BööööbLöövli

/A

Träning

Japp jag och Ann var nere hos Peter Helén idag.
Smärtsamt uppenbart att jag åter tappat tillbaka alla poäng till Böööb, men fördelen var att det var lättare att plocka tillbaka det igen. Tränade en hel del på flankerna igen och det ser bra ut tycker jag, visst kan han försöka gena men då är det bara att vara snabb att tala om vad man tycker om det!!
Ihop med ett bra tryck på vovsegull, så kom även rätt attityd tillbaka i drivningarna :)
NU SKA JAG HÅLLA I DETTA!! :p

Med Tinan körde jag bara långa fråndrivningar, ca 400 m körde jag bort henne och döm av min förvåning när hon faktiskt skötte detta riktigt bra!! Kul!
Nu har vi käkat tacos och sitter och softar i soffan, får se hur lång tid det tar innan jag somnar!!

/A


Förresten

Glömde ju berätta, jag har blivit bjuden på en resa ALL INCLUSIVE till San Augistin v 14...
Vad säger man?? Jooooo man säger TACK TACK TACK/A

Dagar

Ja det är helt klart upp och lika mycket ner...

Jag har ju jobbat mycket och det kommer tillbaka i sömnlöshet. Jobbigt, har haft probs sen jag gick av i fredags natt då det blev långkväll så jag var hemma vid 4:a, då får jag genast probs med att skifta tillbaka och har inte sovit många timmar per natt trots att jag kör fullt på dagen... STRESS

Jag träffade iaf kidsen igår för en härlig ridtur, vi var ute ca 1;5h i det härliga vädret och ungarnas kompis Claudia var oxå med. Härligt roligt.

Idag var jag iväg hos frissan vid 10 segt när man somnar halv 5, men bara att gå upp. Färg och klipp är aldrig fel *s*


Efter detta blev det div handling innan jag hämtade brudarna, väl hemma arrangerade vi dagens bukett i lila björkris och vaxblommor... rätt najs *s*


Sen var det ridning på agendan. Sandra och Claudia red dressyr och hoppning i paddocken medans jag och Emelie red ut och tog med oss vovvarna. Första gången för Bob och jippie han var lydigare och duktigare än Tinan, gött, för vilken bra motion det är, vi var ute 1,5h och dogsen springer ju säkert dubbelt.

Nu har jag bakat 2 brödlimpor och myst med te och fika med kidsen... hoppas nu att jag kan sova


/A


Hämt

Ja idag hände det ngt med Bob.... Han kunde helt plötsligt göra fiiiiina hämt. Vår cirkelträning börjar alltså ge resultat. Oj vad skoj :D Ska fortsätta i samma bana och sätta höger och vänster kommandona ordentligt med fina flanker redan från start. 

Lilla Tinavovvan fick fösa lugnt och fint, gick med stöttade och berömde. Hon jobbade som vanligt jättefint men jag ville ändå bara vara med henne, ifall hon faktiskt hade ont även där. Tanken var att hon ändå skulle få göra ngt som hon gillade om än bara lite. Jag tror hon blev glad.

Jag gick även en promenad i skogen med hundarna så de kan ligga sött när jag gör natten inatt. Nu är de iaf nöjda och tuggar ben i varsin bädd.

/A

OroligJa Tina visar tydligt på många sätt att ngt är fel. Men vad?? Jag är orolig för henne som alla gånger tidigare men denna gången tycker jag att det märks mer... kanske för att det var så länge sen hon var dålig, kanske för jag inte kommer ihåg hur hon var sist...
Började iaf med rimadyl idag för att bara kolla om det är ngt med smärta... och ja, jag tycker redan att hon när jag i em kom hem var lite gladare, hon sprang lite glatt med Bob, vilket inte hänt på ett tag. Efter löpet har hon lixom bara blivit sämre... Lilla gumman, denna vovva som har en sån speciell plats i mitt hjärta.
En tid hos massören ska jag börja med... sen får vi se hur vi ska fortsätta.

Tinan fick som sagt bara en liten rasttur, men Bob fick en liten tur i vallhagen då han visat tydliga tecken på understimulering de senaste dagarna. Han höll ut fint i cirkelträningen och drev fint och metodiskt. Men sen som jag var ut i hagen gjorde att vi bara kunde vara ute typ 15min, men det känns helt ok och vi ska ut igen i morgon. :)

Nu har jag bunkrat med ben till vovvsen så de ligger och tuggar ganska nöjt  vid min sida.

http://www.youtube.com/watch?v=5uYa8gWs2rE

/A

jo men serru, inte där va???!!!


/A

Vallade lite

Kunde alltså inte hålla mig längre, utan idag på em tog jag mig en lite tur till fåren. Inte för att det direkt var en hit, kan jag ju säga såhär i efterhand, men men känner mig oerhört fantasilös vad det gäller Tinans träning, men har nu pratat med P H och ska ner till honom för lite inspiration. Ska bli kul att träffas å tjata iaf!!

Bob gjorde sitt bästa och jag vart rätt nöjd med honom, fortsätter traggla med samma som innan och hopppas på framsteg.

/A

Se där ja

Vilken underlig dag. Kom på mig själv, till arbetskamraternas stora förtjusning att sjunga på den urbota dåliga låten: Hallå du gamla indian.... Jeeeez otroligt pinsamt, när jag kom på mig själv utbrast jag  -Määääh vad gör jag och bröt ihop totääält. Herregud, nu är man mobbad vill jag säga!!

När jag kom hem var töserna på väg till stallet efter lite middag, själv svidade jag om och stack för andra dagen i rad ut och sprang.... Gud så skönt!! Detta vill jag verkligen hålla i och fortsätta med! Sprang ju som en tok förr, det är ju inte nödvändigt men en 3-4 dagar i v, kan jag nog tänka mig :P
Sen drog jag förbi stallet på hemvägen för att kolla Sandran som idag red båda pållarna. Hon är så duktig.
Emelie och jag gick hem och åt lite mellis innan jag fick åka och hämta upp Sandran igen. Nu är kvällsfikan gjord samt läxorna... Najs. Kidsen ligger och jag ska njuta lite av kvällen

Mellisen


/A

Låg....:´(

men då finns det ju najs musikför spotifyers :
Jake Oh – Up In The Blue

/A

Bättre

Ja idag gick det bättre i fårhagen. Bob och jag fortsatte med våra övningar och jag tycker allt att man ser framsteg :) Kul!
Starten på utgången är dock ngt jag tänker lägga mycket tid på. Men upptagen och framdrivnigen var idag ruggans bra, ja det varierar sig *s* Flankerna i fösningarna är oxå en av de bitar som ser fina ut, vad ska det bli av den lilla mannen ??

När jag inspireras av Bob så brukar jag svacka lite med Tina, och tvärt om.. får helt enkelt lite dålig fantasi, men vi delade och föste, samt körde lite basic cirkelträning. Efter vallningen gick jag en promenad, innan jag for till stallet och fixade hästarna för barnen, så de bara kunde ge sig ut å rida när de kom från skolan.

Nu väntar jag på att de ska komma hem så vi kan käka lite middag innan jag antagligen kommer somna på soffan *s*

/A

Men????

Ja vad händer?? Är inspirationen äntligen tillbaka?? For upp med kidsen idag för att sitta med vid frukosten å babbla lite, tog en kopp kaffe och körde dem till bussen efter det att jag hunnit med en maskin tvätt .... hmmm
Efter detta har jag diskat, luftat ett element OCH dammsugit...hmmm. Men så bra, kan det vara så att jag ska komma igång igen och bli klar med mina projekt? Ska väggen bli lila äntligen? Ska hallen bli målad och grejerna komma upp på väggen, så man kan hänga jackor som sig bör?? Kan det va så, hoppas att det är så!!

På bra humör blev jag iaf så nu ska jag äta frulle!! Macka med kokt ägg och ännu mera kaffe :)

Julen försvann igår så idag står tulpanerna på bordet istället


/A

På topp?

Va vädret på topp?  Nix regnigt å blåsigt så det går rätt in i märgen
Va humöret på topp? Nä fan så irriterad i dag... PMS bläööö!!
Va träningen på topp? Nä kan den va det med en sån pms-morsa?? Knappast va..
Tinan va egensinnig som sin matte och Bob han var duktig första vändan men förmodligen körde jag på för mycket så andra vändan var han helt slutkörd i den lilla skallen.

Vad som blev på topp var lghten då jag i ren irritation storstädade den. Det är ju iofs väldans skönt!
Nu har vi myst med god mat, vamrökt lax, potatis, romsås och sallad, samt fruktsallad till efterrätt.

Irritationen ligger kvar då jag vid 2 tillfällen fått skriva om inlägget :P Men jag hoppas på bättring, för i morgon ska vi valla igen.

/A

Tillsammans

Efter gårkvällens lilla samkväm med kollegorna med mat, dryck och gh, så tog jag mig ut till vallhagen på em. Ann kom såklart oxå och vi hade en trevlig stund. Idag vallade jag och Bob tillsammans och va kul det börjar bli nu. Han är lyhörd, tar styrning och kan stundtals gå så fint att jag nästan får små glädjefnatt. Jag längtar tills på måndag då jag kan få valla igen :)

Med Tinan körde jag delningar samt fösningar i lägen där jag vet att Hon upplever det som jobbigt. Man kan ju alltid hoppas att hon stärks av det och känner sig tryggare i situationerna.

Sen var det dags att sova inför natten på jobbet :)

4-3 till mig

Nu har jag hunnit med vallning både igår och idag. Man ser redan skillnader på Bobs attityd men jag har ännu inte trängt igenom honom helt. Men träningssättet känns rätt och vi tar små steg framåt. Bob försöker med fultrick men nu är jag med och styr upp. Jag inser att det gäller att ha full koncentation, annars kommer säkert Bob ta små bitar utan att jag märker det! Men när vi får till det så kan jag se glimtar av en jäkligt härlig stil.
I morgon ska vi ha uppehåll i vallningen då jag efter jobbet ska hem till en arbetskamrat för lite middagsbrass å allmänt tjafs, very najs. Men på lördag innan nattpasset då ska vi på´t igen

  
Idag såg det ut så här i hagen... bläääää

/A

Tårarna rinner längs min kind

Fick ett samtal alldeles nu från min bästa vän K. Hennes underbara hund Busy hade på rastturen bakom huset sprungit in i en stubbe och brutit ryggraden. Hon avled nästan omedelbart.
Alla tankar och all styrka till K nu. Tänker på dig hela tiden.

Underbara vackra godmodiga Busy
 RIP 030919 - 090107
Snart snart...Japp vädret är rätt, humöret är rätt... nu drar jag snart till Ann å vallar :D

Hemresan i går vart ju sen, med väder som inte är att rekommendera bilkörning i, men shit vilka flabb vi fick!!! Jag hade svår andnöd vid flera tillfällen. Satt i bilen med en nackkudde på huvudet och spånade på slogans till vår nya produkt i vår nystartade firma!! Ja herregud, trötthet kan göra under :P *asg*

Nu ska jag borsta bissarna innan jag ska ut å praktisera the Mosse style!

/A

Wow

Upp med tuppen, lr kanske tidigare. Hämtade Ann kl 6.15 å sen i väg :P Halt som attan på både ner och hemväg. Miljaarrrders kissepauser på vägen ner i ren nervositet.
Hur skulle det bli? Vad skulle vi få göra? Vad skulle vi få höra ;)
Började med B, från börjar enl plan, med grunder. Attityd, attityd attityd. Som vanligt är jag en lurad själ och jag har en del att jobba med innan jag når igenom skallen på lilla killen. Men det han visade upp...mmm det kan bli riktigt riktigt bra, om jag nu bara kan hålla Mosses malande ord i gång i skallen på mig själv. Fin stil, fina flanker, men egen vilja. Jodå. Men  en jäkligt bra coach är han Mosse och nu jävlar!!! Kul att vara där och får träna!! Nu har jag och Ann 1 1/2 mån på oss att träna på enl order, sen blir det uppföljning.
Både Bob och Trolla var helt andra hundar i Mosses händer, shit den karlen bara viskade runt dom och de gick som de aldrig gjort annat. Varken jag eller Ann fick väl samma resultat så lätt, men men... Rom bygdes inte på en dag! ;)
Vi hade en underbar dag med fint väder, bra vallning och god fika med nybakade varma tekakor.Tinan fick idag inte alls vara med utan fick snällt bara titta på, men i morgon är det hennes tur igen. Idag var det min och Bobs dag!
Jag längtar tills i morgon :D

/A

Ömsom vin, ömsom ....

Ja blandat kompott idag kan jag väl säga. Visste ju iofs att Z får inte på det vis jag vill, för en ung hund som Bob. Men däremot kanon för Tinan. Så efter ett litet misslyckat försök med Bööb så blev det Tinas dag för träning i stället. Väl påpälsade stod vi där i -12°. Jag fick köra lite långhämt och nu när vi inte gjort det på länge så kommer de gamla probsen tillbaka, men det är bara att träna på. Körde crossar och lite delningar. Helt ok, kunde varit lydigare på håll som vanligt men helt ok.
När jag och Z hade fikat så gick vi en promenix innan jag sträckkörde till Anns hage och fick styrt upp lilla B lite. Det kändes helt klart bättre. Men som Mosse sa, kanske lika bra att vi kör från start med Bob nu efter 3v vila, och jag är benägen att hålla med. Spännande och nervöst ska det bli.
Vi var iaf ute mellan 12 och 17 idag och nu ligger hundarna som fällar på golvet medans jag som vanligt tänt ljus överallt och känner mig så där lagom gott mosig som man gör efter en dag i fjällen. Härligt, å jag längtar redan tills i morgon då det blir ytterligare en heldag.
Skulle lätt kunna ta semester en vecka för att bara göra detta ;)

Kommer tyvärr inte kunna ta kort då jag tyvärr tappat bort min batteriladdare i flytten :(


Kanel,äpple,russin te... å inte blir jag varm ändå

/A

På vägJapp, känns som jag just nu spenderar mycket tid i bilen. Idag till paranteserna för kalas och Bob-hämt. Lilla killen som med nyklippta klor sover sött bredvid mig nu.
I morgon Trollhättan och på tisdag Bredviksnäs :) Men kul ska det bli!!
och till spotify-vänner :
David Guetta vs. The Egg – Love Don't Let Me Go (Walking Away) (Joachim Garraud & David Guetta's Fuck Me I'm Famous mix) 
Fedde Le Grand – Put Your Hands Up for Detroit (club mix)
MOS-skivan får gå varm på resan

/A

Flänga runt

Idag har varit en sån dag när jag bara farit runt som ett skållat troll. Hus, barn, hästar, hundar, handla laga mat osv
Men visst att ta hästarna är faktiskt ganska avkopplande, med go musik och lite egen tid, det är faktiskt inte alls fy skam. Jag hann oxå med en sväng i Anns fårhage med Tinan och jag är mycket nöjd med henne, men nu behöver vi komma ut på nya får och nya fält.

I morgon ska jag och Emelie åka på kalas hos min mamma medans Sandra ska på kalas hos en kompis. När vi åker hem så kommer även Bööööb få komma med, äntligen tycker vi nog alla, utom mamma förstås. ;)
Härligt att se att det gått så fantastiskt bra, väldans skönt att veta.

På måndag ska jag till Z å valla och på tisdag bär det av till Mosse. DET ska bli spännande kan jag säga :P
/A