Segt å höstlikt

Usch idag är det riktigt sådär höstlikt med regn i stort sätt konstant och rått är det oxå. Idag har vi iaf styckat upp lammen och nu är frysen full med härliga kotletter, stekar å fileér... mums. Sen drog jag ner till kungälvs brukshundklubb för att låna ett domartält. Detta ska användas om vädret är emot oss på vall-sm nästa helg. Tjejerna har ridit och käkar upp resterna av tacosen från gårdagen. Nu leker de och allt är lugnt. De ska hoppa senare och till sist ska det avslutas med att jag ska klippa Sagas häst.
Jag skiter i vallningen idag... det får bli i morgon istället... jag vill helst bara krypa upp i en stol och läsa min bok. Är det ok tro? Jooo faktiskt!! Jag gör det, synd bara att jag inte har en stor påse godis oxå för då hade nog eftermiddagen varit perfekt :) Brasan är tänd och kaffet är upphällt  
Smiles image201

/A


Tjejernas hästar

Saga och Hazzel är och hälsar på oss hela helgen  Happy Tjejerna har varit ute och ridit i 4 1/2 h... härligt
image198
Crocket

image199
Hazzel å Nappe pussas lite

image200
Härliga Nappe, ser ni det fina rutmönstret på
hans rumpa??


/ARuggigt

image197

Det blev inte så mycket vallning de sista dagarna som jag tänkt mig. Det hanns helt enkelt inte med. Tjejerna red på kvällarna och det var annat som kom i vägen helt enkelt. Men jag har iaf fått klart att jag ska få ställa upp en bana på ett fält precis bredvid min fårhage. Det känns kanon så nu ska jag snickra lite grindar samt fixa lite annat inför detta. Idag har vi oxå skiljt baggarna från flocken och Tina gjorde ett riktigt bra jobb idag. Jag jobbade i öppen fålla och hon tog direktiven bra och flankade till 90% bra. De gånger hon genade tog jag mig tid att säga till henne istället för att låta det vara bara för att det var riktigt arbete. Jag är jättenöjd med hennes insats idag. De 3 små baggarna är nu borta och slaktade, så i morgon blir det till att stycka. Men det är ju bara 2 vi ska stycka upp så det lär gå fort. Skönt, för det är ett rätt äckligt jobb! Skinnen skickar jag iväg för beredning och det blir 2 riktigt stora samt ett lite mindre.
Tjejerna har en kompis hemma idag, som har med sin häst, så dem har man inte sett röken av sen i morse. Tänk va kul de har med sina hästar ändå. Det är dock rätt ruggigt ute, höstlikt men som tur är uppehåll iaf. Ikväll ska jag fixa tacos till dem, det brukar alltid vara en hit!!

Vad har annars hänt då???  Jooo, jag tog äntligen tag i det hela och sa upp mig. Jag har vantrivts så fruktansvärt på jobbet att jag nu fick nog. Vi får se vad som händer, men saker löser sig alltid. Känns iaf sjukt skönt att ha tagit det beslutet och äntligen sover jag på natten igen!

Utlåtande från massören efter helgens bravader

43263-104

mmmm Jag bara älskar denna bilden. Kolla blicken på den lilla räpan. Obetalbar lr hur!!

Idag kördes ett morgonpass i fårhagen och Tinas attityd var redan bättre. Är jag nu konsekvent och inte drar på, så ska nog jag å gullhunden komma överens!! På eftermiddagen hämtades kidsen och slängdes av tillsammans med hästarna på jordhammar, för hopp- och ridträning. Jag åkte sen direkt vidare för massage hos Anna. Lite spänd var jag allt. Tänk om hon slagit upp sig igen. Men icke, visst hon var öm i muskulaturen efter många dagars aktiv träning och lite sämre musklad på vänster fram, men hon hade inte ont och kändes mjuk och fin!! Jipppiiieee
vad helskönt! Jag ska köra ett litet pass i morgonbitti, sen ska hon få vila på fredag!

Härligt

/A

Söka lite till

image196

Idag är det riktigt höstlikt men ändå riktigt skönt ute. Mina blommor är tappra men man ser att det är slutet på en härligt blommig period. Nu ska jag försöka planera nästa års trädgård, när jag sett vad som fanns och vad som saknades. Men vilken trädgård!! 
Sunshine 

Igår var det härligt varmt å klibbigt. Jag hann med ett sökpass och 2 st vallpass innan det var kvällen. Man såg på   Tina att hon hade 3dagars vallning i kroppen, så hon var lite tröttare på söket men gick finfint ändå!! Jag blev oxå medbjuden på 2dagars träning vilket jag med glädje tackade ja till! Kul att komma igång med lite sök igen!

I morse körde jag ett kort kort vallpass tidigt tidigt. Nu är det svår diciplin och konsekvent träning som gäller. Attityden är fortfarande helfel, men flankerna gick bättre idag. Får se om jag hinner ett pass ikväll innan det blir mörkt oxå, det beror på hur länge frisören tänker hålla på att klippa i mitt hår.
Annars är det inte fel med morgonpassen, jobbigt att gå upp men sen är det ju gjort lixom! Vi får se hur man orkar.

Må väl

/ABouncy 8Summering och utvärdering!

Då var man hemma igen efter en härlig helg med gott sällskap och underbart väder. Sonja och jag åkte upp till Örebro i fredags fm. Vi ställde av vagnen i Mariestad på vägen upp för att sen fortsätta. Väl uppe mötte Sören, Ingalill, Malin Edlund, Hanna, Lena, Johnny, Git och Stefan upp. Härligt att träffa alla igen men sorgset och konstigt utan vår Malin.
Vi tog ut fåren på ett gigantiskt fält och jag började med Tina. Hon var så jäkla laddad och körde öven mig totalt. Hon gjorde kanon utgångar och upptag men sen körde hon på alldeles för hårt. Jag försökte trycka till henne men lyckades inte. Hon har tänt till ytterligare efter vilan, det märks. Jag kände en liten oro för helgen när hon var så himla olydig och Ja det fortsatte under helgen. Söndagen var katastrof. 
Men jag ska iaf säga att jag är skitglad för min utgång och upptag på lördagen, samt fållarbetet. Jag har haft stora problem med hämten på tävling och trodde nästan inte att jag skulle få till det. Men det känns som vi är på rätt väg nu. Hon gjorde kanon. Tyvärr är framdrivningen inte bra än, men jag vet hur jag ska träna det. Fast först ska jag plocka ner den lilla räpan!   
Pissed Jag pratade med Peter Nilsson idag och fick ett bra upplägg på hur jag ska träna denna veckan och jag ska försöka köra 2 pass per dag då detta är den veckan tjejerna bara har ridträning 2 kvällar. Ska nog kunna få till det!!
Skönt att ha Peter att bolla med, då han känner till vovvan rätt väl nu!  Goofy Det var han som kallade henne räpa och jag är nog benägen att hålla med! Hon kan lura skjortan av en om man inte passar sig! 

Ser man på helgen i sin helhet så fick Sonja 55p på lörd och 74 på sönd. Sören fick 60p på lörd och bröt på sönd.
Jag fick 64p på lörd och 55 på sönd.

/A 


Hästar hästar å åter hästar

Idag har jag bara grejjat med hästarna. For iväg med dem tidigt och har efter det hållit på i stallet, fixat med täcken å annat innan det var dags för Sandras hoppträning. Idag var Crocket lite bråkig men Sandra var superduktig och fixade till det riktigt bra!!

Nu ska jag packa, för i morgonbitti bär det av för vallning hela helgen. Håll tummarna för oss  
Goofy 

/A


Förmiddagsträning

Idag hämtade jag Anfian efter jag slängt av kidsen vid skolan. Vi började med att stärka oss med lite frulle med nybakt bröd å gott pålägg.
image344

När detta var klart så skulle hästarna ut och nytt vatten skulle ordnas till dem.
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Här har vi vattentransportmedlet Goofy
 image348

Den går som bara den, men välter oxå vaäldans lätt. Shit va Anfian skrek när jag körde, å på hemvägen höll vi på att fara rätt ut i skogen.Lol

När alla vardagssysslor var klara så lades det appellspår till Warroo. Han gjorde ett jättefint spårarbete tycker jag, så det är bara att träna på. Och när jag körde hem Anfian stannade jag och vallade på vägen. Idag tycker jag att Tina var mer lyhörd än hon varit på länge så det kändes kul! Det var bara på slutet som hon bestämde sig för att köra en repa med fåren. *s* Det var ett tag sen hon gjorde det, men hon tyckte nog att det var dags för henne att få leka lite!

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Bilderna är som vanligt snodda av Anfian som alltid står med mobben i högsta hugg!

Ha d
/A


Sööööööööök

image343

Idag har jag varit ute å haft hundaktiviteter hela dagen. Vi började med sök *s* Alltid lika kul att valla rutan med folk som inte kör så mycket/inget sök. Dom går omkring som yra hönor och idag var dessutom Dennis med som var näst intill döv och gick som om han vore full.

Jag fick startnummer 5, när vi lottade. (redigt va, lottning lixom) Jag blev så förvånad och stolt över min hund idag. Hon var laddad och hon gick som en skållad råtta. Glad å lycklig när hon hittade fig, målinriktad å taggad när det var dags för nya slag. Körde tomt idag oxå. Hon gick som på räls. Kändes riktigt kul må jag säga!! Vi ska köra igen nästa vecka och jag ser verkligen fram emot det!! Sen drog vi ner och körde en plats, jag gick å gömde mig, för är det nåt min hund kan så är det platsliggning. Sen körde jag lite knaslydnad med henne och även detta funkade bra. Rätt kul ändå tyckte vi båda tror jag!! 
Imorgon ska jag valla, samt köra lite spår med Anfian. Jag kör nog sökslag istället för spår är så himla trökigt!

Ikväll blir det Idol och äntligen Desperate Housewifes igen... weeeiiiii härligt härligt!


Må gott
/A

Tapet på plats

   image195

Jahopp Tapeten är på plats... å jag vet inte vad jag tycker än. Jag vart ju så frälst i dyra, dyra tapeten. Men jag vänjer mig nog. Vad tycker ni?
Annars idag har det varit hästar på agendan. Dressyrträning, fast med 2 trötta kids å då är det inte lika kul.
I morgon är det dags för lite sökträning... hehe jaja jag gör allt för att vara vännerna till lags
Smile

Annars har bästaste grymma killen fått sitt första barn, en dotter! Grattis vännen! Smile

/A

Vallning hos Zonja

Idag fick jag gå upp tidigt för att dra till Zonja. Regnigt å blåsigt, men vad gör väl det. Inhandlade macka å latte på MCD, sen var det bara att köra. Zonja hade 2 grupper av får. 5 Bruna som for runt som skållade troll och 4 svarta lite mer normala. Jag började med de bruna och här gällde det att ha tungan rätt i mun, för annars flög det får åt alla håll. Tina och jag har som vanligt maktkamper i hagen, och jag tycker hunden blir mer olydig hela tiden....  Rolling Eyes hmmmm Hon gjorde iaf några riktigt fina drivningar och gjorde ett underbart fint arbete med dom bruna bönorna i ett hörn.  Jag fick oxå möjlighet att träna fålla. Där gjorde Tina jättebra ifrån sig, så det var kul. Vi ändrade ställe för öppningen oxå för att göra det svårare.
Vi avslutade med att sätta ihop de bruna och svarta. Jag körde runt dem lite, tog in och ut dem ur fållan samt sorterade dem och satte tillbaka de svarta i sin hage. Kul att få testa lite riktigt arbete. Och det gick lätt som en plätt. Jag använde mig även av Zonjas vallstav idag och ska se till att låna den på tävlingarna till helgen. Det är rätt bra vid fållan kände jag!

Zonjas jyckar gick jättefint och när man står bredvid ser alltid den andras hundar otroligt lydiga ut... Stingen är rätt lik Tina i sitt sätt. Lilla Storma är en förtjusande ung dam, som jag tror Zonja kommer få mycket roligt med i vallningen. En härlig intensiv tik.

På eftermiddagen har jag lyxat mig lite hos frisören å sen bara myst med lite ljus och min braiga bok. Tapetseringen får vänta ett par dagar till...

/A


Underbara höstdagar

image194
Idag har varit en sån där dag när man helt enkelt bara känner sig sjukt nöjd!! För det första sov jag som ett litet barn hela natten, vilket inte har hänt på såååååå länge. Otroligt skön känsla. sen har lixom dagen bara glidit på i samma veva. Nisse kom å slog på Crockets tappsko, Emelie drog tillsammans med Nappe till kompisen Saga för en skön ridweekend. Vilken otrolig lycka för en unge att kunna dra iväg så regelbundet å rida med sina kompisar, som ett litet läger lixom. Jag å Sandra hade en tjejdag på torget. Vi fikade, käkade lunch samt shoppade loss rejält. Jag gjorde dock ett rejält misstag som tog in henne i JCkids, som första affär. Dyrt som fan och givetvis hittade hon en sjukt snygg outfit. Resterande av affärernä gick hon med på bara för att göra det, men det slutade med att det blev kläderna från Jc... Men lilla gumman var ändå värd det. Som lillasyrra får man ju ärva väldans mycket. Så nu var det hennes tur! När vi vart på torget åkte vi till
colorama för att kika lite mer på tapeter, så min matsal nånsin ska bli klar. Givetvis siktade jag in mig på den dyraste tapeten i affären. Shit vad tröttsamt, det är nämligen alltid så! :( Men försäljaren var kanon och tipsade om en annan skitsnygg tapet och vips hade jag fått de rullar samt tapetlim jag behövde för samma pris som en av de rullar jag kikat på innan hade kostat. Jipppppiiieee
Nu ska rummet bli färdigställt och nästa rum äntligen få påbörjas.
Men sen när Jag å Sandragrynet kom hem så var det ridning på Crocket som gällde. Han var PIGG. Japp, men ungen garvar ihjäl sig och jag kan inte annat än att tänka vilka lyckoträffar jag gjort med dessa hästar. Vi var ute ca 1 1/5 h sen bakade vi sjuka muffins med hallon å blåbär.... mmmmmm, nu är det bara lördagsgodiset kvar :)
Sandra å hennes polare Linnea är ute med Tinan, hästen är klar, vinet är upphällt... å i morgon drar jag till Zonja.
Joooooooooo det går bra nu!

/A

Blöööääää, ska det bli en sån dag??

Om man ska gå upp en viss tid så är det bra att ställa väckarklockan, det vet ju varenda kotte. Men tydligen inte jag, för det blev inte fixat igår när jag gick å la mig. Självklart blev då resultatet en försovning även idag. Jag hade ju annars planerat att gå upp extra tidigt för att hinna fixa hästarna innan jag körde barnen till skolan och vidare till Zonja. Nu blev det inte så. Tiden räckte helt enkelt inte till. Men vi har bokat ny valldejt till söndag istället.

När jag lämnat kidsen åkte jag och handlade istället. 5 saker stod på listan. Varför är det då alltid så att man kommer ut med 2 överfyllda kassar, 450kr fattigare och ändå har du bara fått med dig 4 av de 5 saker som stod på listan??? Jäkligt skumt.

Vad händer annars idag då? Jo, lite kursande med Anfia kl 14, det blir spår idag och budföring. Sen ska kidsen hämtas och det är 2 timmar ridning. Flott!!

/A


Nämen se goddag då

image192

Idag har jag haft en schysst dag!! Började iofs att fösova mig och bli väckt av dottern. Men sen rullade det på. En go kopp kaffe innan jag drog ner till Anna för massage. Jag förklarade att jag sett en mild hälta på tisdagen och att Sandra sagt att hon sett Tina halka till illa med frambenet på altanen. Anna bekräftade att det var lite uppslaget men att träningen jag bedrivit under veckan hade musklat Tina jämnt och fint så jag fick ändå fortsätta träna lugnt. Jag ska oxå fortsätta med min mossträning, som är likvärdig med waterwalk. Gött besked!! Både jag och Anna konstaterade oxå att det var sjukt lätt att se på Tina hur det stod till. Idag njöt hon och ville gosa, mysa och pussas. När hon har ont är hon stel och misstänksam, även bett har ingått i repetoaren. Men icke denna gång.

När vi kom hem körde jag ett vallningspass. Olydig och enveten är hon, men jag måste ändå tycka att vi gjort framsteg och att Tina blivit lösare. Tyvärr har vi inte kunnat träna hämt, vilket är det som vi mest behöver, men med skadan så vågar jag inte helt enkelt.

Nu på kvällen har jag även haft ett hoppass med Sandras busponny Crocket. Hahahahaha jag trillade av. Jag kan ärligt säga att det har inte hänt på 20år.. Jag kunde inte sluta flabba, medans ungarna var svårt oroliga. Fy fan va dråpligt!! Den ponnyn är allt annat än lätt och jäklar vad impad jag är av Sandra som fixar honom så himla bra!! Hoppade en bana på 90 sen iaf, å snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon och säkert ett par dagar efter det!! Även för Emelie gick det kanonfint! Riktigt bra fart och fina vägar. Jag har aldrig sett henne rida så bra innan tror jag!! Sötebarnen!!!!

I morgon ska jag valla hos Zonja vid 9, det ska bli spännande. Nya får å ny mark!!

Må väl, go vänner

/A

Jag hann inte

43263-93

Idag blev det en senarelagd hoppträning med Sandrans häst Crocket. Det blev så sent att jag inte hann med tiden med Tina. Men jag har fått en ny tid imorgon kl 11, så jag återkommer efter det.

/A

Däpt i däsan

Ja det kan man säga. Huvudet spränger och nyllet värker. Snacka om ont i bihålorna. Typiskt när det är så fint väder. Men idag har jag bara inte orkat. Jag fixade kids å hästar i morse men sen landade jag i köket med kaffe ända tills Mikaela kom vid halv 12. Vi fikade en stund, sen drog vi och vallade. Det blev förstås 40grader varmt å jag satt å halvsov i stolen medans Mikaela vallade. Jag körde mycket crossar och flankeringar idag. Tina tycker fortfarande att hon kan bäst själv men jag ser ändå framsteg. Jag tycker att hon var lite mer lyhörd idag och jag såg att öronen fladdrade lite åt mitt håll på slutet.  Hon är helt klart olydig fortfarande men med fortsatt träning kan det nog bli ok.
Jag och Zonja kom iaf med båda dagarna i Mariestad så det blir en liten husvagnssemester för oss där. Kul oxå att Sören och Olle kommer och tävlar där med.

I morgon blir det en tripp till Anna igen, och tyvärr tyckte jag mig se en liten, liten hälta idag. Men jag ska inte ta ut nåt i förskott, för man kollar ju maniskt på hundens gångstil just nu.

Nu ligger jag iaf nerbäddad igen och väntar på att Idol ska börja

Må väl

/A

Höger å vänster.. kan jag aldrig lära mig?

Idag när väckarklockan ringde var det inte så kul. Tanken att valla direkt efter barnen blivit skjutsade till skolan slog jag genast bort.  Har de senaste nätterna inte sovit mer en 2-3 timmar och det känns på morgonen kan jag säga. Dessutom så kändes det som någon tryckt upp ett par tennisbollar i snoken på mig. Svårt jäkla snuvig och ont i halsen. Bläää
När jag lämnat barnen tog jag iaf ner hästarna och tog en powerwalk med Tina. Antingen har jag skitdålig kondis, lr så är det förkylningen som totalt slått ut mig, för jag tyckte det var skitjobbigt. Förmodligen är det en kombination av båda. Det var gott ute, vilket gav mig extra energi så jag mockade och gjorde fint i stallet innan jag gick in och fixade kaffe. Sen var jag redig och ringde de där samtalen jag skjutit upp så länge... Bra där, det känns skönt. Efter att ha fått i mig försvarliga mängder kaffe och fått läsa lite i min braiga bok, tog jag mig i kragen och åkte och vallade. Spännande att se att de på hittiga fåren nu lyckats förstöra stängslet på flera ställen och därför gick in och ut som de ville :( Nääääääääj, skit oxå.
Men vallningen idag gick ruskans fint!! Körde 2 korta pass och jag är väldans nöjd med vovvan. Fina flanker och lyssnade fint på signalerna. Men såklart var jag på slutet tvungen att vissla fel och lajja mig... Trött jag blir på mig själv. När vi kom hem igen gav vi oss ut på en timmas promenix i skogen. Det är så himla najs att bara kunna gå rätt ut i skogen utan stigar. Det är bra träning för Tina då hon måsta använda sina ben ordentligt. Lite jobbigt bara när det helt plötsligt blev svart på himmelen och åskan dånade över huvet på oss. Men nu är vi inne igen med lite kantareller och blöta kläder. Men vi behöver ju inte göra mer idag iaf.

Ha d

/A

Altansittning å Vallning

Idag var det återigen riktigt najs väder och jag spenderade största delen av dagen med paranteserna på altanen. Mycket trevligt, men lite svettigt men man ska inte klaga. Vid 4 drog jag för att hämta upp Mikaela för lite vallning. Även Zonja mötte upp idag för att träna sina duktiga vovvar. Det blev en trevlig stund i hagen trots att Tina idag var allt utom just lydig. Men jag kan iofs förstå hennes frustration då hon faktiskt varit i total stillhet en månad och äntligen får börja ha kul igen. Sen kör jag inte jättelätta övningar med henne heller utan utmanar henne rätt rejält. Jag hoppas att det ska får henne lösare, vilket jag redan ser att hon är, och att hon inte ska försöka förutse mina moves.
Jag ska under veckan se till att valla 5min varje dag, för att se om jag kan få tillbaka henne lite. För olydig det är hon. Men på ett bra sätt. Vi får se.

Det kommer förhoppningsvis hända andra grejjer i veckan så jag får hålla allt lite öppet. Förändringar ska ske!

/A

Ont i ryggen

får man när man klipper hästarna. Det har jag gjort idag, men dom tyckte det va skönt att bli av med lite päls. Inte för att de har så mycket men iom att de tränas så mycket som dom gör så ska allt bort, så de slipper svettas. Annat var det på min tid, då klipptes inget. Men nu är de fina och Crocket har en Stjärna på rumpan och Nappe har ett rutmönster. När jag var klar med detta blev det en genomgång av blommor och ogräs. Så nu ser det fint ut igen. Men sicket väder oxå då... riktigt najs.

Sen var det tyvärr bara att gå in och fortsätta med huset, som oxå var i behov av städning. Det är ju faktiskt så trööökigt, men det är ju trevligt när det är gjort!! Tina fick oxå en putsning i form av kloklippning, snacka om missnöjd vovve *s*

Bildspel utlagt på hemsidan från vallningen igår.

Mycket nu

Å det känns skitkul.

Var ska man börja?? Att jag ska klippa båda hästarna imorgon... näääää
Men att jag ska valla på söndag, men det visste ni ju, jag tjatar ju värre än nån.
Att vi bokat vandrarhem för vall SM får då??? jaaaaaaaaaaaaa sista rummet, phu :)
Att Sandras lilla ponny är så poppis att en 13 åring vill rida för att det är en säker placering?? Najssssssssss
Att hela oktober blir tävlingar för mig lr kidsen? Kul, kul, kul
mmm tänk va det svänger, hoppas att det håller i sig. Å gör det inte så what? Jag njuter nu, sån e jag!

/A

När man har små lyckobubblor i sin mage...

... då vet man! Att man tycker att det är så kul med träningen! Idag var jag redig och åkte tidigt för att träna. Shoppade en stooooor latte på MC D, Cola Cero och nektariner. Sen hämtade jag upp Mikaela kl 10 i 9. *s* Bra där av en morgontrött tös. Vi var framme tidigt hos Ann som inte trodde sina ögon när stolar å annat bars ut i hagen denna arla stund. Å för en gång skull höll jag med om talspåket.

Jag körde 4 små pass med Tina och hon var olydig och underbar de 3 första men det 4:e passet hade min hjärna kommit in i rätt tänk och jag klurade ut en grym övning för mig och min hund. Vips så var det så där klockrent att det bara bubblar över av glädje. FAAAAAAAAAAAAN VA KUL!! Tinan som fick använda hjärnan på hög nivå är nu helt utslagen, men nöjd.
På söndag är det dags igen, jag kan knappt bärga mig.

Bilder kommer kanske i morgon, håll kollen

/A 


En liten glad vovve :)

image316

Idag mötte jag upp Anfia för en liten träningsrunda igen. Det är kul när ens små elever faktiskt tränar på flitigt :)
Det såg mycket lovande ut och fortsätter hon med detta så blir det bra!! Jag visade lite knep ang läggandet under gång och det blev kanon tillslut. Roligt!

När vi tränat en bra stund och hjärnan va slut på den lilla kelpisen så fick de faktiskt leka lite... mmm jag vet, men Tina va så glad! Hon har varit på ett strålande humör idag. Lilla dreggelhunden
image322

Nu på kvällen har jag och Sandra varit och hopptränat. Det gick kanonfint för henne och Crocket idag och de utvecklas som ekipage varje gång. Nu när vi kom hem fixade hon iordning Nappe som hon nu rider åt sin syster som är borta. Duktig gumma!!

Nu verkar det som att det blir tävlingar i stort varje helg, Kul va!!

Ha det gott

/A

HAHAAAAAAAAAAA Ni ser...

Det här med att vägra är bra som faen :) Idag när jag var hos Anna, var tongångarna helt annorlunda. Tina var enormt mycket bättre. Vi ska få börja träna lite smått denna vecka, samt promenera i koppel. Sen ska vi se vad som hänt tills nästa vecka. Men WOW så att jag inte var inställd på detta. Jag hjular och gör volter. Snacka om att det var enorm befriande att höra detta. Ja jag vet att jag gärna tar ut saker i förväg, men jag är lika bra på det som att vägra, å ni ser ju hur bra jag var på det!!  Anna trodde tom att vi kunde tävla den 22-23 sept!! Wiiiooo fast träningen innan blir ju klart lidande, men vem bryr sig? Inte jag, målet på dessa tävlingar får vara att komma runt och få rutin! Johanna å Helene, vägra, vägra vägra!!

/A


Ibland bara vägrar jag...

GRRRRRR

Att ta till mig saker.. jag kan lixom gå å veta men ändå bara låtsas att det ändå kan vara som vanligt ändå om man bara låtsas riktigt riktigt mycket. Jag lixom bara vägrar, det är jag och strutsen. *heh* Jag gjorde det senast bara för ett par minuter sen. Vägrade alltså, och anmälde mig till fler vallningstävlingar, trots att chansen är minimal och jag absolut inte kan träna alls. Tina hon vill oxå vägra, men hon har inte lärt sig knepen lika bra. Hon bara vägrar när hon har nåt att valla, vilket nu då inte är får. Men då tar hon till hästar och flakmoppe. Fast hon är inte lika bra på att dölja hur kasst hon mår inför mig, när hon väl kommer in. Men jag, jag kan vägra på riktigt.

/A

vad ska man säga??

Hon har ont den lilla och det märks så tydligt på henne. Antingen så sover hon lt så sitter hon nånstans å ser olycklig ut. Det är så jobbigt att se henne sån... På onsdag åker vi till Anna igen, men jag vet vilket jobb jag har framför mig med stumpan...
/a