Strul å ännu mera strul

Japps nu strular det ordentligt med hemsidan, ju mer jag pillar ju mer tjorvar det i hop sig.. Men nu tar jag ledigt och reser bort tills på fredag..

Efter timmar av arbete har nu Maysan fått ordning på min sida igen..TACKTACKTACK Mycket konstigheter va det, jag vet, men det var inte meningen att andra skulle veta *s* Men nu funkar den igen, underbart. Vart ska jag skicka flarran??

/A

Träningsvärk

Japps det har jag lite idag. Hämtade tjejerna tidigt igår för att de skulle rida i det härliga vädret. Hade nämligen sett att resten av veckan skulle bli trist å grå. Emelie håller fortfarande på med sin dressyrträning och det går bättre och bättre. Med Sandran är det sitsträning i själva avhoppet på Crocket som är fokus. Det medförde iaf att jag fick sitta och rida båda deras hästar för att visa och känna själv. Roligt med jobbig. Det är riktigt bra träning att rida en häst i dressyr på riktigt sätt. Benen och magen är där det känns  Way To Go men jag vet ju att man även blir duktigt stark i ryggen oxå. Kul var det och båda tjejerna gjorde fina framsteg och fick lite aha-upplevelser. Sen gav dom sig av i skogen för en extra runda. Blev lite nervös när mörkret föll å det kändes som de aldrig kom tillbaka.  Nervous 
Men tillslut kom de, glada och nöjda, och med ett stort lass amerikanska pannkakor väntandes på middagsbordet. Najs
Idag har det varit ännu mer styrketräning då jag bestämt mig för att ta ut permanentbäddarna i hästarnas boxar. Det är tungt tungt, men det var bara att göra det. Måste säga att det gick förvånansvärt smidigt och nu står hästarna på ny härlig torv igen. Jag hämtade barnen efter skolan och vi gick till "stationshuset" för att käka lite. Alltid trevligt. Efter det blev det frisören för min del så nu är luggen klippt och bottenfärgen lagd  Happy 
Har även knåpat lite med sidan, men det bråkar lite tycker jag... nu funkar inte ftp-programmet heller så de sista uppdateringarna kom inte med. Hoppas att den bara behövde ett brejk, och att den är på bättre humör i morgon igen.

Må flott
/A


Underbart väder

43263-28543263-28443263-28343263-28243263-28143263-280  43263-279
  
Idag har det varit så där krispigt härligt ute. Soligt men ändå lite hårt i marken. Tjejerna tog hästarna och gav sig av i ca 2h.
Själv tog jag hundar och får och gick ner till ängen för lite vallning. Idag stod delning på agendan och det måste vi verkligen träna på. Det var ömsom vin ömsom vatten. Tina har lite svårt att släppa djuren och komma till mig, men jag har fått en liten idé om hur jag ska kunna träna på detta. Vet inte alls om det kommer funka men testa ska jag iaf. Men det blir när jag har fler folk med. Jag upplever att ligget är bättre, men självklart gissar hon på mina höger och vänster kommandon. Who can blame her, jag gissar ju oxå...  
Embarrassed 1 Lilla Bob fick förstås oxa springa lite med fåren, efter att ha ylat ut för hela nejden hur orättvist det minsann är, när han får sitta uppbunden medans Tina får valla. Dog 20
När jag väl släppte honom så gav han sig av med fåren. Ingen koll på mig utan bara driva, driva, driva. Han är så söt. Jag fick skicka Tina för att hämta flocken innan de försvann till nästa kommun Circle Of Hearts
Nu är han ute å leker med barnen i trädgården, men han har varit rätt lugn en stund iaf...

/A

Ibland sååååå

image278

Jaaaa.. herregud pms är ju inget mot vad jag känner nu. Bilhelvettet bara fick för sig att skrota turbon idag, mitt på motorvägen. Inget snack om att varna här lr ge en liten hint.. nänä gå bra, gå bra, gå bra, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Japps. Så nu är man här, och med en utgift som jag via vänner förstått är rejäl. Alla har lixom svarat så där.. ååååhh nääää ojjj men det kommer gå bra, Anna, men lämna inte in den på din vanliga verkstad....

Men vad gör man när man bara vill dö ihop med turbon?? jo man jagar fram en skiva som man lyssnade på under en tid då man bara har SOLIGA minnen, sätter proppar i öronen, drar på högsta volym å bara njuter. Der var just vad jag gjorde å nu tror jag på nåt sätt att det kommer att ordna sig.

Nån ridning blev det förstås inte idag, pga allt samt skitväder, men jag gick en runda med djuren å vi träffade 3 hundar. Bob börjar tycka att det är ok att träffa lösa vovvar som ingen verkar äga, och hetsar inte alls upp sig på samma sätt. BRA DÄR :)  Jag har fixat ett par nya gardiner till ovanvåningen, så nu är det oxå klart. Nu vill jag bara måla hela huset vitt. Men nu börjar jag snart nya jobbet så... yeah yeah 

Idag kom den.. stormen

Japps, allt flög.. hinderstöd, stora tunnor, cavalettiblock. Japps. Gick dock en helt sjuk promenad med hundarna när jag fixat alla djuren. Å det var sköna vindar.. varma lixom. En underbar promenad, trots att saker ven omkring mig.
Sen var det förstås det trista kvar, men med energi efter promenixen gick även storstädningen som en dans. Jag bestämde mig dock för att ge Tina P-spruta. Det är blod överallt, trots att hon ska vara klar med löpet på typ söndag så är det mycket blod. På golv och väggar... nix nu ska vi inte ha det såhär!!

På em så körde jag Emelie till sin ridlektion, det gick riktigt bra. Hon tänkte mycket på vad Bibbi sagt till henne och instruktören märkte skillnad. Kul. Jag och Emelie ska träna tillsammans imorgon :)

How about Bööööb.. jo han växer, är lite bättre på att göra behoven utomhus, kan skälla sviiinhögt, är duktig på sitt å ligg med retning, åksjukast i sverige. Och han sover bara på nätterna, men vi är glada för det lilla *s* Han är dessutom följsam och svårt charmig. Framför llt är han POSITIV... ojojoj Me like!!

/A

Den söta... har vaknat igen...:p

43263-27743263-276

Idag har vi vallat

Idag kom Ann och Carina för att valla lite. Jag fick ut en svårt  krånglig grupp. Dom ville inte hålla samman utan sprang åt olika håll. Sen att Bob skulle va med gjorde inte saken lättare. När gruppen blir så stressad från start så blir det oftast lite rörigt en stund.


Men när vi väl kom ner på fältet tog jag kommandot igen. Jag hade bestämt mig för att träna ligget. Det har varit allt annat än bra det sista. Vi fick jättefint resultat och sista lilla träningen vi körde var faktiskt en av de bättre lång tid. Kul kändes det!!


Även lilla Bob fick gå på fåren idag och skötte sig fint den lilla stund vi gick.


Trollagumman gjorde även idag ett bra rejs. Riktigt kul att se hur det går framåt. En riktigt najs vovve, den där. Va månde det bli av den??


Carina och Tierra var ju här för första gången men det såg trevligt ut. Tyvärr inga bilder av dem... Det är Carina som varit fotograf och jag har lånat bilderna av henne.

Nu på kvällen har det varit hoppträning. Det gick fort och hästen var stark och pigg... Svårt men Sandran är så himla duktig... jag vet, jag tjatar om det men hästen är för svår och jag tror ändå att hon kommer lösa det galant. Dessutom blir hon stark på köpet ;)

Jag trodde på nåt sätt att Bobben idag skulle vara trött efter aktiviteterna, men ack vad jag bedrog mig. Han har farit runt som en blådåre ikväll, på valpars härliga vis. Riktigt rejs :) Söt, fast sötare när han sover *s*
image275

/A

Tänder

Nu börjar äntligen Bob byta tänder lite smått. Han biter på allt, det kliar tydligen rätt rejält. Tina har nu insett att Bob hund är här för att stanna och har bytt ut sin lektants attityd till att bli värsta surkärringsragatan. Stackars Bob, det är inte lätt när det skiftar från en dag till en annan. Idag har de inte fått göra så mycket vilket märks på Bobben. Han står just nu å tokskäller på Tina, allt för att få igång henne. Hon spelar dock död i sin bia-bädd.
I morgon blir det dock vallning, hoppas bara att vädret blir lite najsare än idag. Missade vädret men lever på hoppet. Annars är det bara att pälsa på sig.

/A vill ha sommar
image217

loosing my way......


Underbar


mmm nytt lööööövable


Disträ

Pinsamt.. men dock så sant. Jag har för mycket i huvet för att kunna vara nåt såndär med lixom. Jag har mina dagligen grejer som jag känner att jag måste, typ STÄDA, mocka, mata div djur osv. Men sen vill man ju leva oxå. Idag skulle jag åka och träffa min polare Susanne samt 50% av hennes barna skara. De har dessutom skaffat ny vovve Maja, som bara är ca 1v äldre än Bob. Bob kom som vanligt svårt åksjuk och därmed föga imponerad av att få leka. Men efter ca 20 min hade avigheten släppt och det gick hur bra som helst. Mycket beroende på Maja som bjöd in om och om och om igen. Trevlig liten vovva. Men jag hade iaf köpt en liten present till senaste tillskottet, men det blev såklrt glömt hemma... åhhhh jag är trött på mig själv!! Susanne tog dock hand om mig med fika och snack, dessutom bakade hon ett bröd till mig som hon vet att jag älskar!! Åh gulle dig  Susanne, förlåt att jag inte varit än bättre vän det sista... men du vet!!  Ibland är det bara sådär i livet och det bästa med mina vänner är att de bara vet å tar det! Vänner.... ja de är just det.. vänner!!!

/A

Hästar, hästar, hästar!!:)

Det är roligt det!! Å idag var det just detta som stod på schemat. Sandran har ju hopplektioner och tävlingar jämt och ständigt. Men Emelie hon får lixom inte samma känns det som. klubben de rider på är en hoppklubb och det är då så att dressyrekipagen blir lidande. I fredags när jag var med tjejerna å red så ringde jag upp min kompis Bibbi och frågade om hon inte ville komma och ha en lektion för Emelie, visst var svaret och sagt och gjort, idag kom hon. Emelie och Sandran hade tillsammans med mig både kört en uteritt samt hoppat med hästarna. Men nu var det dags för seriös dressyrträning. Bibbi är i mina ögon oerhört pedagogisk och bra med barn. Resultatet väntade inte på sig och självklart så gör det ju endel att Bibbi var den som var med och valde hästen åt oss, samt att hon kännt oss och barnen forever. Emelie och Bibbi slipade länge och väl. Nu ska det bli kul att se om Emelie kan hålla i sina nya kunskaper. Alla vet ju hur lätt det är att falla tillbaka i gamla spår. Men förhoppningsvis kan vi lura tillbaka Bibbi lite då och då! ;)
Dressyrlektionimage273image274

/A

Lugnet efter stormen

Ähh det blev inte mycket till storm igentligen. Vår grind blåste sönder, det var den värsta incidenten. Visst blåste det på i byarna men mer var det inte. Tjejerna red å hoppade i paddocken. Zonja och Ann kom hit och vi vallade. Jag körde svåra övningar med Tina men samtidigt måste jag ju.. plockade henne lite närmre i slutet. Ska nog alternera. Syns återigen på hela hunden att vi kört mycket fråndrivningar. Hon behöver lösgöras i hämten igen, då hon sugs in och låser upp sig på fåren. Delningsövningarna är kul men även där se jag hur hon bara suger sig fast i blicken... hmmm alternera alternera alternera. Ska åka iväg och valla på större flock på onsdag och då ska vi se om jag kan göra look back övningarna Tommie visade mig. Jag har dåligt samvete dock, visslade fel flera gånger *fan* Hur ska hunden kunna göra rätt, stackarn.
Zonja var som vanligt lugnet själv och hennes hundar går som drömmen. Det som var roligast var dock att se vilken skillnad det var på Trolla bara på en gång!! Kul!!
Själklart fick även Bob komma ut en liten stund oxå. Han jagade runt å hade sig. Men avslutade med att smyga å lägga sig. Duktig liten vovve.
Efteråt fikade vi och Sandran passade på att berätta om pinsamma anekdoter som hänt när jag vallat *s* Lite kul faktiskt!!
Idag har jag självklart städat, men även gått med hundarna, fixat med fåren samt mockat för tjejernas hästar. Vi har även haft hoppträning i paddocken. Nu väntar vi på Bibbi, som ska komma och hålla lektion för Emelie i dressyr.

/A

Storm

Just det ja, vi har ju köpt hus oxå!

Längtar efter vår å sommar nu...!! För idag har det varit grått å regnigt. Började dagen med en dubbel latte. Sen var det hästar får å hundars tur att få sitt. När det var klart och promenaden var gången så slängde jag Tinan å Bobben i hundgården. Sen var det städning igen på schemat, kan verkligen inte låta bli att städa varje dag :) Ett par tvättar blev det oxå. På em var det ridning för båda töserna och hästarna var pigga å goa. Roligt.
Nu härjar stormen utanför och jag hoppas verkligen att den drar över snabbt för jag har inte tid med dåligt väder *s*

/A

BOOOOOOOBBBBB

Japp han avslutade kvällen med att stoppa in huvudet i kakelugnen för att ta ut ett vedträ som såg lockande ut. Not that bright ;) Nu sover han *s*

/gråa hår

Bob å vindruvan

image269image270image271

Lilla Dampbob tyckte att det var sååå trist nu på kvällen att han snodde åt sig en vindruva som han hade svårt kul med till han lyckades få punka på den. Men innan dess var den ett spänningsmoment utan dess like. Den gick att leka med i alla de former i ca 20 min. Det var sorkhopp, kast med liten druva, druvrejs, you name it. Man tycker annars att han borde vara helt slut. Jag träffade Anfian å gick en promenad med henne. Herregud, hade helt legat av mig gällande att gå med 2 dogs. Trasslade till det hela tiden. Väldans irriterande. Sen fick han ju åka bil, vilket är en pärs bara det. In i hundgården å stå i ca 2h innan Janne och Emelie kom hem. Han borde vara trött.
Jag och Sandra åkte på hoppträning, Crocket var väldigt pigg och då blir han stark, men Sandran gjorde ett bra jobb. Vi fixade med får och hästar innan vi nu hamnat inne. Skönt!

/A

Denna dagen.... *gaaahhh*

Det lilla kräket har glömt att man faktiskt kan gå ut och göra sina behov, samt att man kanske kan sova lite även på dagen. Han biter å sliter i allt, och emellanåt är det mina ben som råkar vara i vägen. Han har även idag tryckt i sig en drunknad mus som han hittade efter att jag rengjort vattenkaret för fåren. Konstigt ändå att de så instinktivt vet att man inte får göra sånt, för de smiter iväg snabbaren än ljuset och går inte att locka till sig. Musen slank ner hel i strupen på äckelhunden.
Tinan har haft en uppvaktande herre utanför vår tomt i ett par dagar, men idag såg jag till min fasa att hanen inte längre var utanför utan i trädgården ihop med höglöpsTinan. Hon var glad, han var glad, jag var INTE glad. Shit, hon har lätt varit ute i mer en 20 min... tänk om hon är tjuvparad!! FAN FAN FAN.
Jag som skulle softa idag... nä det får bli en annan dag, snart ska jag dra till Anfian å gå en prommis, sen är det hoppträning. Nu blir det tacopaj till lunch!

/A


Gardiner på plats i matsalen

image264

Ska säga att jag var lite skeptisk över hur gardinerna skulle bli. Det är ju lixom inga vanliga om man säger så!! Men shit va coolt det blev!! Svårt att se på bild kanske men irl så blev det COOLT :) Nu ska jag bara sy upp de som jag köpt till vardagsrummet oxå så är jag lite mer på banan. Idag har jag oxå städat och fått fixat en hel del tvätt. Jag städar nästan ihjäl mig nu när Tina blodar överallt. Jag är svårt allergisk mot sunkighet och dammsuger å moppar konstant nu. Längtar efter torrare å renare väder, men framför allt till att Tina slutar löpa. Hon stinker och jag är lite oroad för livmodersinflammation faktiskt. Men det kanske är så att hon faktiskt trycker sina analsäckar när hon spänner upp sig mot Bobben. Han är totalt galen å fösöker sätta på henne iderligen. Herregud, va jobbiga de är!!
image265
image266

Här har vi 2 polare :)

image267

Så här mycket snö hade vi för ett litet tag sen.. det var mysigt, nu är det storm å regn istället.
image268

I morgon är det hoppträning igen efter juluppehållet, det blir spännande!!

/A

Porrshow

Då det var dåligt utbud på tv ikväll bjöds jag och barnen på en hederlig porrshow med peddovarning. Tinan sprang runt och bjöd skamlöst ut sig för lille Bob vars ögon stod som tennisbollar i huvudet på honom. Han gjorde saker han själv inte fattade och såg fundersamt på sin juckande kropp som levde sitt egna liv. När han tillslut var helt slut, backade Tina helt sonika upp och tryckte arslet i nyllet på den stackaren.
Inte städar hon heller så man får springa med moppen stup i kvarten, fördel: rent i en kvart!!
Till sommaren när hon löper lär det inte bli lätt, uscha!! Men det är skönt att se att hon är sig själv igen och att det nu bara är ca en vecka kvar på löpet!
Nackdel vi insett sen vi flyttat är att varje gång Tina löpt är att nåns hane flyttar hit. Olika varje gång än så länge men lika irriterande. Tur att vi har inhägnad tomt, men lite låst blir man ju! Idag var friaren en jack russel, denna gång kände jag dock ägaren så jag kunde ringa. Han var iofs inte så oroad utan sa att den nog skulle komma hem tids nog =/ OK... ja så kan man ju oxå se det!

/A

Flankeringar

Idag har vi varit å vallat. Tyvärr kunde inte Zonja vara med pga sjukdom men jag å Ann körde. Anns lilla Trolla är en snabb och fin tik, med härlig stil. Vi tränade lite flankeringsövningar och grunder för fösningar.
Tina flankerade sjukt fint när jag skulle visa övningen, hehe bra där. Se så lätt sa jag till Ann. Men jag vet ju hur mycket jag jobbat på just detta. Jag lät Tina fråndriva en hel del och jag tycker nog att hon var mer sig själv idag. Tommies lilla fösövning gav oxå betalt och Tina föste iväg fåren i horisonten utan att vända :) Lilla Bob fick bara ränna efter lite och se på när vi andra tränade. Fusk enl honom, men kanon enl mig. Han var gott trött sen när vi gick iväg för andra passet. Han somnade i bilen utan att dregla. 
Nu ska jag å barnen äta hamburgare innan vi tar en hallonsmootie och spelar idolspelet!! 
/A 

Bob..... jag är så trött på dig nu!!

image245Bob har en stämma som spräcker trummhinnor på mils avstånd. Och trots att han varit ute med de andra hela dagen far han runt och skäller på allt och alla som nån sorts övertrött 3-åring. Han vill leka, men ingen annan är intresserad just nu. Tina har lagt sig till ro i sin biabädd, och ignorerar totalt Bobben som tokskäller i biabädden bredvid.
Tina löper ju och har gått in i höglöp, ställer sig flott för lillebror som juckar glatt. Idag hade han tydligen oxå juckat lite på barnen =/ Lilla grabben har ju helt tappat det!! Bobben växer å frodas, för tillfället är han lite högre bak än fram. Läckert. Pälsen är som dun å han dreglar av illamående bara han ser bilen. Han är grym på att så i hundgården dock.

/A

Helgen över

SItter nu äntligen ner å andas ut. Helgen har varit riktigt najs.
Igår var vi å badade med kidsen samt 2 polare till dem, efter badet blev det fika innan Emelie åkte vidare och Sandra å hennes kompis Linnea skulle rida. Det var lite regnigt å trist men ändå skönt. Jag å Tina gick med på ridturen och jag har nu bestämt mig för att börja träna. Jag har helt tappat det och måste försöka komma tillbaka.
På kvällen var det lite mys å middag innan en kompis kollade förbi.
Idag var det jobb som gällde, men nu på eftermiddagen har det bara varit städ. Ut med julen och den enorma granen. Så himla trist att plocka av granen allt pynt, nästan så det skulle vara värt att skita i granen. Men nu är det väck!!
image263

I morgon blir det vallning. Hoppas Tinan är lite mer sig själv!!
Zonja ska kika förbi och ev även Ann å Trolla. Kul!!

/A

Nytt jobb.... igen :)

Mmmm jag är glad! Bytte ju jobb i nov, och precis när jag börjat där så fick jag nys på ett nytt. Sökte det och blev kallad på intervju. Snacka om grillning, jag vart svårt nervös under intervjun och trodde kanske att det inte gick helt bra!! Jo då blev kallad på test som jag var på förra veckan... SVÅRT!! Men beskedet kom idag och jag är antagen och kommer nu att börja jobba på polisens kommunikationscentral i Gbg!!  Kul!

Annars idag har jag bara gått med vovvarna samt varit hos tandläkaren med hästarna. Sen har jag iofs handlat å städat! Nu väntar jag på kidsen så vi kan äta quesadillas

/A

dela singla å look back

Japps... spännande va!!!!!!!! Tyckte inte jag iaf :(  Tommymannen ska alltid utmana mig till att göra saker som jag i min vildaste fantasi inte trodde jag skulle göra på typ kanske 13 år. Men där stod jag nu idag i snövädret och gjorde just detta. Inte smärtfritt förstås. Skit bakom visslan var den kommentar som föll ihop med mörkret. Hmmm Men utvärderingsdags: BRA träning, nya utmaningar. Ja Tina är inte sig själv, varken i sitt driv eller sin pondus, men visst går det att träna henne ändå. Vad kan man säga om mig då?? Jo jag är fantastisk å då menar jag FANTASTISK på att vara okonsekvent, det är nog en av mina grymmaste drag, ihop med mitt sjuka tålamod är detta drag som gör att min hundträning totäääält stagnerat!!! Det var nån gubbe som snackade IK2, men jag förstår ingenting. IK2? Tillåt mig utbrista i: AAAhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaaaaaa. Samtidigt som jag skrev detta fick jag alltså trilla ihop i en liten boll å garva ihjäl mig!

Japps
/A

Mongopass

Nu sitter jag på jobbet och har 14 timmar framför mig. Gäsp!! Men som tur var hade kollegan med sig sin laptop!! Gött mos. Vi har oxå ett par filmer som vi kan roa oss med. Idag har Bob fått stå längre i hundgården men det verkar ha gått bra. Imorgon blir det lite sova innan jag åker till Kerstin som ska ha hand om Bobben tills torsd em. Jag ska åka och valla lite med min usla lilla vovva.
Ha det gott
/A

åååhhhh dessa mensiga tikar

Tinagullet löper och är allmänt skittrist. Blääääääää så kass hon är när hon löper. Försökte mig på att valla, men hunden fick knappt fram fåren när det blev drag bakåt. Såg vettskrämd ut när jag gav kommandon, å vände bara hem djuren hela tiden då det var lättast. Gaaaah det är då jag ska ta fram mitt fina tålamod, men det har jag inte begåvats med så hur jag än letar finns det inget annat än raseri i min lilla kropp. Nu är hon helt slut, eftersom jag tvingat henne i säkert en halv timma att fösa dem 100m. Stackars lilla Tina som har en sån elak matte.
Bobben har tränat på att ligga i bilen, samt fått gå lite promenixer. Vi måste börja träna inkallningar, men när jag ropar tror han automatiskt att jag ska fånga honom för att åka bil *s* Dom är inte dumma de små liven. utan han ser direkt när det är bilåkardags, då jag alltid har lite bättre klädsel än när jag hasar runt på gården ;)
Sandran har tävlat även idag och fick till en felfri runda och en med ett stopp. Det var ett livsfarligt glitterhinder, som Sandran inte visat för Crocket. Han drabbades av svår ångest och kunde tyvärr inte hoppa det förrän han snikit det en gång. Men Sandran har varit duktig och fått med sig 2 clearround rosetter samt en 3:e placering totalt.

/A

22.13 den 3e januari

Jaha då var man hemma igen. Emelie har feber och verkar tyvärr missa hela lägret, så tråkigt för henne, hon har sett framemot detta så mycket. Lider med henne. Jag själv, är totääält tom i bollen efter 5 timmars prov. Jösses så svårt det var. Allt testades, närminne, långtidsminne, simultankapacitet, logik, nogrannhet, snabbhet, you name it, I did it. Nu är det bara att vänta på svaret. Tyvärr dabbade jag mig på en bit vilket gjorde att jag missade ett helt block av frågor. Känns såååå onödigt. Det kan vara avgörande, 40 frågor åt h...vete. Men, men, whats done is done.
Nu sitter jag å varvar ner med ett glas vin och kollar lite tv å surfar ;) simultankapacitet va det va?? hehe

Ha d
/A

kl 11 den 3:e jan

Idag har vi varit hos veterinären och vaccinerat. Först ut var lilla Bob som var strålande glad om än slemmig. Sprutan märkte han inte ens av. Glad å trygg liten vovve, var vetrinärens åsikt :) Sen kom Tina, å det första hon gör ät att ställa sig på frambenen för att kissa hööööögt upp på väggen inne i rummet :/ Herregud är det en tik, var vetrinärens ord då... hehehehehe mmmm faktiskt. Nu är de iaf vaccinerade. Sen gick jag och Bob för att kolla hur det gick för tjejerna som var på ridläger. Idag var det ju dessutom tävling. Emelie hade strykt sig och åkte med mig hem pga av att hon kände sig jättekrasslig, stackarn. Ont i halsen och frusen. Sandran körde en felfri runda samt kom 3:a i sin andra klass. Way to go, girl!!!! Gul rosett och priser. Roligt roligt. Nu ska jag byta om för att dra ner till stan för att göra nån sort dunderlång test, så håll tummarna för mig idag!!

/A

Baaab and the sheeps

43263-26243263-261

/A

Får på plats

Japp nu står de där nöjda i sin stora box. Tror de tyckte det var skönt att få komma in. Dom har iofs haft det bra i sin fina hage, med det väder som varit men nu ville de in. De fullkomligt sprang in i transporten (har aldrig hänt tidigare) för att sen springa in i sin box. Får väl se hur länge de tycker detta är kul. Fördelen är att det blir smidigt som bara den att ta ut ett gäng fårskallar för att valla. Jag har 2 ängar jag kan använda och de är riktigt ok!!
Även barnens hästar är på plats på ridskolan inför ridlägret som börjar i morgon. Så nu ska bara barn och packning dit i morgon bitti.

image260

Japps.. imorgon ska jag valla!!

Anna

God fortsättning

Går dagen spenderades tyvärr i sängen största delen av dagen för mig. Migrän av värsta slaget. Det var länge sen men jag kände redan när jag var hos Zonja och försökte valla i lördags att nåt var på g. Mådde så där och la mig i 4 timmar mitt på dagen, inte helt vanligt att slockna så. Iaf så gav det sig vid 18.30 igår och jag tog det lite lugnt, duschade, kvällsfodrade samt nattade vovvarna innan det var dags att träffa de andra på festen. 
Nu är det nytt år och snön ligger på marken :) Jag ska strax hänga med ungarna ner med hästarna och sen ska jag försöka få in fåren. De skulle varit inne redan i lördags men nu ska det ske!!
I morgon ska barnen på ridläger, så här kommer bli tomt... men förhoppningsvis blir det lite tid för vallning och annan hundaktivitet.

Nedan lite bilder av Bob och Busan
image255
image256
image257
image258
image259

Bob har varit ute med oss i snön idag och är nu full av liv. Springer runt med en strumpa helt själv och å morrar!! Han är så ljuvlig den lilla godbiten :)

/A