dåligt samvete :(

Denna veckan har inte varit min. Jag har inte hunnit med hundarna alls. Det har bara inte gått och jag vet att jag inte borde ha dålig samvete men det har jag. Kommer jag lära mig att inte var bäst på allt??? Jag vet inte, jag vill ju gärna vara det, duktig , framåt, superwoman som kan hinner å vill så mycket.  Jag fick iaf ett kvitto från nya jobbet idag! Blev inkallad på ett litet möte, paniken i mig går inte att förklara.... shit skadad från förra jobbet. Men fan va gott då, det var helt enkelt ok att vara duktig, snabb och logisk.  För er som inte är insatta så är detta inte logiskt alls, men för er som varit med mig på resan, vet ju att jag är så glad, då det är jag. Det är därför jag klarade alla svåra tester, jag kan, å jag får vara snabb å duktig. Mmmm hoppas hoppas hoppas att detta kan göra att jag kan släppa det gamla och lita på min egen kapacitet!!

Ja och ni som undrar om jag tränat hund kan sluta läsa nu *asg* MEN som Tony Irwing hade sagt lr va det den andra?? I don´t know, men iaf på söndag alla hundtränarvänner då ni...... shit pommes frites då blir det träna av!!

/A

Å en som jag alltid får ett leende av, konstigt nog..

Har älskat denna låten sen skivan kom... Å den är lika älskad nu


En låt att somna till


Tränat......

Fast inte jag, om man inte ska räkna att Bob fick åka med i bilen fram och tillbaka till Sandras hoppträning. Men det är klart, jag kan ju bestämma här och nu att det var just träning jag bedrev. Jag stod som en trött sleten förkyld typ i manegen å fösökte vara så engagerad som jag brukar. Och jag tror det gick rätt bra ändå. Skönt oxå med de runt omkring mig som lyfter å stöttar och får mig att skratta hjärtligt åt helt galna grejjer.
Sandras Hoppning gick fint även idag och det känns verkligen som hon är på rätt väg.
nu är vi hemma och barn å hundar har gått å lagt sig. Jag sitter med en stor skål popcorn å ett glas vin. Längtar till helgen då jag ska dra iväg.
Jag har förresten slutat sova igen men kanske kanske kan jag få sova inatt, lr i morgon natt... lr en annan natt

/A

Ok, så är det!!

Ja, så här är det. Jag är själv med barnen, skiftsjobbet, hundar, får å hästar. Boendet just nu den lilla gården, men om det kommer bestå, det vet ingen just nu. Jag försöker ta mig igenom studier, för mitt nya jobb, jag försöker hinna med hundar vänner, barn och MIG. Jag försöker planera in vanliga aktiviteter för oss alla, och håller fingrarna korsade för att det ska kunna gå just så. Jag försöker stänga av när det blir blåsigt omkring oss. Jag försöker låtsas att jag kan överleva i lägenhet, om det skulle orsaka mindre bråk. Men innerst inne vet jag att det nog inte skulle va så. Jag försöker att inte tänka på att jag antagligen behöver göra mig av med alla fåren, då de inte kan bo med mig i den dära lägenheten som faktiskt är dyrare än mitt underbara hus.
Jag försöker för oss alla...
/A

Tillbaka på jobbet

japps men dock endast med hörsel på ett öra *s* det andra har jag sjukt lock för och det gör ONT. Började dock sent och låg å drog mig ganska länge.... vilket som vanligt innebar att jag fick skynda görmycket på slutet.
Nu är det iaf skönt att va tillbax i bingen.... Hade nog kunnat stanna här ett par dagar till.

Morskors
/A

kvart i 6

ringde klockan idag. :( Segt... men jag kunde andas ur ena näsborren och halsen gjorde inte lika ont som innan. Upp och ge hästarna mat och förbereda inför dagens hopptävlingar. Det var på hemmaklubben och bra startnummer hade vi oxå fått. Sandra hoppade 50 och 60 och idag gick det precis så bra som vi nånstans visste att det kunde gå. Vi hade god tid för framhoppning. Sandra och Crocket var ett team och det gick lugnt och sansat. Inga tveksamheter alls. Behöver jag säga att det var en enormt stolt och glad tjej som fick med sig 2 rosetter hem :)  Silva som skulle tävla sök på Kungälvs Bk, var klar ungefär samtidigt.. 0:a i söket :( Trist men så kan det ju vara ibland. Hon kom förbi ridklubben och vi kikade på klubbkompisarna en stund innan vi åkte hem. Jag fick testa att valla lite med Q-bus. Han är härlig och vi får väl se om vi kan omvända Silva nångång, för hunden har definitivt det som behövs. när det började regna gick vi in och kikade på en film innan vi tog en liten power-nap. Nu har vi lagat mat som vi väntar på ska bli klar. Mysigt :) Emelie har tyvärr blivit sjuk nu, men min mamma kommer i morgon och hjälper mig.
Ikväll kan det bli lite tv-spel tror jag ;)

/A

Däpt i däsan....

Ja det är nästan en underdrift.. Shit va jag har varit dålig de sista dagarna. Halsfluss, öronkli och svår förkylning men sjukt sexig röst dock ;) I torsdags sov jag nog 23 av dygnets 24 timmar, då är det illa. Idag är det förkylt förkylt förkylt men jag har ändå stått upp lite då Silva kom och barnen hade div aktiviteter.
Bob och Q-bus fann varann efter en liten uppgörelse, men är nu de bästa vänner. Man kan verkligen säga att Baaab fick sitt lystmäte fyllt av lek med denna nya vän.
image287
image289
image290image291
image292

Nu sover alla sött och imorgon blir det Elitsök för Silva å Q-bus och hopptävling för Sandra och Crocket. Jag å Emelie ska bara kika å hejja på Sandran för att sen ta en liten lur på dagen förhoppningsvis :)

/A

Nu är vi snart här igen...

43263-134

1:a april förra året!!! mmm va najs

/A... förresten, Dagens VILL HA
Svart Kub disk mm

Vår i luften

Åhhhhh va härligt... Hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig lite. Soligt och 11grader varmt. Helt fantastiskt. tyvärr var jag ju inne på dagen, men vi fick sluta lite tidigare och jag åkte hem, fixade lite käk till kidsen å sen mötte jag upp med Anfia, Lindis och David för en promenad med hundarna. Snacka om att man lever upp och blir glad :)
I morgon börjar jag halv 1 och ska passa på att ta en go promenad innan jobbet.

Lilla Slembob var lika slemmig som vanligt efter bilturen, men var ändå på humör att skälla ut allt och alla. Lite spökig, lilla gullvovven. Tina var lika cool som vanligt och märktes nästan inte. Shit va najs hon är att ha med sig ute. Längtar tills i morgon.

Må finfint
/A

Vallhelg


Då vart man hemma igen... svårt trött efter heldagar ute i fårhagen. Jag har varit urkass på att ta kort men Hanna var desto duktigare. Kolla in
www.nellieslya.blogg.se Det var en stor skara människor som kom upp till Stefan för att valla i helgen. Alltid lika kul att träffas och jag längtar till nästa gång. Som det verkar så blir det lite träning  efter påsken hos Åsa och sen blir det det vanliga i april. Lilla Bob var lika åksjuk som vanligt men shit va kul han tyckte det var att få träffa alla härliga hundar. Så himla nyttigt och roligt för honom. Han fick oxå vara med och känna på fåren i 25:an flera flera pass och shit va härlig han är. Jag bara längtar efter att han ska bli så stor att man kan börja träna honom.
Tinan och jag har fått gå tillbaka till rena lydnads övningar då jag tyvärr tappat allt igen, eftersom träningen inte varit på den nivå som den borde... Men det är bara att ta tag i det och vara KONSEKVENT. Körde även idag hos Zonja och Tina vart svårt störd över min envishet. Men det blev iaf lite bättre!!

Bob-bilder stulna av Hanna;)
Annas BobLäckra Bob

I morgon är det allvar igen! Förresten.. nu har även Sandra blogg ;) www.crock1.blogg.se
/A
 

Trött

Idag är jag riktigt trött och sleten. Det känns att man inte är van att sitta i skolbänken. Men nu ska jag vara ledig och åka tillsammans med Zonja upp till Stefan i Örebro.  Det ska bli kul att koppla av och träffa lite goa folk å valla/umgås.
Idag efter jobbet så gick jag en liten promenix med djuren, innan jag skulle mata får och hästar. Lilla Bob är duktig på att mota fåren medan jag ska ställa in maten. Han tar sitt jobb på största allvar ;) Söta lilla vovve!
Vi får se hur han klarar resan i morgon, svåååårt bilsjuk.. :(

Idag har min äldsta dotter Emelie startat upp en egen blogg. Kolla in på
nappe.blogg.se

/A

Mest spännande idag..

Föreläsning om lag och rätt lr att min mamma dammsög upp en av Bobs bajjar???

mmm visst är hon söt min mamma  ;)

/A

Kommentarer från köket

JA dom haglar tätt när klorna på den lilla valpen ska klippas.
- Kan du hålla i Bob medans jag klipper?
- Hålla??? Hur tänker du nu??
- Ja typ gosa lite å så
- Gosa?? Har du nånsin gosat med Bob?
- Hehe njaeee jamen mata honom med lite köttbullar då?
- men visst, låna mig ett par kevlarhandskar bara....

Mmmm han är ju så rar lilla Bob
43263-276


/A


Systemlära

Idag har vi suttit med alla olika system och register på jobbet. Spännande, spännande!! När jag kom hem gav jag mig ut med djuren och promenixade innan mörkret föll. Sen kastade jag in Bob och körde delningsövningar med Tina i paddocken. Jag måste säga att jag vart rätt nöjd med övningen. Det gick inte alls bra i början men efter ett tag kom vi på det och det började gå lite bättre. Detta ska jag nog köra lite varje dag så kan det nog fastna i huvet på lillan oxå :) Hon tycker det är svårt att släppa djuren men trägen vinner och det gick bättre mot slutet. Det var iaf bra att träna i ett sånt begränsat område. Till helgen åker jag till gränsvallarna i Örebro! Det ska bli riktigt kul!

/A

Today

dagens låt

Japps.. Lite stress på fm. Emelie skulle på bowlingkalas och medans hon var där skulle jag å Sandran ut och rida. Det var helt ljuvligt ute, varm å vindstilla. Båda fick värsta vårkänslorna och rejsade runt på hästarna som världens tokar. Tina var med oss och njöt av att få springa i skogen fritt utan Bobben. Vi hittade världens mysigaste runda som vi kommer rida flitigt i framtiden. När vi kom hem var det bara att skynda ut med hästarna, duscha och packa innan vi hämtade Emelie igen. Sen bar det i väg mot mina paranteser för middag. Brorsan var oxå där med sambo och dotter. Trevligt. Vi stannar över inatt så nu ska det bara slappas.
Men denna helgen har varit skön och trivsam!!

/A

Det kanske blev lite galet

43263-286
Ja valla igen, fast när jag ställt av Tina så länge så bäddar det för galen hund och lite lydnad. Så oxå idag. Tina var sjuukt laddad redan när hon skulle plocka ut får till oss. Det blev en grupp på 3 som jag tyckte va bra. Snabba i benen var de och hem ville de.  Lite kalabalik blev det, både på vägen ner till ängen samt när jag släppt Bob första rundan då han tryckte hem dem och Tina räddade. Men när hon kom upp med dem igen så tryckte han hem dem igen. Så höll vi på en stund innan både får och hundar sansat sig lite. Tina gick kanonbra andra rundan och hade då oxå fått tillbaka lite hörsel. Jag körde runt henne med visslan runt kanten på hela hagen. Började med hämt för att sen vända tillbaka dem och fösa runt dem. Det gick riktigt fint.
Bobben började med att somsagt jaga upp fåren men även han gick bra andra rundan och smög endel. Han verkar vilja fösa fåren, men vi får se vad det blir av honom. Känns iallafall jättespännande att få köra igång honom så småningom.
Fåren var lite svåra som sagt vilket gjorde att både Ann och Carina blev yra. Men jag tyckte det gick bra för dem, trots att de inte hann att känna det själva idag. Tierra fick lite korta pass, och hon hämtar gärna upp fåren. Ann vart bara yr, men hade jag haft en videokamera så hade hon nog själv kunnat se den otroliga skillnad det är på hennes hund. Tog lite kort som sagt som ligger i ett bildspel på hemsidan. Vi konstaterade alla 3 att Bob har de största å plattaste öron vi nånsin sett :/

Jag och tjejerna tog en tur till torget innan vi gav oss ut på en härlig promenix. Vi lämnade Bob hemma för han var helt slut, och Tina verkade uppskatta att få vara ensam hund en stund. Tjejerna red som galningar och man kunde höra deras fnitter över ängarna. Härligt!!! :)

Nu på kvällen har vi gjort Pizza och proppat i oss godis... mumms, nu blir det tv-spel innan sängen.
Förresten.. Christer Sjögren??? Skämtar ni lr??

/A


Idag...

Kommer Ann och Carina och vallar lite kort. Då lovar jag att kameran ska vara med :) Sååå I'll be back!
/A

Jo vi lever...

Men det är knappt. Kan inte gå in närmre på det men det kan va så att jag inte kommer kunna vara så aktiv den närmsta tiden. Men utbildningen till nya jobbet känns bra. Bob börjar visa tendenser till rumsrenhet, till allas glädje. Han är AKTIV, mycket aktiv och har vid flera tillfällen även lyft på benet..... *hmm* I helgen ska jag valla lite om tid blir över. Tjejerna ska få sitt oxå ;)

Men visst vi lever..
/A

Home again

Men bara snabbt, för i morgon åker jag till min polare Bibbi. Tar med mig båda kidsen samt hästar för ridtur på dagen. Sen åker de hem igen och jag å Bibbi fortsätter vår årliga rid- å vinafton. Najs najs.. Tyvärr får hundarna stå lite tillbaka men.. jaja så kan det vara ibland. Nu är det bara helgen kvar sen börjar allvaret på nya jobbet :)

/A