tänkte valla lite oxå!!

Nu vankas middag vin och kortspel. Nu ska vi bräcka Janne som alltid vinner i Gin Rummy!

Ha det fint!

Annapannan med ont i hela kroppen

___________

Jaaaaaaaaaaaa jag vann, äntligen revanch!!!Gööööööööööööööööööööötttttttttttttttttt






Ytterligare 2 baggar födda

Ikväll föddes ytterligare 2 baggar. Allt gick snabbt och smidigt och än länge (peppar, peppar) har tackorna skött allt  utan några som helst problem! Lite tråkigt bara att jag får övervägande baggar, då jag skulle behöva förnya med lite tackor, men vad gör man??

Annars vad är nytt?? Jo, jag fick besked om att mitt vik på jobbet blev en fast tjänst, vilket var jätteroligt då jag trivs alldeles förtäffligt på jobbet!! Ska se nu om jag har möjlighet att förhandla lite i det nya avtalet och kanske kan få lite mer förmåner eller nåt!!
Nervous 2

Jag har kört Tina lite i lydnaden. Det blev. saktagående, hålla fast övningar, samt lite plojploj. Sen var det kloklippning. I morgon blir det en långtur med hästar, hundar och barn om vädret tillåter. Sen kanske man kan hinna med ett spår och lite grejande i rabatten. Vi får se. Jag har heller inte hunnit deklarera så det står väl rätt högt på listan!!

Jaja vi får se vad som hinns med!

Ha det fint

    






Borta lääängeee och ingen helguppdatering!

Oj oj oj nu känns det att man varit iväg länge. Jag kom hem rätt sent igår från Norge, där jag varit på logostik kurs ett par dagar. Lite segt när det kom så direkt på lägret!
Hemma frodades både lamm och vitsippor och det var skönt att komma hem!
Idag tog jag med Tina till jobbet för att det var dags  för vallning med Linda. Det var ju igentligen meningen att jag skulle köra lydnad men jag kunde inte hålla mig när Linda skulle iväg!  
Blushy 2
Konstigt, jag trodde aldrig att vallningen skulle ta över lydnadsträningen, men för tillfället så kör jag nästan mer vallning än lydnad och det är så himla roligt!!

Tina var kanon duktig idag och hon lydde faktiskt riktigt, riktigt bra!!  Jag är supernöjd med henne!
När Linda körde, märkte man spår av nerver, men Myzan gjorde riktigt fina hämt och fråndrivningar så jag tror hon kan slappna av!! 
Innan vi åkte och vallade tog jag och Tina en timmes promenad i Fontin och det var helt ljuvlig, underbart väder och miljoner vitsippor, våren är verkligen underbar!!

Jag kommer att göra en sammanfatting av lägret på hemsidan i helgen med bilder och div så ni får kika in där, men just nu är ögonen för tunga så det blir till att vänta lite till!  Smile 

Här kommer ialla fall lite kvällsdåliga bilder på lammisarna. De har blivit döpta till Pelle (spräcklig), Raoul och Rut (svarta). Vi får se om det blir mer lamm till helgen!!   

43263-70

43263-71






Uppdatering efter helgen

Ja den skulle ha kommit här nu, men då jag bara packade om väskan för utbildning i Norge i några dagar får det vänta. Men kort sagt, så var det kanon som alltid med trevligt folk och roligt träning! Hann även med lite vallning, vilken var super. På hemmafronten har vi fått ett lamm, som snabbt döptes till Pelle av barnen!

Jag återkommer, med bilder samt sammanfattningar!

Ha det gott, go vänner!


ps. Nu har det kommit ytterligare 2 lamm under dagen  
 

Lägerdags

Ja, så var det dags igen... för läger! Denna gång blir det gränsvallarlägret i Örebro. Det är 3:e året för mig men skillnaden detta år är att jag ska köra spåret i stället för söket. Det är med blandade känslor kan jag säga, men ska jag ut och köra lägreklass spår så är det väl detta jag får rikta in mig på.
Jag drar i morgon direkt efter jobbet, sen blir det förhoppningsvis härliga dagar med mycket träning.
Det bästa med detta läger är människorna och upplägget. Det brukar vara oerhört effektivt och man hinner köra både spår, upplet, lydnad och platsliggningar innan det är dags för middag på kvällen.
Vädret ser dessutom lovande ut!!  
Sunshine  


Så vad har då hänt idag? Jo jag tog bara en promenad med Tina idag, sen har jag mumsat en god härlig middag med familjen. Nu ska jag försöka packa.... blööäää det är ju så himla trist. Nackdelen är att jag inte kan packa bilen idag då den är på verkstad. Hoppas nu bara att den blir klar i tid för mig i morgon!

Jahopp go vänner... nu blir det tyst från mig ett tag!

Ha det gott






Träna, träna, träna

Japp nu är inspirationen tillbaka!! Idag tog jag med jycken ut och körde 2 st upptag á la Stiansen, där Tina valde rätt håll båda gångerna. Det är dessutom kul att se att hon uppskattar och tänder lite på denna träning! När vi gjort detta så fortsatte jag med ett upplet. Tanken var att jag skulle ta lite kort på ingångarna men hon kom som ett skott så bilderna blev på svanstippar eller nått jättesuddigt  Annoyed And Disappointed Man ska helt klart ha nån som fotar åt en när man tränar sin egen hund!! Uppletet gick i alla fall jättebra. Bra tempo, bra intensitet i letandet, samt bra ingångar!! 
Efter detta körde vi på med vårt sakta gående men idag fick jag säga till Tina några gånger för hon gick lite väl snabbt i mitt tycke. Men annars var det bra! Jag körde lite fritt följ samt kryp. Idag körde jag lite vänstersvängar i krypet och hon har verkligen blivit duktig!

Jag har också kört hålla fast övningar ett par kvällar i rad, men här hade vi en liten dipp idag och hon höll rätt uselt. Jaja vi har ett stort jobb framför oss gällande det momentet!!
Men vad gör det när hon varit så duktig i övrigt??    

När jag var klar med Tinaträningen gick jag och fixade med fåren och ett ser näst intill sprickfärdigt ut. Hmmm lite kasst då jag kommer vara bort hela helgen samt fram till onsdag nästa vecka. Vi får hoppas allt går bra! Vad som är roligt dock är att Tina är otroligt lätt att ha med till fåren nu, och hon tar kommandona bättre än någonsin. Sheep

Nä, nu är det dags att sova!!

Ha det fint!










Spår och lydnadsträning

FinaTina

Idag hade jag bestämt med Anfia att vi skulle träna lite spår. Men när jag vaknade upp till regn så kändes det lite sisådär. Men jag satte på kaffet och började stöka runt med frukost och div morgonsysslor! När jag väl hämtade Anfia så började det klarna upp och humöret steg!  
Yes!

Efter rastning av djuren så la vi ut spåren. Anfia la ett kortare till Warro och jag la ett ca 600m skogsspår till Tina. När vi kom tillbaka från det, så kom en tjej och frågade vart vi lagt spåren. Vi förklarade och det var inte mer med det. Trodde vi, tjena! Dom gav sig ut i mitt spår och klampade runt, men jag hade varit redig och snitslat tätt så det var bara intressant att se vad Tina skulle göra! 

Anfia lät inte sitt spår ligga så länge pga mycket folk i omlopp, vilket var rätt tycker jag. Warro var kanonduktig med enormt spårintresse och hög intensitet! Duktig kille.
Warro spår
 
När mitt spår låg till sig körde jag saktagåendet i framåtsändandet, kryp och hopp sitt, samt återhopp med Tina! Jag har ju som sagt haft lite ofokus på min träning det sista, så nu hade jag verkligen bestämt mig för att köra på med fasta moment! Tina gick riktigt, riktigt bra. Det var jättekul!
Sen var det då dags för spåret!! Tina gick ut jättefint och första spårövergången kom ganska snabbt, där kollade hon av för att sen snabbt gå tillbaka till mitt spår. Efter det gick hon som på räls och jobbade otroligt fint och metodiskt. Där de andra hade gått kollade hon av max en halv hundlängd för att sen snabbt gå tillbaka till sitt. Hon ökade som vanligt under spårets gång och summa summarum, dagens träning var BRA!!!! Nu längtar jag till nästa helg då jag ska på Gränsvallarlägret och få spåra mycket. Ska då oxå lägga fokus på plats med skott, samt spårupptag!

Hej hopp från nöjd Anna




Mat, godis och cykeltur

Jaha då har det gått ett par dagar igen och det har varit underbart väder. Gårdagen spenderades med en ca 2h lång ridtur på jättehästen Helge. Underbara ridvägar och superväder. Kan man bli annat än att bli på bra humör då? Efter detta tog jag med mig Tina ut till fåren och tränade lite fråndrivning som faktiskt gick riktigt bra. Tina var otroligt lyhörd så det var jätteroligt. Men det var nog sista vallningen innan lammningen, då fåren börjar bli tunga nu!
Efter detta annordnades en äggjakt till barnen i grannskapet, vilket alltid är lika populärt!   
Easter Basket

43263-67

  
Sen var vi bjudna på middag så det var bara att kasta sig i duschen och fixa till sig.
Mums, det blev musslor till förrätt och sen grillad kyckling med ungsbakade grekiska  grönsaker och fetaost.
Mycket trevligt och gott!!

Idag på förmiddagen åkte jag och köpte jord och planterade om alla mina jordgubbsplantor då de såg rätt svaga ut. Nu får vi se om de blir fina denna sommar!! Efter detta bar det iväg på påskmiddag hos mina paranteser. När jag sen kom hem så tog jag med Tina ut på en premiärtur på cykeln. Det var inga som helst konstigheter, så nu kan man börja med det oxå! Perfekt när man känner sig lite lat själv!
Vi har oxå hunnit med lite lydnad med fritt följ och kryp och FinaTina gick riktigt fint! Teethy

Nu är det dags för hockey.... FRÖÖÖÖÖÖÖLUNDAAA




Underbar dag! Men... har jag blivit blåst???

Vaknade idag tidigt som attan, eller om sanningen ska fram så hade jag sovit sisådär. Hade i tankarna lite av gårdagens träning malandes, och det gjorde att jag inte sov speciellt bra. Men kl 10 var det dags att träffas hemma hos Svend för vallträning igen! Vädret var undebart och fåren var yra som kalvar på bete. Men idag var det Tinas tur att gå bra med fåren och det kändes kanon. Jag måste fortsätta träna gå tillbaka, men även höger och vänster. Inte för att hunden inte kan utan för att jag ända sen barnsben varit helt usel på detta!  Blushy 4 Men annars var Tina jätteduktig, och det var så roligt! Svend släppte sen ut en jätteflock som vi fick testa att valla på lite, även detta funkade bra för Tina så vi körde även lite fråndrivning.
Så Nöjd!!!!!!! Men, men....... hunden har med mig skämtat aprillo! Hon är såååå högsta hönset! Hon gör verkligen som hon vill med mig och jag går på det rakt av.... Men nu jäklar ska jag se till att inte trilla i den fällan igen!!!
När jag kom hem efter vallningen var jag på ett strålande humör och pysslade om fåren, fyllde på med   halm samt mat. Tina var med mig och lydde minsta vink. Duktig Tina!!  Puppy 1  Sen rensade jag upp i rabatterna och klippte ner rosorna.
Sen var det hästarnas tur att komma ut, så jag och Emelie tog med oss Tina på en ridtur. Den var lite turbulent då Emelies häst gick ner sig och slog en kullerbytta med Emelie på. Det såg jätteläskigt ut och Emelie var nära att lämna in, när hon fått feteStina över sig, Men efter lite pepping och allvars snack var ungen uppe i sadel igen och galopperade som inget hänt *phu* Ibland kommer man undan med blotta förskräckelsen!  När vi hela och något smutsiga kom hem ca 1 1/2 h senare stod grannen på G att ge sig ut på en promenad med sin flock med hundar. Jag var inte sen att hänga på utan fixade snabbt till hästarna, och gav mig ut på ytterligaare en promenad med Tina.  Walking The Dog Male Behöver jag säga att efter 10h aktivitet så är både jag och Tina rätt så nöjda!! Men vilken underbar dag!!!!!









Yr förare= lika yr hund!

Idag skulle det bli träning på Ale Bk. Regnet hade fullkomligt öst ner så planen var lite blöt med söta vattenpussar här och där. Det var jag, Linda och Ingrid som slöt upp för lite träning.
Tyvärr så räckte det med att jag såg planen så hade jag en förutfattad mening om hur min hund skulle reagera.  
Pouty Självklart så blev det oxå precis som jag hade tänkt! Man är duktig på att påverka sin hund!! Men Ingrid och Linda var tuffa och tvingade runt mig, och jag var inte tillåten att surna till på min hund utan köra på som vanligt! Och se på den, det gick faktiskt helt ok och jag fick en del att tänka på gällande mitt egen agerande. Jag körde även lite inkallningar med rundande av vattenpöl, och sen ett par igenom samma pöl. Sen blev det lite sändande till grupp och en rätt usel apportering.
Summa summarum: Hunden lärde sig nog inte så mycket men jag fick en del att tänka på. 

Efter träningen så gick vi in och fikade med en mycket mysko uppflyttningskaka. Den ska jag inte baka igen, kan jag säga! Den var sådär!! 
Sen tog jag och Linda en promenad så hundarna fick springa av sig lite. När jag kom hem så tog jag ut Tina i regnet och körde lite gå tillbaka övningar inför vallningen i morgon. Det gick i alla fall fint!  Goofy 
Så imorgon blir det vallning igen, och kanske ett litet spår eller ridning! 
 
 Child Basket 
Ha det gott




Glad hund, glad förare, dålig position



Idag blev det så äntligen dags för lite lydnadsträning. Jippiiii, tyckte Tina och låg därför ganska långt fram i positionen. Men vad gör det tänkte jag, nu var ju hunden glad igen! Så igentligen vet jag inte vem som var gladast jag eller hunden?! Linda tyckte att det var sådär och jag håller med, men det var så kul att lilla stumpan var back in business!

43263-6443263-63
Vi körde bara lite fritt följ med lite stegförflyttningar, vändningar och annat småplock. Ett par lägganden och ställanden, samt inkallning. Sen körde jag lite fjantövningar med gå tillbaka inför vallningen. Det är ett moment jag ska köra hemma istället, så att förväntan hamnar lite bättre.   

Efter detta tog Linda ut Myzan och även hon var på ett strålande humör. Svansen på topp och hon körde helt klart en bättre lydnad än lilla Tinafjanten!
Tongue Out 

43263-65

Det kördes lite kryp och där fick vi lite bildbevis på hur låg Myzan kan vara om hon vill.
Det kördes även apporteringar, inkallningar och lite skall.

43263-66
Duktiga Myzan och Linda!
Det känns kul med lite träning igen!

Vi tog en hel del kort men idag var vi bättre på träning än att ta kort!! De blev rätt suddiga faktiskt!
Men, men, man kan inte va på topp jämt!

Ha det fint




Trött, tröttare, Anna

Jaha, då var helgen över. Tack gode gud!  Goofy Det har gått i ett, kan man säga. 
Jag började lördagen med att fixa med alla djuren samt fixa för dem som skulle hjälpa mig att ta hand om dem när jag var på tjejmiddag. Efter det var det bara att hasta iväg, då jag skulle träffa Linda för lite vallning hos Svend-Aage. Det var ganska grått och trist ute och regnet skvalade mest hela tiden. Linda och Myzan gjorde ett grymt vallningspass denna dag och visade upp hur det skulle se ut. Tina verkade måttligt impad och körde helt på att hon pga bitskada i örat inte hörde nått jag sa till henne. Nä...hehehe jag ska inte vara orättvis. Vissa övningar gjorde hon riktigt bra men det finns vissa kommandon jag inte har lärt henne som jag ska träna på inför nästa gång. Kul är det ialla fall, det tycker både jag och Tina. 
Efter vallningen gick vi in och fikade lite hos Svend och åt hemmabakade blåbärsmuffins som jag bakat som muta *s*  
Sen var det bara att åka hemmåt, plocka upp kidsen, duscha och ge sig av till nästa ställe. Jag körde ner barnen till mina föräldrar och drog sen vidare till min kompis Madde som hade middagen. Det var otroligt trevlig med god mat och roligt sällskap. Dessutom kul att både träffa Madde och hennes man Oscar som dök upp på natten. Det var allt för länge sen! Jag satt uppe och bubblade alldeles för länge som vanligt och vaknade sen allt för tidigt på morgonen. Hade återigen en tid att passa, så det var bara att svischa vidare.
Kan säga att jag varit bra trött på jobbet idag och mina kära kollegor har skrattat åt mig när jag hasat runt. Men när jag väl kom hem så tog jag med mig Emelie ut på en ridtur. Tina var förstås oxå med och det var härligt väder. Sen körde jag lite positivlydnad med Tina som gick finfint!! Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Tänkte läsa en stund för att sen somna in i sköna kudden!!
I morgon blir det spår och lydnad, då vill jag vara utvilad!
   





Alldeles alena

Japp, idag är jag alldeles själv hemma, eller ja, djuren är ju förstås på plats men alla människor i flocken är väck. Kan inte annat än att säga att det är lite skönt! Jag behövde inte stressa från jobbet och jag har gjort vad jag vill under kvällen. Vad har jag då gjort?? Först å främst ville Anfia tyvärr ha sin Warroo tillbaka. Synd å skam! Så efter stalltjänst, så levererades ett stycke kelpie tillbaka till Anfia. Efter detta åkte jag och red kompisens halvblod Helge. Tjena, han var ju lagom pigg och galen. Det är en sak att lajja runt på russet i rodeostil men ett halvblod storlek större... Det var ännu roligare  WoohooJag känner hur jag mer och mer lockas tillbaka till hästeriet. Lite farligt då jag igentligen inte alls har tid. Jag hade häst från det att jag var 10år tills jag var 20 och jag trodde lixom att jag var klar med det där! Men fasen vad kul det är!
Idag var även Tina med och hon skötte sig ypperligt trots att vi mötte flertalet bilar! Ska bli intressant att se hur mycket träningsvärk jag får efter detta, men det blir nog lite då jag var tvungen att sitta och rida ner galningen endel. Vi körde lite skänkelvikningar, öppna, sluta och trav i form. Sunshine Damn, var är mina muskler??

Läget Tina: Trött och hängig. Örat görat igen lite, tvättade upp det och hoppas på bättring!

I morgon vankas vallning och tjejmiddag....... iiiihhaaaa Annapannan har en härlig helg framför sig!






Skitväder, bio och kamplek

brun och svart

Idag har det verkligen inte varit min dag. Jag började med att försova mig och därmed komma sent till jobbet . Mycket pga att Warroo lät som han skulle dö i natt med harklingar av sällan skådat slag. Det lät som han hade akut andnöd och något enormt i halsen.  Jag vaknade typ varje timma pga detta och var därför så trött när klockan ringde att den bara gick rakt in i nån dröm jag hade! Väl på jobbet kändes det nästan som semester och jag fick tårta till frukost då en kollega fyllde år vilket fick mig på gott humör igen. Gottans.
Efter jobbet var det bio inbokat med kidsen och av nån anledning hade jag intalat mig att jag hade gott om tid... vilket var helt fel och stressen var ett faktum. Vi kom in på filmen när den precis börjat och inte hann vi köpa godis heller  
Feeling Blue Lite popcorn blev det i alla fall till de små barnen.  Vi såg på Ice Age 2 och den var jätterolig! Faktiskt bättre än ettan tyckte jag!! Det är ganska avkopplande att göra nåt sånt emellanåt då det tenderar till att bli mycket hund, häst och får på vardagarna! 

När jag kom hem stod regnet som spön i backen, som det gjort mestadelen av dan när det inte snöat förstås!! Men det var bara att fixa med alla djur samt ta en promenix med hundarna. Warro är enormt lyhörd när man är ute och jag hade honom lös hela turen ihop med Tina. Hade han varit min hade jag satsat på söket, för han är så smidig och belönar sig otroligt med folk!! Han har dessutom jättebra kamp och föremålsintresse!! 

Tina för dagen: Något bättre, örat är forfarande som det är men inte värre.  Vi hoppas på fortsatt pigghet.

    






Jag har blivit med Kelpie

Jag har blivit med Kelpie
  
Idag träffade jag Anfia för att gå en promenad innan jag skulle ta med hennes kelpievalp Warro hem ett par dagar då Anfia skulle resa bort. Det är en hejjig kille som har svansat med mig hela kvällen, när fåren skulle matas och hästarna fixas. Nemas problemas tyckte Warro som gärna är med ute. Det han tyckte bäst om var nog möjligheten att kunna springa fritt på stora ytor, för han har racat rätt rejält. Det är en otroligt rolig hund som har enorm energi. Tror nästan inte jag vill ge tillbaka honom faktiskt. Han skulle passa väldans bra hemma hos mig. Fast då blir nog Anfia lite sur!

Tyvärr känns Tina inte helt hundra forfarande, och nu börjar jag känna en viss oro. Hon har varit ganska låg sen hon slutade löpa och håller inte alls igång så som hon brukar.  Jag ska låta henne vara fram till nästa vecka men blir det ingen förändring då så får jag nog se vad jag ska göra. Lilla stumpan brukar ju vara full av liv och bus. Hennes öra är på behandling med jodopax och streptocillinsalva, och jag hoppas kunna fixa det utan vidare ingrepp, men det gäller att tvätta ordentligt då det har blivit en ficka där det gärna gottar till sig lite.

Tråkigt. Det är ju vårväder ute och mina planer runt omkring är torra och fina...... JAG VILL TRÄNA!!!!!!!!
Damn Damn







Konditionsträning i galopp

Idag när jag kom hem bestämde jag mig för att ge mig ut på en långtur med russet vi har. Hon har börjat busa med barnen när dom rider och det är så svårt att få bort! Så sagt och gjort, det var bara att sadla på hästkraken och ge sig av! Tina såg något förvirrad ut men följde mer än gärna med!  Hurra som hästen heter körde sin vanliga ritual att helt oförberett kasta sig likt en westernhäst i en käck snabb volt på bakbenen. Ja det gjorde hon bara en gång sen var jag helt med på noterna. Då bytte hon taktik den lilla fulingen och körde tvärnitar i galopp. Tur att det här med ridning är som att cykla, för sitsen var kvar sen jag hade egen häst och red kontinuerligt. Jag galopperade av henne ordentligt i ca 45 min och var väl ute i ca 1 1/2h. De övriga 45 minuterna varvade jag med trav och lite fri skritt. Hästen var duktigt svettig när vi kom hem och Tina var helt oberörd. Här har man alltså legat i ett rejält tempo och hunden ser ut som man inte har gjort ett dyft!! Jaja, vovven har kondition så det räcker!! Det är ju bra ialla fall.

Nu ska jag se till att komma igång och rida ordenligt igen på min kompis halvblod som jag har fri tillgång till! Det ska bli kul och som sagt fin konditions träning för Tina!

Tinas öra såg inte så fint ut idag och glipade ganska mycket, så imorgon blir det väl en tur till den lokala veterinären för en titt och kanske lite penicillin!

Ha det gott

Vallning och bett i örat

Mer vallning

Idag har jag varit i Varberg efter jobbet för lite vallning. Det var som vanligt god stämning i gänget och extra kul var det när en av dom som var där landade platt på magen i hagen!! Vi drevs hejdlöst med varandra och det är så skönt med ett gott gäng!! Första omgången jag körde kändes riktigt bra och Tina lyssnade fint på mig tyckte jag. Men som vanligt tycker jag att jag tappar under gångerna jag går ut! Tina känner av att jag är lite osäker och kör över mig direkt!! När jag skulle gå in andra gången blev det lite stökigt och Tina fick ett bett i örat! Där tappade jag fokus, och skulle väl ha väntat lite innan jag gick in!! Men men, nu gick jag in och körde med blodet droppande från hunden... *s* Det gick bra men jag är ju så blödig!! Ett litet jack i örat har ingen dött av!
Jag är nöjd med dagens träning, fick mycket feed back av Magnus, som gav mig bra konstruktiv kritik som fick mig att tänka till ordentligt!!
Men vad kan han ha menat när han frågade mig om jag var kär i min hund??? Är inte alla det??? Hahaha
Klart jag är, hon är min lilla ögonsten!
Tror att jag framstod som lite lätt störd, men det kan jag bjuda på! 

Nu ska jag lägga mig och sussa!
 
 
 







Uppflyttning

Ja så var det då dags, igen. Jag hade fått en återbudsplats i Lilla Edet, på appellspåret. Men när jag vaknade i natt av att regnet fullkomligt öste ner, så ångrade jag mig rätt rejält. Jag hade hört att planen var urkass, som på alla andra klubbar och Tina har ju känts föga inspirerande denna veckan! Men, men, det var bara att packa sig iväg! Från att ha varit 11:a st som skulle tävla var det bara 4 stackare som dök upp.
Lite dåligt  var att det var bara en som ringt återbud, resten hade bara uteblivit. 
Vi började med lottning och som vanligt drog jag spiken. Ut till spåren. Det var blött och geggigt som bara den. När jag släppte på Tina på spåret så gick hon i slow-motion.... pulsen gick upp ordentligt på mig men hon gick noggrant som bara den. Vi kom runt, phu!  Thumbs Up Det var uppenbarligen ganska svåra förhållanden, för de andra fick 5:or och nollor i spåret. Mycket vatten och friska vindar!

Tina kändes lika trist på lydnaden men skrapade ändå ihop en hyfsad poäng tycker jag! Konstigt bara att de moment som var sämst idag, normalt är hennes paradmoment  
Hmm Jaja skit  idet, vi är äntligen uppflyttade och vann! Nu kan vi äntligen börja fokusera på annat!!
Tack lilla Kerstin för att du kom och fick mig att tänka på annat, vi hade rätt kul där vi sprang och nervös-kissade överallt!!  Burst Laughing 


Tjingtjing