Nämen se goddag då

image192

Idag har jag haft en schysst dag!! Började iofs att fösova mig och bli väckt av dottern. Men sen rullade det på. En go kopp kaffe innan jag drog ner till Anna för massage. Jag förklarade att jag sett en mild hälta på tisdagen och att Sandra sagt att hon sett Tina halka till illa med frambenet på altanen. Anna bekräftade att det var lite uppslaget men att träningen jag bedrivit under veckan hade musklat Tina jämnt och fint så jag fick ändå fortsätta träna lugnt. Jag ska oxå fortsätta med min mossträning, som är likvärdig med waterwalk. Gött besked!! Både jag och Anna konstaterade oxå att det var sjukt lätt att se på Tina hur det stod till. Idag njöt hon och ville gosa, mysa och pussas. När hon har ont är hon stel och misstänksam, även bett har ingått i repetoaren. Men icke denna gång.

När vi kom hem körde jag ett vallningspass. Olydig och enveten är hon, men jag måste ändå tycka att vi gjort framsteg och att Tina blivit lösare. Tyvärr har vi inte kunnat träna hämt, vilket är det som vi mest behöver, men med skadan så vågar jag inte helt enkelt.

Nu på kvällen har jag även haft ett hoppass med Sandras busponny Crocket. Hahahahaha jag trillade av. Jag kan ärligt säga att det har inte hänt på 20år.. Jag kunde inte sluta flabba, medans ungarna var svårt oroliga. Fy fan va dråpligt!! Den ponnyn är allt annat än lätt och jäklar vad impad jag är av Sandra som fixar honom så himla bra!! Hoppade en bana på 90 sen iaf, å snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon och säkert ett par dagar efter det!! Även för Emelie gick det kanonfint! Riktigt bra fart och fina vägar. Jag har aldrig sett henne rida så bra innan tror jag!! Sötebarnen!!!!

I morgon ska jag valla hos Zonja vid 9, det ska bli spännande. Nya får å ny mark!!

Må väl, go vänner

/A

Kommentarer
Postat av: Ann-Charlotte,Sally,Meja & Twix

Skönt att Tina svarar så fint på träningen och behandling!
Spännande med ny plats & nya bääsisar,hoppas att ni får ett bra träningspass!
Hälsa Zonja,ja vi passar på att önska er en jättetrevlig helg!
Kram

Postat av: Anna

mmmmmm nu blev det ju ingen träning, då jag återigen försov mig. TYPISKT!! Men på söndag, då blir det vallning hos Zonja.. Trevlig helg du med!!

2007-09-14 @ 11:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback