Nu bär det snart av

Japp nu börjar det närma sig och i morgon är det stora hundutdelardagen och sen drar jag till K för att sova innan vi drar iväg, najs najs   

I veckan har det varit jobb som vanligt men jag hann valla lite i måndags innan jobbet. Bob gick jäkligt bra första rundan och jag vart lyrisk. Där märkte jag dock hans listighet, för att han utnyttjade mig direkt efter det och på de 2 nästkommande rundorna var han olydig som aldrig förr. jaja nu såg jag att han kan om han vill iaf.

Ska dra ner en liten tur idag för i kväll ska jag och tjejerna gå på bio. Mysigt

Hasta la vista
/A


TinaÄntligen, Jag tror minsann att Tinan mår bra. När jag var hos K härom dagen så började hon försiktigt leka med Böööb. Idag har hon fortsatt, lekt å lekt å lekt. Min polare C ringde mig till jobbet och frågade vad som stod på, då Tinan hade blivit galen av lycka när hon passerat hundgården. När hon sen kom hem en sväng visste inte Tina några gränser på sin glädje över besöket. Det skulle busas å gosas. Hon bjöd upp Bob på lekar med en pinne och showade på ett sätt vi inte sett på väldigt länge. Åh va kul det var att se henne. När hon hade ont i nacken ville hon inte ta kontakt med någon, inte ens gamla vänner och absolut inte Bob, men nu är hon så nära sig själv som hon kan komma. Hoppas hoppas det håller i sig. Fast det är klart igår sprang hon rakt in i en stolpe, så vi får väl se hur länge hon är skadefri :/

/A

jäkla bra låt


/A

IKEA och vallning

Efter att ha haft en kanonkväll hos K, med mat, drinkar och film, så vaknade vi upp till en go dag. Kom ut på promenad hyfsat tidigt och sen drog vi till IKEA. Jag gav K strikta direktiv om att jag minsann bara skulle ha vajerspots inget annat.... jajajaja vem kunde jag lura, typ ingen. Men nu har jag fått ytterligare mer bra saker till lghten, vilket känns bra det med.

Efter Ikea turen så drog jag till Zonja för att valla på hennes vilda får. Jag var bra darrig när tom Zonjas hund Storma fick slita hårt då de var kollriga de små fåren. Men shit va duktig Bob var idag, äntligen, så fick jag se vad den hunden har i sig, han klarade trots vilda får att lyda, han fick helt plötsligt en anledning att flanka och hålla ut, han tog höger och vänster och han drev och föste i rätt fart. UNDERBART!! Nu ska jag springa ner Zonjas hagar så fort jag får tid över!!

/A

Mina dogs

/A

Hemma igen

Bob å Tina fick va hemma men det var helt underbart att träffa Exa igen. På sitt 10:e år men så himla pigg. Hon är silvrig i ansiktet men lika pigg som jag minns henne, det märks verkligen inte att hon är till åren. Goa hund det är inte annat än att jag saknar henne./A


Me like BööbOch så klart missnöjda Tinan

 
 


/A
*hmmmpppffff*

Jaha då vart det en dm snö istället då :( Tur att jag bestämde mig för att ta tåget till Karlstad denna gång. Ett bra alternativ, billigt som bara den och trevligt att kunna röra sig lite. Barnen ser det som ett äventyr, det kan ju bli lite segt i bilen för dem

Så go vänner nu drar vi iväg
Ha en go helg

/A

Vår

Ja det var det verkligen när jag kom mig ut idag. Härligt i solen :) Hörde av Silva och Peo att det skulle bli ännu bättre i helgen, hoppas hoppas för vi ska ju till Karlstad och mysa.

Idag åkte jag för att träffa Silva i hagen, med kom även Peo med en kamera med objektiv större än Bob ;) Det ska bli spännande och se om det blev några bra bilder. Jag druttade förstås på ändan och låg som värsta skalbaggen med benen i vädret en stund :)

Tina var fasligt olydig och jag måste verkligen ta tag i henne nu om vi ska ut i 2an i april. Bob jobbade både bra och sämre. Vi lägger mycket krut på höger och vänsterkommandona, men idag var han inget snille. Däremot gick drivningarna bättre! Ja herregud, dessa djur :)

Även Q-bus var mer fokuserad idag och blev bara mammig i slutet när han vart trött. Men jag tror att nästa gång får inte Silva vara med, eller så tar jag honom helt enkelt ett litet tag :P Vad tror du om det Silva? Q-bus har iaf väldigt fina flanker :)

/A

Mysteriet löst

Ja nu vet jag vem smitthärden är!! Grannens vovve, för nar jag skulle gå ut med mina idag så var den ute lös oxå. Och eftersom jag inte vill att de små krypen ska vandra runt bland våra hundar så bad jag dem koppla honom medans jag gick förbi och berätta då oxå anledningen. Då säger ägaren käckt att ja min vovve har precis avslutat en behandling för detta... Okidoki jaja jag undrade ju vart det kom ifrån och mysteriet är löst!!

Vädret var iaf gott idag och vi tog en trevlig promenix, det var dock löjligt mycket katter ute och vi kunde räkna till 6 st på denna runda. Sist vi mötte katt, fick jag inte stopp på Bob, men idag var han fin och lyhörd och jag kunde stoppa honom trots påbörjad jakt. Skönt tycker jag, duktiga Bob

/A

Vänner kommer och vänner går..

Idag ringde jag vetrinärer för nossanering på dogsen. Ok, mitt första val låg ju hos Monika på Ale veterinären. Så klart var de just så hjälpsamma som just jag behövde, men framför allt... känslan att inte behöva gå tillbaka i tiden utan bara vara så där, nu , då  och detta gäller va så kanon. Tack snälla Monika för att du alltid är där trots tid och rum!!

/A


Todelidodeliday

Ja haha what to say, ska man tro att saker som kostar är över?? jag gjorde det, och jag hade fel *s*
Först medecin till de små näsinvånarna, 710 SPÄNN blä blä blä
Jag skulle ut å träna, taggad och redo, Silva kom med sitt ludd, taggad å redo... jaja Silva va redo iaf *s*
Då ringde luren kräksjukebarnet var inte taggat å redo... ännu en sjuk dag :(

Men till mitt försvar jag visst inte att det var kräkan då, så jag kastade av barnen å åkte, själviskt som jag är till fårhagen :(
Bob var duktig tycker jag, Tina var segt olydig men ok vi har inte tränat på 2v... sen va det lilla söta Q-bus, vi har inte tränat på ett år *s* men efter mycket om och men så verkade han komma ihåg.... Braaaaaaaaaaaaaa
Ska bli spännande att se vad lite kontinuitet kan göra för luddet. Jag tror helt enkelt han fått för lite fårskit i pälsen :D

/A

Damn

Idag skulle barnen vara hos kompisar kl 9.30 och för en gång skull så gick jag inte och la mig när de kommit iväg utan tänkte att det var lika bra att ta tag i dagen. Sagt och gjort :)

Jag har alltså hunnit:

  • mocka och sätta mat till hästarna
  • Handlat
  • gått 1,5h med hundarna
  • satt igång en tvätt
  • dammsugit
  • diskat

Inte illa med tanke på att jag är duktig på att typ gå upp vid den här tiden

Nu blir det lunch

/A


Ok I get it

Jaha tandläkaren, billagning samt nu oxå 2 fräsande dogs... förmodade noskvalster är min egen kvalificerade gissning.
Jag säger bara I GET IT, jag ska verkligen aldrig ha en cent på banken!!!

/A

Köpa nu.. lr nu.. lr nu???Fasen jag skulle ha köpt tidigare *asg*

/A


Våren

Idag är det sol och nästan 10grader, totääält underbart. Jag känner mig dessutom lite piggare, kanske så att penecillinet äntligen börjat verka! Jag, Anfia och Lindis gav oss ut på promenix och till allas glädje lyckades jag återigen lura ut dem på en sån där knasig runda. Jag gilla det, alla hundar är fria och går ihop, springer som tokar och lockar till flera skratt  Bäst var nästan när Bööb blev livrädd för Lindis lilla råtta och tvärvände för att nästan springa hem, det släppte dock snabbt och alla sprang glada i hågen i rasande fart.
Tack gumms för trevlig promenix, vi får snart göra det igen, jag har en massa rundor jag behöver utforska *s*


Lindis å Anfia

/A 
Sanning

Lycka är inte ett tillstånd, det är ett val

Carpe diem - voluta
/A

Bilen


Bilen som förövrigt oxå ä sjuk, blev igår levererad till farbror bildoktorn. idag fick vi en indikation på vad det var. Diagnosen var ngt med vacuumpump slangar tjuvluft mm. Det var så trist att jag direkt glömde vad den snälla bildoktorn sa. Men han skulle iaf laga min baklykta som pajjade då jag blev påbackad häromsistens.
Hoppas lilla bilskrället kan hålla sig frisk ett tag sen

/A

Nya bänken

Före


Efter


Nu ska jag bara gömma undan alla sladdar och sen är det klart!!
 


/A 

Lite sjukBlåbärssoppa för lilla magen som tar stryk av penecillinet och värktabletterna, te å skorpor för att det är gott, och fruktsallad som E gjorde.... Jag vill ha en stor bit kött!!

/A