Jobb, grill å bad

Jobbade som sagt dagen idag, sen var det hem för grillmiddag med färsk potatis å go sallad... mmm sen vart vi ner till badet för lite svalka innan tårta å kaffe. Barnen å Bob var som vanligt svåra att få ur plurret *s* Sötnosar :)
30° grader har det varit idag.. men på jobbet går AC'n för fullt och jag har haft extra fleecefilt på idag. Svinkallt!
Kör dagen i morgon med, sen blir det lite vall på kvällen med Zonja, Ann och Carina. Behövs då vi ska tävla nästa fredag och jag har jobbat för mycket och tränat för lite.

/A

Jag har löst det någorlunda!!

Vi får hoppas planeringen håller, helt enkelt har det inte varit och vem vet hur det blir, men det kan bli ok!
Igår drog jag iväg på en liten nöjestripp i det grymma vädret. Bikini på och ut och segla, shit va najs det va!! Härligt sällskap och god mat och dryck! Många goa skratt blev det så klart oxå!! ;)

Idag har det varit en dag för måsten, trist för jag hade gärna fortsatt fixa brännan! Men det skulle städas, handlas, ridas å Bob skulle simmas. Knäppa vovve, han betedde sig som han blivit utsatt för mordförsök å det grövsta. Vi konstaterade att han skulle få guldmasken för bästa manliga prestation detta år!! Sen kom vi hem å barnen ville ner å bada i sjön, då var han i och simmade konstant och jag hade återigen problem att få upp honom... Jo tack! Nu på kvällen har vi mumsat tacos och nu ska jag sova då jag gör dagen hela helgen. I morgon blir det dock lite kalas, för nu är det dags att fylla år igen :D

/A


Trött men kan inte sova



Strange... har sovit 3h sen igår morse och var svårt trött på kvällspasset i kväll. Men nu när jag försökt somna i 2h ger jag upp. Ett besked jag fick gjorde mig ledsen och fick hjärnan att spinna igång ordentligt. All planering jag gjort för sommaren sprack i ett svep och jag undrar hur jag ska pussla ihop allt för oss nu. Jag vet att det kommer lösa sig på nåt sätt men jag kan inte sova nu iaf.
SKIT OCH HELVETTE 
 
/A

Sola sig

image246

Lilla sötBob!! :) En sån lätt hund han är, jag är förvånad. Från att ha varit ett sånt monster som valp är han nu lättare än de flesta unghundar jag stött på. Mysig kille helt enkelt!!

Jag var ute med djuren tidigt idag då jag lovat att ta ner tjejernas hästar till sommarhagen igen efter gårdagens ridtur. Det va inte helt fel att promenixa i det ljuvliga vädret och sen få gå och lägga sig igen.

Nu är det dags för kaffe smootie och solning på altanen!!
image322

/A

Nix

Inget besked...2 dagar på sig!! ;)
/A

Fyndat

HELLO KITTY MP3 IPOD

Kolla kolla min fina Hello Kitty Ipod!!! Visst fin!! Matchar den rosa ps2 jag köpte för ett tag sen ;) En tidig födelsedagspresent till mig själv!! :)

Idag har jag kört dagen och haft en riktigt najs dag på jobbet, jag verkligen störttrivs!! Sen åkte jag med barnen till Torp för lite inköp som inte kunde vänta. Direkt efter det så träffade jag Anfia och Lindis för en härlig promenix i det goa vädret! Vovvarna ligger nu lite trött bredvid sängen och även jag slösurfar lite. I morgon ska jag ligga å sova på altanen i solen!!

/A

Helgen snart slut

43263-309

Idag sov jag till 12. Skönt!! Sen tog jag alla 4 vovvsen och gick en lång promenad runt en sjö. Idag badade och simmade Bob som han aldrig gjort annat, jag hade svårt att få honom därifrån. Bra där, det kan nog bli lätt att simträna honom. När vi kom hem gick jag å la mig och solade en stund tills Kerstin kom hem från jobbet, då tog vi ytterligare en runda med hundarna och jag ska erkänna att jag känner av de turer jag tagit i benen. Najs faktiskt. Nu har Kerstin gått och lagt sig inför sitt stundande nattpass, vovvarna ligger i hundgården och jag ska slappa en stund till innan jag drar hemåt igen. En bra helg helt enkelt!!

Jag ska jobba månd, tis ons sen är jag ledig 2 dagar innan jag gör helgen. Irriterar mig lite på ett besked jag skulle fått, men som jag tyvärr inte tror kommer komma. Ibland gör folk det väldans lätt för sig kan man tycka. Fegt tycker jag!!

/A 

Totäält värdelös

Igår var jag ju suuuuper effektiv och hann med både det ena och andra. Bob fick sin simning vilket gick över förväntan. Han kommer nog att bli ett vattendjur den lilla godbiten. Vi mätte honom, så det ska bli spännande att se hur han kommer att bygga sig. Efter detta träffade jag E för lunch å snack. Så himla trevligt att sätta sig på Knuts uteservering och få deras goda kycklingsallad serverad. Mmmmmm. Jag fick oxå 2 skivor av E, med väldans olika karaktär, en svår party och en joggingskiva att ladda in på Ipoden. Thanx babe!! :D När vi bubblat å käkat så var det dags att åka och hämta kidsen innan jag for till Zonja. Hos Zonja väntade Roffe med en drink och sen blev det gott grillat och vin. Vi vallade lite oxå så klart och Bob fick köra lite utanför fållan. Det tyckte han va riktigt roligt. Sen var det Guitarr Hero på programmet..... Herregud, vad kass jag var, men så sjukt kul!! Jag måste köpa ett sånt till mig å barnen helt klart.

Vi droppa i säng vid 2 och sen var det upp tidigt för dagens vallträning. Vi åkte iväg till en kuperad skogshage och tränade dolda hämt samt delningar och annat. Tina tenderar till att bli för vid när hon kan springa runt skogsöar, men jag fick träna lite in, då istället så det blev bra ändå. Delningarna fixade hon finfint. Det var varmt å härligt men jag kände att sömnbristen från de senaste dygnen började ta ut sin rätt så vid halv 4, var det jag som åkte vidare till nästa ställe och landade i bingen en timma. Nu har jag virrat runt i omgivningarna med 4 vovvar en och en halv timma, så nu blir det soffläge :)




Må gott
/A 

Fredag


Mmmm Gomorron fredag :) Va härligt att vakna upp till fågelkvitter, sol och det verkar även som värmen kommit tillbaka. Man kan ju bli glad för mindre. Drog på dojsen och började dagen med en jogg-tur med vovvsen. Nu är det coffee på sängen som hägrar innan dagens alla inplanerade aktiviteter sätter igång.

Tjing tjing
/A


Galet

Ja galet mycket på jobbet idag, men nu är man hemma och ledig i 3 dgr SKÖNT!! Det blir vallning hela helgen med fint väder och trevlig sällskap. Mmmm me like :)

13 i morgon är det simning och förhoppningsvis kan jag oxå få till en dejt med bästaste vännen :D Det hade varit kanoners!! Men nu ska jag försöka somna in en stund, så helgen kommer fort till mig

http://www.youtube.com/watch?v=X2IExa2A198&feature=related

Må bra
/A

Dags att sova

43263-321
Jag älskar syrener

43263-320
En liten koja i den härliga trädgården

43263-319
Äppleblom
image318
Cliff myser

Nu har jag varit ute och sprungit med vovvarna. Lite seg i benen efter dålig stretching, men rundan gick ändå lätt. Nu är jag nyduschad och det är dags att försöka sova lite innan nattpasset.

Nattnatt
/A

mmmm




Kaffe på sängen är ju så mysigt... klockan är kvart i 2 och jag har legat å slappat ett par timmar. Kerstin väckte mig vid halv tolv för lite roligt bubbel och annat tjafs.
I morse gick jag upp för att fira dottern som fyllde år. 11 har hon blivit lilla älsklingen :)
I em ska vi käka middag ihop med efterföljande tårta. Sen ska jag ju jobba.

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta en snabb runda i skogen. Hoppas jag inte får håll med allt kaffe skvalpande i magen. Hundarna gillar iaf våra turer, fria i skogen med lite fart å fläkt!!
I morgon blir det ju bara sova hela dagen så då får de tyvärr inget. Men sen blir det ju vallning hela helgen. Bob ska dessutom simma på fredag, spännande.

/A

Gött e det..

  • att ha ett roligt och stimulerande jobb
  • att kondisen fortfarande är där trots ett långt uppehåll
  • att ha linkin högt i lurarna och pumpa på ordentligt med benen
  • att E sagt upp sig från jobbet, bra där grabben, du är ju så bäst!!
  • att solen lyser
  • att Bob är haltfri
  • att helgen närmar sig

Ja det är visst bara tisdag men när man jobbar så knas som jag så är det ju bara 2 pass kvar å sen är det fritt :)
ledigt hela dagen imorgon, sen natten kvällen.. tjoff så är det över och helg!! Det blir vallning denna helg hos Zonja. Trevligt trevligt, har man lite tur så kanske det blir grill å vin med!!

Tralalallalalalaaa lalalaaaa nu är det snart sommar å i morgon ska jag springa igen!!




/A


jo så att

http://www.youtube.com/watch?v=DCg3EgMXmqs 

i morgon är det upp vid 5 snåret, fixa kaffe å sen jobb. På em ska jag snöra på mig joggingdojsen igen. Linkin ska pumpa i Ipoden och milen ska tas....

/A

Gaaaaaaaaaah

Ibland så bara allt stretar emot. Jag behöver gå nån sorts verkstads utbildning. SKITbil, nåt elfel nu som spökar. Starta, inte starta, starta, inte starta. Svårt frustrerande. Åker just nu runt med startkablar och ett batteri i skuffen i stället för 2 söta tottar. Var på besiktningen och visste lite småfel som jag kunde åka på, dålig handbroms var en av grejjerna. Men jag hoppades och höll tummarna och var svårt kvinnligt hjälplös.... och japp det hjälpte! :) Kom igenom utan anm, dock lite råd och tips från den rediga mannen på besiktningen*s* En handskriven lapp *fniss* Jo tack, tips mottages alltid. Lite halv pinsamt bara när vi fick kabelstarta bilen inne på besiktningen.
I morgon kör jag dagen så det gäller att skrällbilen startar då för jag har inte tid att pilla med sånt kvart i 6 på morgonen.

Annars idag kunde jag bara ta det lugnt, låg länge å drog mig, snackade lite med polers och tog en långis med djuren.

Jag känner mig iaf lite sprittig i hela kroppen, för en grej som gjorde mig jättejättejättejättejätteglad. Så nu när det är nåt så tänker jag på det å så är jag glad igen :) Mer sånt det är ju så himla härligt najs.

/A 

Upp å hoppa

image304

Japp hela helgen har gått i hästar och hoppningens tecken. Upp med tuppen båda dagarna, men tävlingarna var hyfsat nära, så det var ok. Sandra och Crocket kom till omhoppning 2 av 3 klasser men fick tyvärr stopp där. Med Nappe gick det bättre. 2:a en gång och jag tror det var 5:a lr 6a en gång. I sista klassen fick hon en snörplig rivning. Men helgen var najs.
Jag har sanerat hus och bil idag på em, sen kom Ann och vi vallade lite.  Sen vart det käk å nu är man lite seg. Skönt att vara ledig i morgon!!!



/A

När dagen blev en skitdag

eller vem försöker jag lura...hela veckan är ju kass! Det började iofs lovande i måndags men en reaktion från nån, gjorde att stämningen föll platt. Sen har det bara eskalerat. Det är onsdag och kan det bli värre???
Kerstin står bredvid och håller med till fullo!!!

/A

Helgen

image220

Japp, jag träffade Zonja vid 5 för att packa ihop allt inför resan som skulle börja i Örebro. Vi kom iväg rätt sent så det blev bara mat, vin å tjat hos Stefan på kvällen. Jag gick upp tidigt på lördagen och körde ett litet pass i Stefans hage innan vi efter frukost begav oss på söktävling i Hallstahammar. Zonjas grupp skulle samlas 11 så när vi kom fram var redan Sören och Jenny där som tävlade eliten. Det blev en lång om än trevlig dag i solen. Zonja blev uppflyttad och vann med fina poäng. Vi for vidare till Fagersta för att checka in på vårt boende innan vi for vidare till Peter för lite last minute vallning. Vi körde bara kort där men Tina kändes otroligt fin.

Jag hade sent startnummer på söndagen och hann både bli nervös och lugn igen. Jag skickade Tina vänster runt en liten holme där hundarna tappade sikt på fåren en liten stund. Inga problem, trots att det var länge sen vi tränade dolda hämt, stack hon iväg som en pil. Jag fick 5p avdrag på utgång pga att domaren tyckte hon var för vid... Ok bedömningssport!! ;) Upptaget och framdrivningen fick jag fullt på. Tina lydde allt jag bad om och det var en härlig känsla att hinna med och kunna berömma sin hund där man gick. Fösningen, en liten krok 18p, drivningen lite av linjen 7p, fålla 10 och delningen 9 pga att jag tappade fokus när hon delade på sekunden efter vi kommit ur fållan, fel flock men vad gör väl det?? 89p och första pris!!  Resan hem gick fort men shit så seg jag är idag.
Var ute och roade mig igår hela dagen och idag har vi haft pistolskytte på jobbet. DET var roligt!! :)

Anna

1:a pris!!!

Skriver mer ingående i veckan men det vart ett 1:a pris och en andra placering idag i Bråfors!!!
Svinskoj!! Duktiga, duktiga Tina!!

/A


Vi lever

Förra helgen tog jag barnen med upp till sunne där vi bara va. Otroligt skönt måste jag säga. Det bästa var nog för hundarna, där de kunde vara ute hela dagarna i den stora stora trädgården.

Förra veckan hann jag både röntga om Bob och laserbehandla honom. Jag har även kittat med simkort och bokat in massvis med tider. Bilderna såg lika trista ut som innan med då Bob är helt haltfri så har jag bestämt mig för att strunta i det för tillfället.

Denna veckan har varit rätt hektisk, mycket föreläsningar på jobbet. På tisdagen drog jag upp till Zonja för att valla. Vi hade en jättetrevlig kväll i det fina vädret. Tina gick väl sådär men jag är inne i en fas i min träning där det bara är att härda ut tror jag!
43263-310
43263-317
 43263-311
Igår drabbades jag av svår migrän som fortfarande hänger över mig om än i mildare form. Det var längesen och jag har inte saknat det. Usch, försvinn säger jag bara. För i morgon drar jag och Zonja ut på turne som vi avslutar med en tävling i Bråfors.

Tjing
/A
43263-31643263-31543263-31443263-31343263-31243263-308


...

http://www.youtube.com/watch?v=luIBrGyFNq0