Stort ABob fick A på sina höfter :)

/A

CyklaFörkyld och snorig, så idag blir det bara en cykeltur med djuren innan jobbet!
Har dock mätt rundan och den är ca 9km så det räcker nog till de små djuren!!

/A

What a day :D

Idag tog vi sovmorgon innan vi drog till stallet. Härligt väder och en härlig skogstur blev det. Tiden flög i väg och vi blev sena till vårt nästa möte... Slängde i oss mat och drog sen för första gången till Sjöhallen.
Där låg det spår utlagda till Bob och Tina, vilken service!! Tackar!! Bob fick ett ganska lätt spår med 2 bollar och en pinne. Han tog spåret direkt men utan förväntan utan gick på sin nyfikenhet. Whops en boll!! Leka leka kampa kampa. När jag sen tog den ifrån honom var han lite frågande.. kanske pinne eller kotte.. nähä spåra?? jaha iväg igen, då kom en pinne, schwoop klockrent. Lite lek sen fattade han och sög spåret och kom till slutet :) Duttelidutt.

Emelie spårade med Tina och där var jag inte med riktigt utan trodde mig veta var spåret gick, detta genererade till en missad apport men en glad vovva och en glad dotter ändå. Man skulle ju lita på vovven, men jag skyller på att det är värre att gå bakom än att se vovven och känna draget i linan ;)

Vi körde upplet oxå... hehe Bob e duktig och Tina är glad *s* Fikade gjorde vi såklart med *s* och ja detta vill jag göra om!! Men ska det bli lydnad får nån annan göra det *s*

Gruppbild

Bööb, Tina, Q-bus, Ginzo, Dodi, Häxa och Trolla
/A

Sol å grill


Idag har vi varit ute hela dagen. Först hade vi ponnyridning på barnens skola för att sen åka hem och grilla med la familija på min nya grill :) Mumma va gott det var!!! Nu hoppas jag att vädret håller i sig så jag kan grilla varje dag :P

Satt ute i shorts och linne till kl 19, då tog jag in alla stallets hästar och kände mig nöjd med dagen och gick in för lite Robinson. Barnen hoppade lite studsmatta med kompisar och skratten ekade... rätt härligt va!!

Hoppas på fint väder i morgon för då ska vi rida och jag ska dra med hundarna och spåra ihop med Silva!! De ni!! ;)

/A

Jag harInte vallat men jag har köpt en grill, så i morgon ska det grillas :) å på söndag ska jag återgå till en gammal karriär, för då ska jag spåra!/A

Trötta/A

Söta vovvsSövda vovvar är söta vovvar

/A

vi njuter/a

Fortsatt..

japp fortsatt utredning på lilla vovvan, ny tid nästa v, men nu känns det nog lite bättre

/A


OroligIdag hittade MassörAnna och jag ngt som vi inte ville hitta... Nu har jag akuttid hos veterinären kl 19
Snälla håll tummarna för oss!

Plockade bort min anmälan till IK2 i Ryk nu och det hugger i bröstet på mig, men än så länge låter jag tävlingarna i Kil ligga kvar... jag kan bara inte släppa riktigt än!

/A 

Duttig

När jag kvällsrastade så blev det en korridor för upplet. Vovvsen fick 2 föremål var och skickades varannan gång. Gissa om de blev glada och gissa om de var duktiga :)

/A

jahopp

Idag har tiden bara flugit sin kos!

Hämtade kidsen vid  11 då drog vi och handlade mat för hela veckan samt lite påskpysselgrejer på panduro. Vi kikade även på en även på en vårjacka till Emelie, så nu är skor och jackor klara. Skönt :)

Sen vart det fix med mat, medans tjejerna grejade spekeröds finaste påskris *s* Eftersom det var vänner och dressyrridning på schemat för girlsen, så jag tog en långpromenix med vovvsen. Skönt i det goa vädret. Tina är bättre ute än inne, men vad gör inte lite motivation.... men man ser på henne att hon avlastar. Fick en tid i morgon fm så vi ska se hur det står till, men nu är jag nog ganska benägen att pensionera Tina. Jag har haft henne i 4 år men hon har bara varit skadefri i ett :(

Men som sagt, det har känts så här innan och då pausar vi, och sen börjar vi om, fördelen är att jag har Bob nu oxå!!

Efter att nu ha städat lghten och fått packat upp så känns det skönt att få sätta sig lite med en kopp kaffe :)

Gissa vad vi stötte på när vi promenerade....

Blåsippor


Här är bästaste Kerstin på flyget
Poolen :)


/A

Hmmm

Att sova 5h på 2dygn känns inte så bra, men nu har jag jobbart klart och ska vara ledig med barnen 2dagar. Om man nu kommer se röken av dem förstås, det drar kompisar från alla håll, men det är ju så det ska vara.

Tina är inte bra igen, antagligen har något hänt när jag vart borta.... Nu lägger jag snart ner henne, det är bara inte kul:(

Har dock deklarerat, så det känns bra att det är gjort...

/A

Himmel och pannkaka

Det skedde konstiga saker idag :)

Jag vaknade innan Bob, som var den ända hunden hemma.... Det har aldrig skett *s* Herrejösses Bööbens ögon trillade ihop vid många tillfällen idag och lite tung i kroppen var han allt, sötnosen!
Tina kom ganska snart hem och vi gick på en liten promenix innan vi drog till Ann och fikade i det goa vädret. Efter lite kaffe och tjat gav jag mig av till fåren och skulle börja med Tina. Bööb fick ha ett stiligt koppel med kedja en bit upp och jag kände mig trygg och gick iväg för att dela med Tina. Jaha du, hann inte ens börja förrän Bob var med. Jag blev heligt förbannad och idag skulle inte Mosse eller Peter kunna säga att jag hade för lite tryck på den gossen, för jag blev tvär ilsk. Stackars Tinan fick genomlida att jag minsann inte tänkte tolerera mer avbitna koppel och kräkBööb fick ligga lös! Men det gick bra och jag och Tina delade en stund. Sen fick Bob köra lite och han vart ganska duktig, men fåren är pissiga!!

Sen körde jag fika i linne och shorts i ca 2,5h timma innan jag återigen gick ut med vovvarna. Och döm av min förvåning när Bob kom med en boll som han hittat, istället för den sedvanliga kotten lr pinnen :) Hahahaha

Nu tror jag att vovvarna sover gott medans jag är på jobbet

/A

Hemma igen *s*

Nu var man hemma igen i verkligheten :) En nybadad hund och en helsanerad bil väntade *s* Jösses, tack snälla Silva för allt :)

En go vecka på ett femstjärnigt lyxhotell med otrolig mat och service, samt såklart trevligt sällskap :) Men bara en dag sol *blä* Ja så så himla brun är man ju inte men det är alltid härligt med semester.

Ska se om det kan komma lite goa bilder sen

Bööb sover nu bredvid mig, han luktar schampoo, men i morgon ska han få lukta fårskit igen *s*

/A


Snart hem igen

Japp da har veckan nastan tagit slut och vi har endast haft en hel solig dag :( Molnen har dominerat men vi har anda haft en underskon vecka. Men det ska bli trevligt att komma hem till vanner och barnen igen saklart :) Pa lordag vill jag valla!!

Ha d

/A