Varmt å gött

Mmmm sicken helg :) igår vart jag nere vid havet ett par timmar och gottade mig på en klippa innan det blev go grill med fetaostfyllda nötfärsbiffar med avocado och jodgubbar :) Sen blev det öl tjöt å gh hos Ann på kvällen!!!Idag blev jag väckt av Ann, som ringde mig trots att jag bara låg en trappa ner *s* Det var dags att träffa Silva i skogen för lite spår. Vilken värme!!! Vi började med fika och taktiksnack, sen las alla spår.
Så här gott hade jag det på en filt när Ann och Silva spårade med TrollaLilla Böbblan spårade finfint i det torra underlaget och tog med en extra pinne någon missat på en tävling för 2v sen ;) Gobiten :)

Efter underbart god grillunch så blev det lite vallning i värmen. Bob har blivit lite osäker i flankeringen i fösningen men går annars bra. Hoppas på fina tips imorgon :P Körde även Q-bus, Silvas vovve och han var riktigt duttig idag, skam den som ger sig, vi kanske kan få till en vallhund av den med :D

Efter en liten fadäs med barn och hundar ligger nu Bob inne och sover efter att blivit utestängd i typ 2h.... Stackarn, jag som trodde han sov ngnstans!!!

I morgon drar vi på träning igen

Tack för idag girls

/A

Fulle

Mmmm nu blev det frulle.. jag vet lite sent men lika mumsigt ändå ;)
Kardemummakaffe och chiabatta med kokt ägg!! Me like!!

Varit en sväng å vallat. Skällde på Böb, stackarn, han kan ju inte hjälpa att jag är fökyld och har PMS

/A

I am, jag är...

blödig och bara älskar Greys Anatomy, men idag var det snyft

/a

Smått å gott

Idag hoppade jag upp ganska tidigt och började färga håret, lite småsnurrigt då jag inte riktigt tänkte på att det tar lite tid och jag skulle till J och få bilen fixad. Så en halvtimma sen, rullade jag in hos Ann. Medans J fixade bilen så körde jag och Ann lite guitar hero och shit va kassa vi var, dåligt tränat helt klart :P
Bilen blev dock fixad och är nu ombesiktigad.. Gött!! Tack snälla J

Jag vallade helt kort med Bob och jag tycker faktiskt att det går riktigt bra!! Han tog dock slut väldigt snabbt idag i det kvalmiga vädret så jag åkte hem och gick en promenad med Anfia istället. Nu softar Bob i hundgården och jag i soffan. Dags att fundera på middagsmaten!!

/A

Men se där ja!!!

Har haft ett jobbigt bi-ljud på tvn så länge som jag minns, men idag blev det ändring. Fick ett surroundsystem :)
Har kopplat in det och sitter smånöjd och lyssnar. Thnx mate!!

Böb och jag har tränat fråndrivning idag och han har fina flanker men kan ha svårt att lyda i dragen.. men vi kämpar på!!

/A

Hmmm

Ibland händer det lite konstiga saker, men jag kan inte annat än flina *s*
/A


Grattis

Grattis älskade Emelie på 12årsdagen och till 3:e plac på dressyrtävlingen idag!!/A

Reality check!!

Efter att ha lekt med barn i dagarna 2, så sitter jag nu här helt slut..... jeez va kul vi haft, grillat korv och marsmallows, sjungit sånger framför brasan, gått tipspromenad och kikat på vattendjur och landdjur samt byggt kojor i skogen. Vi sov i tältet ihop med Bööb och han har nog haft roligast av alla. Han har fått så mycket uppmärksamhet, gått långa långa promenader och badat! Nu på kvällen har vi vallat och det är ett helt annat ekipage ute i hagen nu och vi har väldigt roligt :)

I morgon är det jobb igen och verkligheten kommer ikapp/A


CampinglivJag och Bööb har tränat och camperat denna helg och så inspirerade blev vi att vi kör vidare med campinglivet lite till.
Så i morgon gör vi karriär som lägerledare för 40 kids ut i Svartedalens skogar. Sova tält, paddla kanot och leka lekar, precis min och Bööbs melodi.

/A

Helikoptern

Idag vart jag lite redig och gick direkt ut på en promenad med djuren. När jag var ute kom värsta skuren och vi blev alldeles dyblöta, men då vart det dubbelt trevligt att komma in å käka frulle :)

Vid 3 ska jag och kollegan ge oss av på en liten tur ner till mina paranteser för att lämna Tina. Tina ska nu få ett tikskydd för första gången och jag skrattade gott när jag tittade på de olika varianterna. Det fanns en modell i svart spets, blingbling och en rosa rosett. Totally porrigt *s* Men min lilla reserverade tik ville hellre ha boxervarianten, så det blev det!!

Efter att vi dumpat Tina ska vi fixa en gasolgrill åt kollegan innan vi ger oss av till Polisens helikopterdivision, för idag ska det flygas i utb.syfte..... Me like!! Kul ska det bli!!

Jag och Bööblan hade förresten en trevlig tur i hagen hos Marita igår oxå!!

/A

Ska jag??

Behöva anpassa mina tävlingar till annat än mina barn och jobbet?? Ska jag verkligen det?


/A


jähopp

Today

  • Vallning x2
  • fika
  • bio


Tomorrow

  • Tandläkaren
  • shoppa presenter till dottern
  • vinkväll med tjejpolarna


/A


Äh

Nu åker jag å jobbar istället

/a

Spårböööb

Idag var vi inte först upp men efter en lugn frulle med kidsen gav vi oss av mot Västerlandas sökskogar. Ja de andra körde sök men jag körde spår med Bööb och löpTinan. Silva gick ut spåret till mig och tydligen slog hon följe med kungen av skogen ;)
Jag började med Tinas spår som jag lagt själv. Pinsamt nog tog det ett tag innan jag hittade vart jag lagt det när jag väl skulle ta det. Men när vi kom iväg så gick det väldans bra, och Tina verkade tycka det var jättekul!

Bööblan gick bra tills älgspåren tog lite över, men vi kom till slutet till sist ändå. Men kontinuitet i inlärning är aldrig fel *s*

Sen blev det grill och grodyngeljakt för barnen och visst är det najs att vara lite social igen med bruksvänner.

See ya soon
/A

GrrrDå var det dags för besiktning då. Sov till 13 sen blev det lite frulle, dusch och sen iväg. Denna gången kände jag mig förberedd, varningstriangeln var framplockad och J hade hjälpt mig med draget.
Men alltid är det något, tydligen hade reglerna ändrats och nu behöver jag svetsa på en liten sak på draget, vad jag ska svetsa på är inte helt klart än men jag har en månad på mig att lista ut det *SUCK*
Den käcka lilla besiktningsdamen tittar på mig och säger att det bara är att svetsa.... jomen visst, ser jag ut som ngn som har en svets hemma lr?? Gaaahhh

Jäjä
Tränade vidare med dogsen, Tina var lite sämre idag eller så var jag sämre helt enkelt. Hon har börjat löpa och denna gången skickar jag henne istället för Bob. Lilla Bob bobbelibobob, han var duktig även idag, och efter lite konsultation med Carin så ska jag lägga på lite nya övningar :)
I morgon kanske jag åker till Henrik och tränar lite för att få lite nya får och nya hagar!!

Tjing
/A

Vi tränar på

Ja livet har sin gilla gång och vi tränar på! Med Tina blir det mycket delningsarbete och hon tar detta på största allvar och utvecklas hela tiden :) Detta är en mycket behövlig övning för Tinan och hon har nu lättare att släppa de andra grupperna hon inte för tillfället jobbar med, men sätter lätt fokus på den grupp jag anvisar. Vi kommer jobba så här ett tag. Hon mår oxå lite bättre igen och blir glad när hon får vara med!

Med Bob så tränar jag vidare på det Carin visade mig. Direkt efter att jag kom hem så satt det som en smäck, men dagen efter hade vi en dipp igen och Bob körde 200 knyck stundtals. Men jag fick ner honom på slutet och idag var han jättefin igen. Det känns kul!!

Idag skulle jag oxå ha börjat träna mig själv igen efter ett långt uppehåll, jag såg verkligen framemot detta men en liten olycka igår satte stopp för det, men nästa vecka är en ny vecka :)

/A

Brorsan Roc och lillasyster Pan

Idag styrde jag kosan till Carin och Richard, som har Bobs bror Roc och halvsyster Pan. Det var en undersköndag och det var jättetrevligt och lärorikt att vara där!!

Tack snälla Carin och Richard för er gästfrihet och Carin för din hjälp!!

/A

MobilbildsBobLammen

Roc


Gottegrisarna

Tina och Roc

Roc Pan och Bob

Gottegrisarna igen