5 down 5 to go

Mmm mina 9 pass ökades upp till 10 och det kan bli fler, men money talks lr hur *s*
Hinner inte med dogsen, men jag tror Bob har ont i sin hals så det gör inget, för jag hinner ju inte kolla det ändå förrän slutet nästa v.

Lagat kantarellsoppa och fixat med lite ljuspyssel :)Happy 1:a advent *s*

/A


Re anonym kommentar

Nu gör jag 9 pass i rad på jobbet innan jag får ngn dag ledig. Då kommer en handyman och hjälper till med mina spots jag ska ha i taket. Kommer vara ledig ngn dag och ha barnen försöka träna och hinna med hästar och läxor.
Jag kommer få en förändring i mitt schema som gör att jag jobbar varje helg jag inte har barnen och besöket i helgen var inplanerat sen slutet juli i somras... Men jag gör så gott jag kan, med barn jobb träning släkt och vänner, mer kan jag inte göra. Och ibland, bara ibland sitter jag och bara är i min soffa utan att orka göra ett skit... MEN JAG FÖRSÖKER

/A

Måndag igenNu är helgen över och det har varit jättemysigt.
Frulle allihop på lördag, sen iväg till Liseberg i solsken och 10°. Åkband gulasch julöl och varm choklad :) Jag fick en kram av Lisebergskaninen till allas glädje *s* Sen åkte vi hem för mys och hemmalagad pizza

Vaknade upp till ösregn på söndagen, men en långpromenad i vädret med dogsen blev det ändå och lite lunch innan P åkte hemmåt igen... Men ny helg är inbokad och vi syns snart igen

Körde hem barnen på kvällen och sen fick jag  lite mer besök... så det blev inte vallat i helgen ändå.

Men vi körde lite snabbt efter jobbet idag och Bob går skit just nu, Tina däremot går bättre än nånsin ?????? Jaja bara att bita ihop

See ya

/A

Fytifagerlund

Dagens träning glömmer vi snabbare än snabbt... Dåligt rakt av, av mig och av Bob och kanske lite dåligt av fåren :) Men vädret var ju bra, sol och 12°

Nu ska vi ta det lugnt och invänta vårt besök som kommer å stannar över helgen. Det blir Liseberg om vädret tillåter, sen blir det hemlagad pizza och Irish coffee. Kanske kanske kan jag lura med mig vännen till hagen efter frukost.. för som P sa, du lär inte kunna hålla dig till onsdag som är nästa möjliga tillfälle att träna och jag tror han har rätt

Ha en go helg i mörkret

/A

Regn och rusk

Idag for jag iväg för lite fållträning med de små vovvsen. Regnet stod som spön i backen men det är ju bara att bita ihop. Får passa på att träna de dagar jag inte går dagtid eller gör natt/kväll.

Jag började med Tina som fick dela av djuren och ta en lagom flock på 5 djur att fösa runt lite i hagen. Hon går bra nu förutom att vi inte har tillstymmelse till stopp. Hon går iofs i stadigt lugn fart, flankar bra och håller fin koll på djuren vilket gör att hon håller ihop flocken på ett helt annat sätt än Bob. MEN ibland är det bra med stopp!!
Hon ser dock svårt ledsen ut när jag försöker påpeka att hon faktiskt har kunnat detta kommando en gång... :´(
Hon var dock så duktig att jag för en sekund tänkte tävling *asg*

Lelle Bööb körde på med fåren i vanlig ordning.. konstigt, han går bättre på tävling än hemma tycker jag. Han far iaf finfint duktig vid fållan och såg ut att verkligen fatta vad som skulle göras. Nackdelen var att djuren glatt sprang in och ställde sig i fållan, nästan utan vare sig hjälp av mig eller hund.
Jag vände och vred på fållan men fårskallarna sprang glatt in hur den än stod... inte bra! Får nog flytta på den lite kanske.

Ny träning på fredag

/A
Blööööööööööööööääääääääääääääääääääähhhhhhhhhhhh

Jag älskar mitt singelliv till max vilket ibland kan vara till förtret för vissa ;) Men ibland, bara väldans sällan ibland så tvingas jag göra saker som är rätt blääää, idag var en sån dag och jag fick kalla på Mr Muscle


Tyvärr var det inte han utanSynd

/A


Hmmmmm
Idag var det lite mer tummen ner för våra prestationer. Började med att stänga av väckarklockan i sömnen och därmed försova mig. Inget kaffe ingen frulle, bad start!!!

Dagens bana var spegelvänd  och med en öppen fålla mitt i draget med dålig plats på ena sidan. Jag gick emot alla andra och valde tvärtemot sidan *s*  Inget smart val visade det sig, så det genererade till 1p kvar, not good.

Allt var sämre iofs iaf poängmässigt, jag tyckte dock att Bob var duktig.

Utgång 16/20
Upptag 8/10
Framdrivning 17/20 Total hämt 41/50
Fösning 14/20
Drivning 9/10
Fålla in 1/10
Delning 9/10 Totalt 74/100

Häckväck våt fläck....

/A

1:a pris :)


Idag åkte jag och Ann till Dingle för att tävla. Ann hade tidigast start av oss och idag gjorde de ett kanonfint rejs med fullt på hämtet, grymt! Tyvärr strulade fållan och de stannade på fina 73p.

Los Bobbos var het men ändå i hand tycker jag och vi kom runt med 88p, 1:a pris och en 5:e plats :) GulleBob

Utgång 18/20
Upptag 9/10
Framdrivning 18/20 Totalt 45/50
Fösning 16/20 
Drivning 10/10
Fålla in 10/10
Delning 7/10 Totalt 88p

Fasen va duktig vovven är, nu ska jag bara sluta slösa poäng ;)
Nya tag i morgon

/A

Stilstudie av DampBob fyrkant
Tack snälla
Anette för bilderna och för dessa 2 dagar. Lovar att jag ska vara piggare nästa gång ;)

/A

Trainieren

2 dagar med otroligt mycket hundträning har det varit nu. Nya roliga utmaningar som både gick bra och dåligt. Jag hade ett mål när jag skulle upp denna gång och jag tycker att jag kommit dit jag hade hoppats. Nu ska vi återgå till lilla hagen och putsa lite mer med liggen i flankerna, där en liten krok inåt görs. Annars bara köra på som innan. Gött säger vi då!!
Vi hade otroligt tur med vädret och det var uppehåll båda dagarna men lite kylslaget var det allt. Hemvägen kantades av cacher så istället för 4 timmar så tog det 7 !!!!!!!

Men nu ska vi sova och drömma om vallning ;)
http://www.youtube.com/watch?v=DwVeC7VeJYE

/A


*Brrrrrrrrrrrrrrr*

Shit pommes frites va kallt det var idag :/ Tog på mig för lite kläder när det var dags för dagens vallpass, frös som en hund ;)
Jag och Bob kör vidare på vår träning och ja det går framåt och det är bara att hänga i!! La idag på lite singlingsarbete.. hmmm undra om jag gjorde rätt :P Får kolla av med P på måndag.
Lookback börjar sitta fint, han tittar bakåt när jag säger det, så vi ska fortsätta utveckla det. 2 bra pass hade vi idag. Dock lite lite olydigare i fösningarna, men skärpte upp sig!!

Även Ann och Carina var pp idag. Bra för då får man lite naturliga pauser :) Trolla var idag lite olydigare men det känns som att iom att Ann börjar köra mer hela övningar, där Trolla utmanas så kan det ibland bli svårt och då kommer olydnad. Bara att kämpa på!!

Efter vallningen tog jag med vovvsen på en promenad. När man rörde sig var det inte lika kallt utan ganska najs med lite snö i vinden. Fixade stallet åt tjejerna så de bara kunde rida efter maten. Nu har jag fixat middag för i morgon oxå, så det bara är att värma. Thai, igen... mmm gott e det.

Tina är ju hemma och hon är inte jättenöjd :( lite spänt hemma och Bob ligger och morrar. Töntar, lek istället!!

/A

Sova

Ja det skulle jag verkligen vilja göra nu men icke sa nicke. Det går inte, trots att jag ska upp om 3 timmar :(

Var iaf och vallade idag. Kul och vi börjar hitta tillbaka. Bob är otröttlig i sitt arbete. Vi föste delade, körde runt de avdelade små grupperna samt körde look back och dubbelhämt. Efter detta var  jag på gott humör så det blev en promenad i det fula vädret. Var dock påpälsad till max och vart varm och rosig om kinderna efteråt./A

Spännande

Dax att krypa i säng efter en jobbhelg som upptagit mesta av min tid...
Somnar till denna i örat
Måns Zelmerlöw – Impossible

I morgon är jag ledig och såklart ska det bli regn ;) men vallning blir det innan underbara barnen kommer, längtar :) Ngt jag längtar efter mer är mitt morgonkaffe... ska tända ljus å kolla ut


/A