Fortfarande kass front

Vad less jag blir, trodde verkligen att Tina skulle vara bättre denna gången. Jag har tagit det lugnt och hon har inte slagit upp skadan, men ändå ömmar hon mer än vanligt fram och har även fått knutor i midjan.
Jag blev faktiskt väldigt besviken. Men jag kommer hinna simträna 2 ggr till vi ses igen och då hoppas jag på att det ska börja visa lite.
När jag åkte hem stannade jag hos Anfia och hennes yrväder Warroo. Vi gick en promenix och jag kollade lite på deras ställande. Tina var helt galen på promenaden och det märktes att hon uppskattade att få komma ut nån annanstans än hemma. Hon flög fram och tillbaka i sitt koppel och gick i sjukt bra position med Anfia som hade korvar hon gärna ville åt.
Ja det var en trevlig kväll ändå.

Anna

Simma lugnt

Ja, då var vi väl iväg då. Simmade igår för första gången på Blå stjärnan. Var lite nervös över att Tina skulle tycka det var pest och pina, men som vanligt så anpassar sig vovvan finfint och simmade på bra. Hon Tog i som bara den när hon inte kom någonstans men var lugn och fin i blicken. Sen när hon fick vila i rehab-tantens famn, bara låg hon och slappnade av. Sen simmade hon på igen. Vi tog det ganska lugnt nu första gången men Tina tycktes trivas gott och var helt galen efteråt. Sötvovven!! :)
Det ska bli spännande och se vad detta kan göra med Tinas kropp. Vi ska förövrigt till Massör-Anna och kolla läget igen.

Må gott

Vilken helg

Jaha ibland är det bara så lyckat.
drog iväg från jobbet i fredags vid 1-snåret. Tog tåget till Sthlm ihop med kollegorna. Checkade sen in på schyssta Radisson SAS hotell. Fick ett härligt rum och sen blev jag bjuden på en välkomstdrink! Najs!!

Jag och några av mina kollegor drog ut på stan och tog lite mat och en öl innan Mamma Mia.
Föreställningen var kanonbra och det är roligt att få ha sett den. Efter föreställningen så drog vi vidare ut i natten och hamnade på Blue Moon Bar. Där dansades det långt in på natten och när klockan ringde 8.00 så var jag lite lätt trött. Släpade mig upp och på tåget till Karlstad, för att möta upp resten av familjen för hästköpet. Sandra provred i ca 1 timma och hästen var underbar. Så lilla Crocket åkte med oss hem på kvällen.

Måste bara berätta nåt som hände mig när Fredrik hämtat mig på stationen så skulle han handla lite och lämnade av mig i en skoaffär, han ville väl inte släpa på mig antar jag *s*. Stod där i godan ro och testade skor och när jag kände mig lite nöjd så skulle jag ta min dojja igen. Då var den väck. Kändes som jag var med i dolda kameran. Jag letade så diskret jag kunde men ingen dojja fanns att hitta. Till slut var det ju bara att säga till expediten att jaaaa så försvann min sko lite då. hehehehe Vi letade runt ett tag och tillslut hittade vi den i en hylla. Shit, sånt händer alltid mej!!

Det var så himla kul att träffa Fredrik och Petra igen, och Exan oxå förstås. Lilla gullhunden. Tyvärr var vi där alltför kort denna gång, men det får bli mer nästa gång.

Medan jag variväg och roade mig blev Tina ögonlyst och till min glädje såg hennes ögon jättebra ut. Skönt, jag var lite orolig! Hon hade skött sig jättebra och charmat alla i sin väg! 
Jag vallade oxå lite lugnt igår och min flock med får är nu sjukt bra att valla på.... typiskt. Jaja jag får väl fösa och driva lite försiktigt kanske, vi får se vad Anna säger på onsdag!

Ha det bra kompisar.

 

Hjälp, var är mitt bredband?

Tyvärr har jag inte fått igång mitt bredband hemma än och är därför helt väck från cybervärlden. Jag lovar uppdateringar så fort datorn kommer igång ordentligt igen.
Jag har ju lovar kort på de nya kusarna samt Nappes fina hjärta på rumpen.
Jag har suttit i utbildning både måndag och tisdag, vilket gjort att jag inte orkat pilla något hemma. Men idag hoppas jag på att det kommer vara lite lugnare.

På fredag blir det ialla fall Stockholm, sen Karlstad i helgen. Där ska vi då kolla in Sandras tilltänkta häst Crocket. Spännande!

Snart helg igen

Jag var hos Anna och masserade Tina igen och Tina var bättre men stel. Jag ska fortsätta som förut men kommer nu oxå att sätta igång med simträningen. 1:a badet blir den 24:e. Det ska bli skönt att komma igång med det.
Annars går dagarna, Tina verkar tycka om livet på gården. Hon strosar runt och är tillfreds med livet. Nu ska vi se om katterna tycker detsamma. Jag fick tag i Busan igår och hon är sur över att behöva vara inne. Men jag tänkte hålla dem inne i en vecka så de inte börjar vandra. Cliff vägrade att hoppa in i transportburen, men jag ska göra ett nytt försök ikväll.

Stina och Nappe tycks finna sig tillrätta, trots att Stina inte är helt nöjd med den höga inredningen som gör att hon inte kan se ut. Nappe är nyklippt och har ett snyggt hjärta på rumpan som dekoration. *s*

I helgen ska förhoppninsvis flytten bli klar och vi ska börja måla lite i barnens rum. Sen får jag väl ta mig i kragen och börja packa upp lite mer. 

Ha det gott 


Mitt i flytt

Nu har vi sovit 2 nätter i huset. Och jag kan bara säga att jag älskar mitt nya hus. Det är ju mycket med målning och förändringar man alltid gör när man flyttar men shit vilket underbart hus. Tyvärr så blev ju inte stallet bättre även om de kom tillbaka för att städa mer. Jaja vi får fixa en box i taget. Stina och Nappe har iaf flyttat in och verkar trivas fint. Hurra har åkt till sina nya ägare och hamnade i en stor box med 2 snygga karlar på varje sida, så hon verkade mer än nöjd. Lite kändes det allt att lämna henne men hon kommer få det super, så det var helt klart det bästa!


Sur

Var idag förbi huset och kollade in vattenpumpen för lite information. Passade då oxå på att kolla in städningen.... hua vad sur jag blir. Huset var väl så där, men stallet var inte i ordninggjort överhuvud taget. Dom har typ tagit ut sina hästar och strö, men inte mer. Spindelväv, gammalt hästfoder och skit överallt. Jäklar vad less jag blir. Vägrar att ställa mig och skura där. Blir till att ringa mäklaren första i morgon. Blöäää

Pulling My Hair Out





Dagarna går

Oj vad tiden flyger iväg. Vad har då hänt??
Gällande Tina så blir hon stadigt bättre känns det som, nu när hon hålls stilla. Jag har försökt få kontakt med Blå Stjärnan för simkort utan resultat, men tanken är att jag ska börja simträna med Tina iaf. Jag har slarvat lite och haft henne lite lös.... jajajajajajaja jag vet, men ändå. Idag var hon tvungen att hjälpa mig med ett av fåren. Ett av mina söta små lamm, Rut, hade trasslat in sig i taggtråd rejält och jag var tvungen att släppa Tina så hon kunda valla dom till ett hörn och hålla dom där så jag kunde fånga lammet. Tina skötte sig bra och det var snabbt gjort, men det skrek i mig när jag såg rörelserna som Tina gjorde med fronten... tur ändå att jag promenerat med henne till hagen så hon var ordentligt uppvärmd. Inte helt bra men ändock så nödvändigt!!

Annars i veckan så har det gått i hästarnas tecken, Emelie rider mycket på sin underbara häst. Även jag har varit ute i veckan och kollat på hästar. Den första var på tisdagen, men den var så gammal att jag ratade den redan innan och åkte bara med när Anfia provred. Jag drog inte ens på mig ridkläderna då jag vet hur det blir om hästen är pigg och galen. Jag faller pladask och det kan ju ändå vara kul om hästen lever när man kommer ut i stallet  
Open Mouth
På onsdagen var jag med tjejerna och kollade på hoppträning för en annan instruktör än den de har idag. Lite för att se om man kanske skulle köra ytterligare träning. Grymt sugen blev jag iaf. Hua så kul!
Sen på torsdagen så drog jag ner till Hemsjö för att kolla ytterligare en häst, denna gång en arab. Arab... jag ska ju ha halvblod gärna stor och jävlig. Nu var det en lite känslig arab, kantig, rätt ful och skimmel till råga på allt. Men det var som att sitta på ett stycke dynamit... shit vilken kul häst.  Embarrassed Han var 9 år, duktigt utbildad i dressyren, hoppad samt distanstävlad. Sjukt rolig pålle. Vi får se om det blir denna, ska fundera lite.

I helgen blir det förstås ridning med brudarna och packning. På måndag går första lasset... UNDERBART!

Må gott 






Jaaaaaaaa

Dom vill köpa Hurran, håll nu tummarna för mig att snällponnyn går igenom besiktningen. Hade varit grymt om turen nu låg lite hos mig och man blev av med hästen så här smidigt.!!

Annars idag har jag slarvat lite och släppte ut Tina okopplad ur bilen igen , vilket resulterade i ett jätterejs.... Usch jag är slarvig, måste bättra mig. Kopplade upp henne och tog den ordinerade 10minuters rastrundan. Sen la jag ett kort spår. Det var ju ett tag sen vi spårade men det var inga problem. Jag hade bara ett slut som hon bara fick hålla lite och byta mot gotta. Kan ju inte leka med henne men lite bytes handel var ju ok. Eller inte men så blev det ialla fall. Hon låg på fint i spåret och var noggrann, hon fick en spets och den var klockren! Det var ju lite kul ändå!
Skönt att göra nåt vettigt med djuret ialla fall!

Anna


schhhh hunden sover...

Idag har jag slarvat! Tina fick idag hänga med mig på långpromenad, visserligen i koppel men vi var ute i ca 2 timmar. Men det var många pauser och som sagt endast i lugn takt. Hon stretar och drar men idag såg hon rätt nöjd ut ändå. Jag var alltså med ungarna på ridtur ute i det härliga vädret. Vi gick en riktigt mysig promenad innan de gav sig in i manegen för dagens dressyr pass. Emelie red fina serpentin övningar och det såg otroligt prydligt ut. Hurran var lika oimponerad som sist när det skulle ridas dressyr och försökte sig på alla möjliga exter. Tillslut surnade jag till och satt upp på ponnyn. Hon försökte sig då på samma rodeoakt som hon gjort med spekulantkvinnan, men tji fick hon. Är det nåt jag har så är det grym sits så jag talade snabbt om för henne vad som gällde. Då gick hon som en klocka och jag gjorde flera galoppövninger med en häst som var mjuk, vändbar och arbetsvillig. Sen Emelie upp för att fatta en galopp och hästj....n sköt 3-4 snabba och ungen flög av. Jag for upp igen och hästen var återigen som ett tänt ljus. Skitponny. Vad gör man? Det är ändå rätt mycket begärt att ungarna i denna ålder ska ha mod och sits för att reda ut situationen. Sandra satt ialla fall upp igen och körde lite åttvoltsövningar innan vi gav oss av hemmåt. Tur att hästen inte beter sig så utomhus ialla fall, så på hemvägen så drog ungen och hästen före mig i galopp och allt var frid och fröjd.
Väl hemma kändes det lite koma att behöva gå runt med hunden i koppel medans hästen gjordes i ordning, så jag släppte henne. Vad händer, jo hon gjorde värsta rejset med tvärstopp hit och dit... uuuuaaa Så det blev in i buren igen.

Nu på kvällen har vi klippt klorna och grejat lite och nu sover hon... härligt för det där skallet tar knäcken på mig!

Ha det gott