hjääälp

Min mobil är väck....... snälla alla skicka ett mess till mitt mobbenummer så kan jag föra in er i teleboken igen. Skaffade ny mobbe med samma nummer men hela livet och umgänget ligger ju på det gamla simkortet, så messa på nu vänner :)

/A

Tjejkväll

Gårdagens mongopass är nu avklarat. 12h direkt efter natten och dessutom lönefredag gör att man vet att man lever. Men nu är det avklarat och jag har ett par lediga dagar att se framemot :) Snart kommer det en bunt tjejer och en modig kille hit för förfest innan vi ska ge oss ut. Mycket najs! 

Är hemma i huset... lite trist att se hur snabbt det förfaller när ingen gullar med det. Hade bara velat sätta händerna i allt och målat och trixat men näpps. Nu ska jag släppa det och bara njuta av att ha trevliga vänner omkring mig och förhoppningsvis är jag inte allt för bakis i morgon då jag återigen ska till Zonja för en valltur. Sen ska jag bara slappa och gå med djuren på måndag innan jag går på igen. Livet är trivsamt och vädret är ju fint!!

Ha en najs helg go vänner

/A 

:)

Vad härligt... idag kom jag på mig själv att sitta med ett leende lekandes i mungipan. En go känsla i magen och allmänt nöjd!! Igår efter jobbet åkte jag ner till Kungsbacka för simning med Bob och sen tog vi en tur till den lokala brukshundklubben för lite välbehövlig social träning. Bob kastade sig i kopplet vilt skällandes, men det slutade med att han lekte lös med 2hanar och 2tikar. På kvällen sen blev det en videofilm. Idag sov jag länge innan jag gav mig av till Zonja för att valla. Kanonträning där Tinan skötte jättefint. Kul att hon kändes lite mer som sig själv igen nu när löpet kommit igång. Vi fick även bokat boeende för vår träningsresa om ngr veckor.
Inspiration och miotivation känns på g!!

Nu ska jag snart åka och göra natten och sen kvällen till 03.00 så.. hörs på lördag igen!!
/A

SOL

Lööööövly Böööb

None

Shit va skönt med fint väder, snacka om att man blir piggare och gladare med en gång :) Idag har jag gjort lite ärenden, städat å grejjat. Hundarna har fått sitt, 2 långa promenader plus att jag vallade lite med Tinan.
Tina har börjat löpa nu och jag fick faktiskt ha henne kopplad på promenad nummer 2 då hon helt bara ignorerade mig och var typ 500m framför mig hela tiden. Total dissning kan man kalla det. Men faktum är att hon på vallningen faktiskt lyssnade bra och skötte sig fint. Kul. Skulle ha vallat i morgon hos Zonja men som vanligt kollade jag inte kalendern och dubbelbokade mig. Jag har ju simtid med Bobben och det får jag nog se till att göra, då jag inte varit där på länge. Stor ide med simkort om man inte använder det....

Nu ligger iaf alla djuren utslagna i hundgårdarna och de ska nog få vara ute en stund till då det är så skönt ute... och rent inne ;) 4 hundar märks...

/A

VARG

Får rysningar när jag lyssnar på denna.... ändå har jag haft skivan i nästan ett årSover inte men känner mig pigg ändå, lugn i själen. Skönt med ett avbrott. Pratar med barnen dagligen, Saknar dem men dom har det bra hos mina föräldrar. Även de får ju lugn och ro nu. Stackars barnen, dom måste ju ändå ha det värst.
Det är ju för dom jag mår dåligt.... mina änglar.

Har haft 2 sköna dagar. Igår hjälpte jag Kerstin med att få hem fåren. Tina skötte sig jättefint och jag är stolt över hur hon klarade Kerstins oinvallade får. Idag har jag gått 2 långa rundor med alla 4 djuren. När jag gick ut andra gången för en stund sen så hoppade en av grannarna ut och sa att de sett varg igår, blev lite nojjig men bestämde mig ändå för att gå vidare, kan ju inte gärna sluta gå med hundarna väl???? Har sett världens gulligaste lilla hus som ser öde ut..... kan man möjligen höra om det går att hyra tro??

/A

Sommarflytt

Japp i morgon packar jag väskorna och flyttar ett tag... Skönt ska det bli att komma ifrån :) Kommer såklart sakna kidsen men i augusti ska vi mysa tillsammans. Sen kommer vi förstås träffas ändå, det är ju långt till aug.

Nu vill jag bara ha gott väder igen så man kan vara ute och njuta. Idag blåser det ju halv storm och jag är svårt trött. Hade problem att somna när jag kom hem i morse pga värk i axeln, så det blev väl bara 2h totalt. Men nu ska jag ha 3 lediga dagar, läkartid är bokad för mer sprutor, sen ska jag bara grejja med vovvsen. Hoppas det blir lite vallning iaf.

Jag har en röst i min mobil från en kompis jag saknar... lyssnar och garvar ibland, men framför allt SAKNAR

/A

Snart snart är vi här ;)


Glad Midsommar

önskar jag er alla. Själv ska jag snart till jobbet och jag hoppas inte jag behöver skicka nån bil till er i mitt län :) *asg*

Svår Maggiojunkie är jag, så håll tillgodo!! Roliga texter *s* Gillar!!
 

/A

Gillar ..... mmmm jättemycket/A

Hemma igen

Japp då vart man hemma igen och tillbaks på jobbet! Har haft en rätt najs ledighet med besök på Kolmården och några dagar i Sunne. Tyvärr drabbades jag av en elak inflammation i högra axeln och kan inte använda armen alls. Men med sjukgymnastik och kortisonsprutor ska väl det reda sig oxå. Sitter här som en idiot och försöker göra allt med vänstern. Ganska svårt kan jag säga. Att jag sen inte sovit ordentligt sen i tisdags förra veckan gör ju att man är seg som kola och får glada kommentarer från kollegorna när jag hasar runt!! Men vad gör man inte för att glädja andra??
Igår när jag kom hem från Sunne, mötte jag upp Zonja och Ann hemma hos Henrik och Sanna för lite vallning. Har som vanligt inte tränat mn det gick rätt ok ändå tycker jag. Fick med mig lite övningar jag glömt av och som var dags att damma av igen. Bob kom lös IGEN  Pinsamt värre, det tog en bra stund innan vi fick fångat in honom. Jag var inte till mycket hjälp med min lama höger och värdelösa vänster. Men tillslut vart han infångad. Lite röd om kinderna blev jag allt. Henriks kommentar till det hela var: Denna kommer du få jobba med, han blir inte lätt..... Mhmm jodå lilla gossen e ju så söt!!
Annars var träningen för alla bra, fina fält och bra får. Vi ska få återkomma om ett par veckor och jag får väl se till att träna lite då så Henrik får se resultat.  

/A

Så j...a skönt

Nu är det over and done with!! Jag satte hela examineringen så klock att jag knappt tror det själv. Så skönt att bara släppa det nu och gå vidare! Det har varit en tuff vår att köra en sån utb ihop med allt runt om. Det som har blivit lidande är ju såklart mina hundar. Och det är fortfarande så tyvärr. Men att tvinga tillbaka en motivation känns inte aktuellt. Antingen kommer det tillbax lr så gör det inte det, och som jag känner nu så spelar det ingen roll. Vad som gäller nu att jobb i morgon sen, drar jag iväg med kidsen tom nästa onsd. Efter det kör jag direkt och försöker mig på ngn slags vallträning hos Henrik som Zonja ordnat åt oss. Sen får vi väl se
 

 /A
 

Nästan där

game-is-over.blog.cz

Idag började certifieringen. Lite darrigt men sen när det startade så kändes det väldigt bra. Satte de 2 delprov jag gjorde idag och imorgon är det 3kvar. Hoppas kunna göra lika bra ifrån mig då!
Fokus är allt jag behöver komma ihåg, samt skjuta allt skit omkring mig åt sidan. Efter i morgon kommer det vara så skönt, att vara klar. 

Efter detta är gjort kommer jag ta barnen med mig och resa bort till nästa onsdag, sen blir det jobb hela midsommar.

/A 


Hörbarhet NOLLA

Så var vi iväg å tävlade i går då. Hade bestämt innan att om Tina inte lyssnade skulle jag bryta. Hon gjorde en fin utgång men fåren drog sen som en avlöning när hon bara kommit en liten bit på utgången och då är hon svår att få att lyda. Fick fåren till mig men framdrivningen var en katastrof. Fåren gick iaf fint runt men Tina tog inga kommandon och körde på i en våldsam fart, så jag bröt. Ingen idé att låta henne gå så. Det spelar heller ingen roll, tränar man inte med henne kontinuerligt så blir hon så här, så det finns inget att säga om det. Det var en hyfsat lätt bana, men jättefina får. Jag säger Grattis till de som lyckades och extra grattis till Zonja som med Zting fick ett 1:a pris :)

/A

T.....t......t.......t......t.......t....to....
Tttttttttttoooppppennnn

*asg*
Vilken dag!! Svårt seg efter jättepasset på jobbet men nu hägrar ledighet ända till måndag. Skönt!!
Hasade upp vid kvart över 10, lite kaffe sen for jag till affären och kittade 2 nya böcker inför dagens klippbesök. Låg ett par timmar och badade faktiskt flertalet gånger :) Nu är jag rödare än rödaste tomat, trots att jag var rätt brun innan, fördelen är att jag blir som en pfefferküchen direkt!! Sen vart det hem å hämta kidsen för mer bad i sjön nära huset. Men då vart jag änna mättad.
Hade planerat lite träning och denna gång skulle även Bob få hänga på. Han skulle få fösa försiktigt i lina var tanken. Men först skulle delningarna slipas med Tinan. Jotack, jag hann sätta upp Bob i en stolpe och lägga Tina i position, sen kom ett svart streck och tog fåren i 100knyck och sen var alla utom jag och Tina borta. Tina såg ut som ett frågetecken, jag såg ut som ett jag med..... Det var Bööööb som klippt kopplet och dratt iväg med tanterna i skogen. När vi sent om sider lokaliserat alla, var tanterna inte vallningsbara och det lilla jag försökte vill jag helst glömma. Schysst genrep!!! Kul med tävling!!

/A

Bob

43263-32843263-32743263-32643263-32543263-32443263-323

Sötaste killen jag känner!!

/A

Vallat lite

Efter att ha jobbat dagen träffade jag Zonja och Ann hos de små fåren. Varmt var det och lite flåsiga blev både hundar och får. Jag riktade in mig på hörbarhet samt delningar. Liten svacka har jag, tycker inte att det är lika kul och har dålig fantasi gällande träningen. Just nu känns det inte skitroligt att jag har anmält till så mycket tävlingar. Det är inte helt rätt mot Tina då jag tränar för sällan, svårt att kräva nåt då!! Japp allt går upp och ner!! Ska iaf försöka köra ett pass till innan tävlingen, ev på onsd, då jag är ledig. Vi får se!!

/A