Fotoblogg
/A

Året

Nu går detta året mot sitt slut och jag måste nog säga att jag är nöjd. Det har varit ett bra år!!

När det väl släppte i vallningen med Bob så har det gått fint tycker jag. Vp, 1:a pris i Ik1 samt testat att stå kvar vid pinnen vid sista tävlingen.

Nu ser vi fram emot det nya året då jag ska tävla Ik2 samt åka till Wales!! :)

Gott Slut vänner

/A

LektVaknade tidigt av ett telefonsamtal som talade om att det var en heldag inplanerad med bara lek. In i duschen. kaffe i termosen och sen iväg. En heldag ute med trevligt sällskap som sen avslutades på en pizzeria med ännu fler roliga människor. Nu ligger vovvarna nöjda och vi är nog lite sega vi oxå.

En öl nu och bara softa

Måste förstås passa på att gratulera Sandra som blev 4a med lilla Crocket idag på en hopptävling.
Grattis älskling!!

/A

Ge mig mer snö :)

Åhhh vad jag älskar detta vädret!! Blir så glad, går å bara myser, lyckorus i kroppen.
Vaknade dock lite sent då mina takfönster var fulla av snö vilket gjorde det mörkt i den lilla lyan :) Ut med djuren som for som tokar på ängen, glada över snön. Skippade frullen då Crocket väntade i stallet på att bli klippt, sen var det affären. Kylen var nämligen smärtsamt tom när jag kom hem efter alldeles för många dagar hemifrån ;)
Promenad stod sen på agendan men jag lyckades tydligen få med mig världens mest otränade karl, då det stånkades och hamnades på efterkälken typ hela tiden... hmmm å jag trodde jag var otränad *flin*

Nu har vi lagat lite saffransdoftande fisksoppa, my favorite, och jag lär inte göra många knop utan ska bara ligga å mysa i min lilla soffa!!

/A

Shit va najs

Nu är julen i stort över och det har varit lugnt och avslappnat. Har ätit så magen står rakt ut och man har väl fått ett sockerberoende större än nånsin ;)

När jag och Sandra var ute och rastade hundarna på julkvällen mötte vi självaste Tomten, inte illa och han såg svårt generad ut men frågade om det fanns några snälla barn *s* Stackarn
Mycket fina klappar blev det och på kvällen spelade vi ett julklappsspel.

Idag har jag jobbat men nu är jag ledig i 3 hela dagar, fasen va skönt det ska bli!! Mycket snö har kommit i kväll och jag hoppas det får ligga kvar lite.

Hoppas allt är bra med er!!

/A

Pulka

Nu har jag barnen och hundarna varit ute och åkt pulka :) Underbart kul i mörkret och i snöfallet. Hundarna lekte som tokar och jag och barnen åkte som vindar ner för backarna!!
Det känns som det var länge sen det var en vit jul :D

/A

Julklapp

Hihi idag när jag öppnade mailen på jobbet så fanns en invite från Voddler och väntade :) Jippijippijippi

/A

Määäähhhh

Ibland blir jag bara för trött på mig själv, som idag när jag var sen och stressad och inte tog mig tid att tänka eller titta alls... då blev det väldans väldans fel. Nu får jag helt enkelt se vad som kommer ske BLÄ

/A


Jobb och Jul

Nu har kidsen och dogsen åkt för att fira jul. Själv ska jag jobba men på julafton har jag faktiskt fått semester och ska fira med nära och kära :)

Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år !!

/A

Iskalla vindar

Idag var vindarna kalla men vi har fortfarande inte fått speciellt mycket snö tyvärr. Träffade X i Toröd för att visa en ny slinga. Tyvärr hade den gjorts om så de sista km var lite kassa men 2 timmar ute med alla dogs var ju ändå rätt najs :) En snabbsväng i affären innan det var hem å göra middag till oss.
När kidsen var i stallet passade jag på att hälsa på hos grannen, bädda nytt till hundarna i deras hundhus, samt skruva ihop 2 Billyhyllor :)

Nu vankas det jobb igen

Ha det gött

/A

FrostigtVaknade ganska sent idag, hade en galet hemsk mardröm i natt. Hatar när man vaknar och är helt iskall i hela kroppen av skräck och denna ville inte ge sig av direkt heller utan jag fick gå upp lite. *brr* läskigt!!

Hade bestämt tid med Ann för lite vallning, men vart lite sen. Körde helt kort. Tina fick göra som hon ville, hon lyssnar ju inte ändå ;) Bob och jag körde vidare på det invanda spåret men kryddade med lite delningar och singlingar. Får lägga lite krut där, då herrn fuskar lite ibland.

Trollan gick kanon idag, jösses, så vill jag att Bob ska gå helt klart. Dom är på g!! Fint såg det ut.
Efter träningen blev det en skön promenad i det krispiga vädret plus att jag fixade för ungarna i stallet så de skulle slippa idag.

Nu har vi fikat med lussebullar och lite glögg. Blir nog en tidig kväll för mig idag.

Tjing
/A

Tjolahopp

Nu har jag äntligen 3 dagars välförtjänt ledighet :) Det blir vallning med los doggos, julklappshandling och mys och umgänge med barn och vänner. Need it!!

Ha det gott alla

/A

Black Eyed Peas – Meet Me Halfway

Vågade :D

Japp, visst stod jag kvar vid pinnen. Vinglade runt banan, missade crossgrinden men är så himlans stolt över mig själv att jag äntligen gjorde det :) Nu ska jag sova inför jobbet.

Utgång 19/20
Upptag 9/10
Framdrivning 18/20 Totalt Hämt 46

Fösning 9/20
Drivning 9/10
Fålla in 9/10
Delning 8/10

Totalt 81!!!!! av 100 Jag är nööööjd :) Ska nu kanske bara fundera på om jag behöver brillor *s*

/A

Vågar jag??

Funderar helt enkelt på om jag ska stå kvar vid pinnen på tävlingen i morgon... Har ju inte tränat speciellt mycket det sista, så vi lär ju inte slåss i toppen oavsett. Mmmm Why not, vi ska ju upp i Ik2 nu ju... kan lika gärna börja träna mitt öga direkt.

Får se om jag vågar, ballar ur eller tas av tävlingsdjävulen :)

/A

Här är det stilltje

Jag jobbar dygnet runt och Bob vilar sig i form

Vi hörs när ändring sker


Mörkt/A

ZzzzZZzzzz

Jag och Bob vilar oss i form, jag pga 10 pass på raken och detta är första lediga, Bob pga sjukdom.. Tina däremot försöker locka oss med lek i form av liten stoppad ko. Ingen nappar dock

Må väl

/A