Konditionsträning

Idag tog jag på mig joggingdojjorna när jag kom hem, laddade lite nya låtar på mp3-spelaren och sen gav jag mig av. Tina hängde naturligtvis på. Det var allt för länge sen jag sprang. Konstigt det där, förr tränade jag allt för mycket, nu blir det allt för lite. Jag har som vanligt svårt att lägga mig på en lagom nivå.
2-3 dagar i veckan hade ju varit lite lagom men frågan är om jag kan hålla det.
När vi kom hem efter 7 svettiga km (tur att man är enveten!) så stretchade jag av mig och Tina. Tina är helt klart mer spänd på vänster sida. Jag måste även här bli lite bättre på att stretcha. Kör ju rätt mycket hård kondition med henne när jag rider och så!

Man blir ju helt klart lite mer pigg när man tränar så jag passade på att städa av huset ordentligt. Najs när det var gjort kan jag säga. Tina fäller nu så det låg goa pälshögar överallt. Men nu är det så fint!

Nåt spår blev det inte idag för tiden räcker inte alltid till men till helgen ska jag väl lyckas trycka in något!
Men lite inkallningar med ställande blev det och dom var bra. Jag är dock i första fasen med stora dk. men ställandet är bra och farten är kanon än så länge!! Både jag och Tina tyckte att det var kul med ett nytt moment!

I morgon blir det en krogrunda på havet med några av mina arbetskamrater. Vi kommer att ta första ölen på Marstrand för att sen se hur många hamnar vi hinner med! *s* Kul ska det bli!  
Drunken Sailor 

Over and out!

Annapannan
Vart tog min stig vägen??

Idag var det lite roligare väder så efter middagen så tog jag med Tina för att gå en stig som jag inte gått på länge. Den är väldans trevlig i blandad terräng med grusväg, stig och ängar. Det var ett tag sen jag gick här för jag letar hela tiden nya stigar så man glömmer av en del gamla. Men idag var det då dags. Men jag kom inte långt förrän nån hade slängt upp en hästhage rakt över stigen... ja, jag är inte rädd så jag klev rätt in i den, ville ju inte vända. gick en stund där och såg att där jag hade tänkt att tillslut komma tillbaka var oxå inhägnat. Suck, rakt över en stor stig och en liten väg. Jaja jag traskade på ut ur hagen och in i skogen en bra vända för att till sist komma tillbaka till hästhagarnas förlovade land. Får nog ta och kolla om någon har köpt upp all den marken, man vill ju inte gärna trampa nån på tårna. Men mina stigar...  Frown

När jag väl kom hem så tog jag fram lite saker, och vallade upp en korridor på ca 15x60m. Tina körde 6snabba, sen var det över. På en av föremålen körde jag en riktig avlämning och det var inga problems. I morgon ska jag nog köra ett upptag, det var länge sen!!   

skynda,skynda

Tjingeling


Promenad och småfissel

Efter jobbet idag tog jag med mig Tina ut på en härlig promenad. Det var varmt men duggade tyvärr lite lätt.
Tina var på gott humör och sprang omkring som en galning.
Efter promenaden körde vi lite kryp i och sändanden. Körde även lite fritt följ vilket kändes helt ok idag.
Ska dock försöka hålla mig från lydnaden ett tag tills jag vet om det är nåt med lilla gumman!
Kommer endast inrikta mig på specialen och vallning. Men kommer jag att fixa det, det är frågan!

På hemvägen tog jag en tur förbi fåren för att se om de mådde bra och så feta och nöjda som de såg ut så vekade det inte gå någon nöd på dem!!

Ha det gott

Tillbaka igen

Efter en sjukt skön helg med god mat och div roligheter så är man nu tillbaka hemma igen.

Midsommar firades med dans och lekar, precis som det ska vara. På lördagen testades Sunne Waterpark. Det var jätteroligt med roliga rutchkanor!   
Teethy
På söndagen packade vi oss hemmåt rätt tidigt då jag och Emelie skulle rida ner den häst jag brukar rida samt vårt russ Hurra till ridskolan där ungarna ska vara på ridläger en vecka. Vi tog en lång härlig tur och var ute i ca 2 timmar. Emelie tyckte det var kanonskoj och hon var så himla duktig! Morphing Heart Riktigt kul att få ta en så rejäl tur med ungen! Helge däremot var stel, stirrig och allmänt tröttsam. Det märktes att jag inte hunnit rida honom på en vecka. Suck!!

Igår fullkomligt vräkte regnet ner. Lite trist kändes det allt men det är ju lovat bättre väder till helgen. Hoppas, hoppas. Vill åka ut med båten och sola lite! Det känns ju helt knas att det snart är juli. Vart tog tiden vägen??? Jag tog ialla fall med vovven och åkte till Varberg för att valla med mitt gamla gäng! Och vädret till trots så var det ett av de bästa beslut jag tagit på länge! Tina var så het och underbar och det märktes att hon tyckte det var roligt att valla igen! Självklart så påverkas man av hunden och blir superglad att se sin lilla gumma trivas så, vilket gjorde att man svävade på små moln. En positiv härlig spiral, där jag och Tina var så himla glada! Men tro för den skull inte att hunden gjorde allt rätt, för det var inte fallet!! *s*
Tvärtom, ihop med att hon blev så himla het, så körde hon sitt eget race. Men på ett snyggt sätt ändå. Jag var ju bara så glad att min Tina var tillbaka. Blow Kiss  Men hon gick bra, Stumpan, med attityd och jättefina hämt. Körde även lite fråndrivning och där börjar hon parera själv nu utan att jag måste styra med kommandon. Jättepositivt! Snart behöver jag inte vara med alls utan kan sitta och dricka kaffe medans hon vallar *s*
Så när vi var klara vid 22-tiden var jag totalt genomblöt men glad lycklig och nöjd. Det är kul att valla igen!

  GLAD MIDSOMMAR

 Idag bär det då av till Sunne. Härligt! Har som vanligt inte packatJaja bara att bita i det sura äpplet och raffsa ihop nåt när jag kommer hem. Trodde mig kunna gå lite tidigare idag men det verkar svårt!

Igår träffades jag och Anfia för att bara låta hundarna rasa av sig och gå en liten slinga jag inte gått på många år! Det var rätt skönt men väldigt kvavt och varmt! Hundarna var iaf glada och nöjda efteråt!

Mycket mer blev det inte, förutom att tvätta lite av det som skulle med. Hoppas det hinner torka nu bara!!
 
Ha nu en riktigt skön midsommar allihop!! 
  


Dagarna 2

Dagarna rinner iväg nu. Sommaren är här och snart ska barnen vara lediga för sommaren, så det är mycket att fixa för dem, samt mycket på jobbet!

I måndags så var jag och vallade igen.... inte så mycket att säga om det mer än att jag har tappat sugen. Dags att pausa! Det ska vara kul att träna, både för mig och lilla vovvan. Innan vallningen gick jag dock en härlig promenad i Fontin, men Tina känns seg och inte alls sig själv.

Igår träffade jag Anfia och Warro. Körde yttepytte lydnad men återigen kändes Tina oengagerad. Gör dock fina moment men utan engagemang. Inte kul. Körde även ett upptag. Tina ville hela tiden dra åt sidan så upptagen var inget att skryta om men när hon tillslut gav sig av rakt så läste hon fint av det, för att sen välja rätt håll! Kul! 

Jag har ialla fall bokat in ett besök hos massören för att känna igenom Tina. Tycker att hon inte riktigt använder bakkärran rätt, lika bra att kolla. Sen blir det även ett borreliaprov för att utesluta den misstanken. Tina hade otroligt mycket fästingar förra året och har även haft en del i år. 

Idag ska vi bara ta en långpromenad och packa inför helgen. Ska bli så gott att komma iväg!
Ska se till och fixa mig lite bra böcker och sen blir det bara att njuta!!

Over and out 

Spårsöndag

Idag var vi alla rätt sega och drog oss länge. Men väl efter frukost åkte jag till Kerstin som hade lagt ut ett spår till mig. Härligt att bara komma dit och släppa på sin hund!!
Upptaget var mer balanserat idag, hon gick rakt och fint ut, valde rätt håll och gav sig av. Det är torrt, torrt i markerna. Terrängen var varierande med ljung, vitmossa, berg, blåbärsris och lite myraktigt. Jag vet inte om det är så att detta torra är lite svårare för Tina, för detta är ju första sommaren som jag spårar med henne. Men jag tyckte hon gled ut lite i spåret idag. Ska återgå till Stiansens spårmetod lite igan för att hon inte ska fortsätta i den trenden! Men summan av kardemumman var att vi missade 1 apport men fick med oss 2 extra i form av tappade snitslar!! Trots stekande hetta så gick hon inte ner sig utan snarare tvärt om.
Jag är jättenöjd med henne och det var ett bra och trevligt spår!!
Kerstin hade dessutom varit så ambitiös och numrerat apporterna, vilket ju var kanoners!!

Sen tog jag en runda i Kerstin fårhage, kan ju inte låta bli. 
Ditra och Tina fick leka av sig och jag tog en liten titt på Busys kryp! Det kommer säkert bli bra tror jag!!

Vi håller alla tummar för Kerstin coh Busy till helgen. Men händer inget dramatiskt tror jag de har uppflyttningen i en liten ask!!

Idag är det vallning på agendan igen och jag vet inte riktigt hur jag känner för det men vi får se hur det går!
 
Tjingeling!

Några dagar har gått...

Resan med Havden i onsdags var helt fantastisk. Vädret var underbart maten och vinet smakade gott och sälarna solade sig på kobbarna! Vi hade jättetrevligt allihopa. Det kommer några bilder på hemsidan under nästa vecka.

På torsdagen fick jag tyvärr avstå den vanliga träningen, men senare på kvällen gav jag mig ut och red ihop med Susanne. Jag kan berätta att skratten ekade i svartedalens skogar denna kväll. Helge var skogstokig och trippade som en het potatis på stället. Jag gav mig oxå på terränghoppning med honom, vilket resulterade i glada krumsprång bland träden. Shit vad roligt det är!! Tina var förstås med och klarade alla hopphinder med bravur!! Hon älskar verkligen att få vara med på ridturerna såhär!! På kvällen körde vi lite target träning och det går fint framåt.

I går fredag träffades jag och Mikaela hemma hos Erik för att valla lite. Hagen lämnade lite att önska men Tina gick fint idag, samlat med fina hämt. Jag körde även lite fråndrivning. Det gick ok, tycker jag!!
Idag fick vi även lite bukt på Mikaelas hane. Det var kul för det behövde dom båda!!

Ikväll blir det ytterligare ridning och grillning på det!!

Ha det skönt i värmen!

Anna

T/S Havden

T/S Havden

I kväll ska jag ut med denna fina båt och segla, samt äta en trerätters middag och dricka gott vin! Vädret ser ut att bli härligt, så det ska bli roligt!
Därför kommer här en snabbuppdatering om vad jag gjort under dagen. Jag har ju fortfarande ett sjukt barn så idag var jag duktig och utnyttjade den tiden på Tina. Kan annars vara lite lat!
Jag började med ett upplet i korridor med 3 föremål. Det var nemas problemas, full spruta men lite ruggiga ingångar. Dom får vi titta på. Sen la jag ett spår på ca 800 m. Väldigt blandad terräng, upptag i blåbärsris och ljung, sen var det torrt, torrt, barrunderlag. Vidare upp för ett berg för att sen bli bohusländsk ljung, berg & eneskog. Tina var överladdad i upptaget och for ut som en skållad råtta. For över spåret och for runt ett tag innan hon fick spåret åt fel håll. Vände sen och det bar av. Hon gick otroligt bra idag, alla pinnar med, spets utan problem, terrängskiftena noterade hon inte ens. Och för första gången känns det som att vi kanske kan komma runt utan att oroa oss för tiden. Tina har ju varit så minutiöst noggrann innan så det har ju gått i slow motion, men det har släppt nu! Härligt!

Nä nu ska jag göra mig snygg  
 Cool 

Ha en trevlig kväll, för det ska jag!


Kvällsträning i hettan

GRRRRRR

Idag plockade jag upp Anfia vi kvart i 7 för att åka iväg och träna lite. Det var sjukt varmt ute och termometern visade 27°  Rätt kvalmigt var det oxå! Jag började med att lägga ett upptag som fick ligga till sig medans vi tränade. Sen tog jag ut Tina och körde lite kryp. Stundtals så går hon riktigt fint men tyvärr var det inte det som kom med på bild idag *s* Jag var ialla fall mycket nöjd och tror att det kommer bli finfint när det är klart! Sen körde jag lite targetövningar med Tina. Bara för att skoja till det lite samt kanske för att kunna använda det i ink. med stå senare! Hon snappade snabbt att det var nåt med targeten. Kul, vi får se om det blir nån utveckling på detta. Körde även lite fritt följ, saktagående, inkallningar och ingångar. Tina skötte sig fint men det märktes att det var varmt! Bra träning var dock att typ 40 familjer med barn var på plats och spelade div bollsporter och hade andra lekar för sig! Bra störning!

Anfia körde oxå och jag var mycket impad över hur fint Warroo klarade allt stoj runt omkring!! Bra jobbat, Anfia! Lilla Warro var jätteduktig idag! Efter den lilla träningen så fikade vi med sjukt goda wienerbröd med choklad på, mums!! Hundarna for runt som galningar och hade jätteroligt! Till slut gick ögonen i kors på Warroo och då bestämde jag mig för att ta mitt upptag. Jag trodde inte att Tina skulle fixa det riktigt men hon överraskade stort genom att gå spikrakt ut, ta spåret åt rätt håll med fint drag, och sen gå i kärnan kalasbra!! Duktiga lilla knashund!! Bilder finns på
hemsidan

En skön härlig träningsstund!!

Ha det fint! 

Blää

Redigerat av mig själv!  13/6

Idag var jag och vallade igen och inte kändes det speciellt bra idag heller. Svåra dragningar och svåra får som gjorde min egen oerfarenhet extra tydlig. Summa sumarum, Tina skötte sig bra i en allt för svår uppgift,  där jag inte var kompetent nog att göra rätt själv. Tur att man då går på kurs, eller.....

Over and out!

Ibland är det bara jävligt tråkigt av vissa anledningar!

Helgen

Tja vad har då hänt i helgen? Pga sjukt barn så blev det mest att jag fick hålla mig hemma. Men på fredagskvällen så åkte jag till Susanne och red. Helge var pigg som bara den och gjorde rejäla bocksprång i galoppen. Jag vägrar att trilla av en så stor polle i galopp på grusväg så det var bara att sitta ner ordentligt. Hästarna var fulla av spring och bus så turen var väldans rolig. Nästan som när man var ute och busred som liten  Horse 
På lördagen så var det trädgården som fick sig en uppryckning. Med tanke på alla grannars blomsterlådor och perfekta rabatter så var jag så illa tvungen. Rabatten blev fin, men några blomsterlådor blir det inte!
På kvällen var jag och emelie ute och red en liten runda. Jätteskönt. Tina är alltid med ute och hon älskar verkligen att springa med på dessa turer. Helt grym konditionsträning!

Söndagen däremot gick helt i hundens tecken. Jag åkte ner till klubben, för att hjälpa till på dagens skyddstävlingar. Det var väldigt trevligt men otroligt varmt. Jag har numer en schysst raggarbränna på ena armen!  Goofy  Efter tävlingarna åkte jag och Linda för att svalka av hundarna i Ingetorpssjön. Tina badade nästan. Jag tror att vi kommer att knäcka den nöten under sommaren.
Sen begav vi oss upp i skogen för att köra lite sökövningar. Dom gick enligt mitt tycke bra och jag är nöjd med lillan.

Klockan 17 skulle vi träffa Svend för att få valla lite. Det var varmt på gärdena men jag tyckte att alla hundarna klarade det helt ok. Svend hade ställt upp 2 grindpassager, en tratt samt en liten fålla. Här skulle vi köra våra hundar efter hur långt vi kommit. Tina var otroligt lyhörd  och grindarna gick utan problem. Tratten var lite svår men löstes bra båda gångerna. Fållan var däremot svår och där fick vi kämpa länge. Självklart är det förarfel som gör att det blir problem. Men ibland när man gör ett misstag en gång kanske man kunde få lite tips om hur man ska tänka inför nästa runda. Det är ju dumt att göra samma misstag igen! Jag var otroligt nöjd med Tinas arbete idag men kände mig missnöjd, besviken och ledsen över träningen i sig. Ibland kan det vara skönt att få även positiv feed back.
Jaja, det känns ju så där, då vi ska tillbaka idag igen. Fördelen var att jag pratade med en tjej igårkväll ang vår träning och fick lite inside information genom henne, som gjorde mig något gladare. Men det hänger fortfarande över mig lite.

Ok detta var min helg och nu kommer det förhoppningsvis tätare uppdateringar igen. Som sagt, vallning ikväll!

Hej hopp!

Heta Solöga

Idag var det lite organiserad träning igen.  Jag tog bilen ner till GMBK efter jobbet då det var där vi skulle träffas. Började med en härlig rastrunda, för jag var lite tidig. Sen när klockan var 18 så hade ingen dykt upp så jag började träna. Vad som var bra, var att det sköts rätt mycket så jag fick med det i min träning. Tina brydde sig inte över huvudtaget. Skönt!! När klockan var 20 över 6 och ingen hade kommit  började jag ana oråd, Ringde till Linda och visst, det hade ändrats och en missuppfattning om vem som skulle ringa mig, gjorde att jag inte fått nåt samtal. *s* Det gjorde inget. Jag tränade klart och packade in hunden och åkte till Kungälv istället. Där stod gänget lite harmset. *haha* Jag körde Tina i fria följet och där var hon het minst sagt. Hon gick lååååångt fram, men jag är så glad att hon börjar bli sig själv igen. Sen blev det inkallning med riktigt urdålig ingång, även där får jag gå tillbaka för att få fina ingångar igen. Det går ju inte an att sladda 3m bakom. Sen var det krypet, det börjar arta sig riktigt fint, så där jobbar vi vidare. Apporteringen var ok, slarv i tagandet på första, men bättre andra. Sen körde jag hopp sitt och det momentet är bra tycker jag. Men jag varvade belöningarna lite för att inte göra det för uppenbart. sista gången slängde jag dock in bollen rakt i hindret på min sida, lite konstig belöning tyckte nog Tina.  Faint 
När alla kört klart fikade jag och Linda lite innan vi tog ut djuren igen. Jag satte på Tina kortkopplet för att trigga in rätt position igen. Funkade finfint och Tina var lika het fast på rätt plats!! Jag vill ju gärna ha den intensiteten hos mina hundar! Och Tina triggas ju av att jag tycker det är så skoj! Sen körde vi framförgående och idag kunde hunden det moment igen, skönt!! Delade även upp framåtsändadet och körde skicket och saktagåendet var för sig. Sen blev det ytterligare ett pass med kryp och ingångsövningar! Avslutningsvis gjorde vi en lång budföring. Kanon. Jag är jättenöjd!! 
Tina såg lite trött ut i blicken när jag lagt in henne i bilen men nu är hon fit for fight igen. Springer här och pockar med leksaker! Söta hund!!
 Glitter Heart 

Ha det gott
Uppdatering

Jaha, då var man tillbaka i vardagen igen då. Måndagen och tisdagen gick i barn och hästars tecken.
Jag var med Emelie i måndags för hoppträning igen. Hurra var seg som kola och Emelie fick kämpa ordentligt för att få henne att jobba ordentligt. Men hon är enveten så det gick ok! På kvällen åkte jag till en kompis i Lilla Edet. Vi tog en härlig långpromenad med hundarna för att sen sitta och fika å tjata lite.

På tisdagen var det upp tidigt då det var maskeradhoppning på ridskolan. Emelie var cowboy och Sandra var tomten  Candy Cane 1 Båda kom hem med varsin rosett i clear-round och var förstås jättestolta och glada. Det var även deras moder *s*
 
På eftermiddagen åkte vi till Susanne med familj för att grilla och umgås i det fina vädret. Jag och Susanne tog med oss Tina ut på en ridtur i det fina vädret. Vi hittade en jättefin runda. Vi var väl ute i ca 1,5h och Tina sprang som en galning. Perfekt träning för den lilla vovven. Underbart härligt. Tack Susanne att jag får förtroendet att rida din häst!! Sen var det kanongod grillmat med rödvin innan vi åkte hem och la barnen i tid för skolan!
Tina var dock helt oberörd av dagens aktiviteter och var otroligt jobbig inne när jag satt mig i soffan för att kolla lite på tv. Hon har hittat en rutten gammal läderkula, som Exa hade när hon bodde hos mig. Den springer hon omkring med och skäller och morrar som en idiot. Den vanliga Tina är tydligen på väg tillbaka efter löpets alla vedermödor!
Idag ska det nog bli lite träning samt annat vi får se!

Ha det gott


Äntligen


Idag ringde Linda till mig vid 10 och undrade om vi inte skulle träna lite. Ja, det hade ju inte varit fel, så efter frukost kom Linda farandes. Vi började med att valla lite på de trilskande fåren. Jag fick en massa goda tips från Linda om hur jag skulle få det att funka bättre, nu när tackorna trilskas med sina lamm. 
Vi körde en stund var men det var rätt så varmt så det blev en ganska kort träning. Man får vara lite försiktig med lammen. 

När vi kom hem la vi ut spårupptag till Tina och Myzan, och ett litet spår till Dizza. Dizzas spår hade härliga terrängskiften, alltså en kul spårskog. När spåren låg till sig så körde vi lite lätt lydnad med vovvarna. Dizzan börjar bli riktigt duktig och det ser kanonfint ut! Tina var helt ok idag, och jag tyckte att hon var rätt lagom i sin aktivitetsnivå! Linda körde även Myzan lite snabbt och ibland märks det rätt tydligt att Tina och Myzan är släkt!! *s* Men alla vovvarna gick överlag bra, så vi var ändå nöjda! 
Sen var det dags för spåren! Tina gick rakt och fint ut i upptaget och valde oxå rätt väg. Återigen märks det att jag tränar själv då Linda kommer med rätt självklara inlägg som man lixom glömt på vägen själv! Även Myzan gjorde ett bra upptag, lite snett men sen rätt väg, och intensivt spår!
Dizzan gjorde ett jättefint spårarbete, och den hunden har ett gott drag i linan och bra motivation!

Efter detta så åkte Linda hem och Jag och Janne byggde klart fårhagen ÄNTLIGEN!!! Så himla skönt!!
Jag vallade oxå tre korta pass med Tina och nu gick det helt plötligt mycket bättre, jag hade med mig det Linda sagt och det funkade fint!

Det blev en lång hunddag för Tina och så här trött var hon sen vid 22 tiden när vi äntligen kommit hem!
Bilder kommer på
hemsidan inom kort

43263-93

Pingst med full rulle

Jaha då var det pingst då! Och vad är på G?? Igår förberedde jag för kalaset som skulle vara idag. Bakade 2 sorters bröd, gjorde matpajer samt tårtor. Städade och fejade oxå för det vildaste!! Men jag hann oxå träffa Anfia för lite feedback i hennes träning som jag tyvärr sett alldeles för lite av. Jag kikade och kom med tankar och kommentarer hur jag själv hade lagt upp det. Det finns mycket potential i den lilla vovven, men som alltid ska det styras rätt. Vi ska försöka träffas lite oftare, tror jag. Själv körde jag knäppis övningar med Tina. Men tydligen såg krypet bra ut idag för Anfia och Sandy lovordade det jättemycket. Själv tyckte jag hon var hög både fram och bak lite då och då, men det är svårt att se själv ibland!! 

Idag kom hela släkten och vi åt och drack gott ute i det finfina vädret.. När alla åkt hem så tog jag en promenad med Tina. Hon for runt som en galning och var på allmänt gott humör. Vi körde lite lydnad på studsmattan som avslutning, *s* ja varför inte. Här ska man ha kul!!

Nu sitter jag med ett glas rött, barnen är på disco och sambon gullar med crossen.... kan det bli bättre?

Trevlig helg på er!
 

Väldans bra träning!

Idag var jag oxå hemma och pga en irriterande rethosta som höll mig vaken större delen av natten, så lyckades jag försova mig såpass att ungarna kom försent till skolan.
Idag var det enormt fint väder och runt 12-snåret så kände jag mig såpass pigg att jag gick ut och la ett spår med upptag och 5 apporter. Medan spåret låg till sig, tog jag med mig Tina i bilen och åkte och tittade till fåren. Försökte återigen valla in dem lite men idag var de mer än bångstyriga, så jag fick lägga ner det efter en liten lyckad fösning. Innan vi åkte hem gjorde jag ett litet upplet med 3 föremål i en smal korridor. Det gick utan större problem. När vi sen kom hem var det dags att ta spåret. Idag gick Tina ut målmedvetet och rakt. Tog sen spåret åt rätt håll, sen bar det av och för första gången på denna hunden så betydde spåret mer än apporterna. Hon gjorde nån sorts minimarkering och ville sen gå vidare. Hahaha den hunden har ju alltid plockat apporter som en tok!! Men det är ändå positivt då jag saknat lite glöd i spårarbetet! Jag är supernöjd med henne och detta var nog ett av hennes bästa spårarbeten!  
Sunshine
När vi var klara med spåret så gick vi hem igen och vilade oss, för helt plötsligt var det 20° varm igen och det är man ju inte van vid. 

Efter middagen gick jag ut igen för att pilla lite i stallet, när jag släppte ut Tina kunde jag naturligtvis inte låta bli att fortsätta min helt sjuka lydnadsträning. Den går ut på att göra bara knäppsaker och det funkar skitbra! Tina älskar det och blir på kanonhumör. Idag satte jag henne bara bredvid  mig för att säga mitt frikommando Poppelipopp och leka som en tok. Tina blev helt galen och kom in fot för att få leka galna lekar.  Goofy Efter det körde vi raka inkallningar som var helt sjukt snabba och rakt upp i min famn!! Humpf!
Söta lilla Tina var jättekul idag. Sen studsade jag Tina och barnen lite studsmatta för att avsluta med en kort promenad runt berget med grannens labbevalp Ceasar. 

Jag skulle egentligen varit iväg och tränat med torsdagsgänget men ville inte åka pga av förkylningen. Men nu känns det bättre och i morgon blir det jobbet igen!

Over and out