What

Fortsatt svintrött.. yr, ont i ryggen och orkeslös. 3 dagspass är nog inte min melodi riktigt. Inget tränat bara slappat. Stackars Bob.. å vi som ska tävla, ja jösses, nu behövs mirakel/A

5 min

5 min tog vi idag i hagen jag och Bob. Jag var trött och han var hetare än en nykokt potatis. Märks att vi inte tränat på länge. Nu får jag nog skärpa mig lite :P Men men nu är dogsen iväg på agilityträning med barnen och jag får en skön slapp kväll!!/A


knasigt/A

My Bob


/A


To... like alot
Rullar på... har köpt en ny grejamojja som jag gillar :)

/A

BlodprovJa idag fick jag tagit blodprovet som ska utröna om vi kan åka abroad, me and Bob.
Efter detta gick jag en lång go promenad ute vid havet.. det var soligt och blåsigt. Wunderbar :D
Bob badade i vågorna och försökte valla kanadagäss, Tinan for runt och bara njöt. De ligger nöjda ute i hundgården nu.

Jag hann även med 5min i fårhagen oxå och jag tycker att jag kan se framsteg.

Nu har jag faktiskt sovit en timma, hoppas nu att jag kan sova i natt. Men jag blev akut trött och var bara tvungen ;)
Donat å fixat klart, så nu väntar jag på kidsen, som är och rider.

/A

Borde sova men... ??

Hmmm känner igen tecken men hoppas att det bara är jobbet som spökar med min sömn. 1h sov jag i natt. Sen spelade jag nintendo, läste, la patiens, tittade ut i mörkret, kliade en vovve och försökte mitt allra yttersta att sova, men icke. När klockan ringde var jag fortfarande inte trött utan körde barnen till skolan innan jag tvättade en tvätt, plockade ur diskmaskinen och kokade kaffe inför dagens aktiviteter med M. Bara där, borde jag satt stopp. Jag är inte morgonmänniska och jag håller inte på med såna grejjer kl 8 på morgonen. Men visst kl 10 var jag på plats, tom lite tidig.... :/ Ut på cachejakt i 3 h innan kidsen skulle hämtas. Galet.
Middag, hästpyssel, vik av tvätt, mys med barn, idol, mmm och jag är fortfarande inte trött.....

Hundarna är utslagna men inte jag
Ryan Cabrera – True - NapsterLive Version

/A

Ledig lite

Gött ska det bli

/A

Tina
Vad händer i denna damens huvud??


Pannkaksträning ;)

Jojo mötte allt upp Ann i hagen och vi var båda stärkta av de 2 kursdagar vi haft....moahahahahaha tydligen behövde vi tas ner på jorden för den första svängen för oss båda var allt annat än bra *flin* Jaja tänka tänka
Helt nytt upplägg för Ann, så hon kan hålla isär övningarna och få rätt tänk. Själv tajtade jag upp min träning och fick ett bra avslut.

Efter träningen åkte jag och gick lite med los doggos och en vän.. mycket trevligt i det fina vädret, så nu sitter jag med rinnande näsa och halsont i soffan. Käkat lite musslor och päser på bra!!

/A

ÖströöNu har jag och
Ann varit ute på nya äventyr :) Grillat druckit öl och cachat, men framför allt tränat hundarna!
2 dagar i sol på det fantastiskt vackra Öströö 
Jag fick till precis det jag strävade efter och jag är oerhört nöjd med mina 2 dagar. Bob tajtades till i fösningarna och städades lite i flankerna, men det som var bäst var att jag fick klarat upp probset med crossarna... :) Tack P

Körde en liten ik2 bana det sista och trots att Bob var trött så gjorde han ett grymt jobb och visade att han minsann kan och att det vi tränat, hade han fattat. Kuligt

/A

Borås Borås :)

I fredags packade jag och döttrarna in oss i bilen och for till bror med sambo och dotter i Borås. En trevlig slapp härlig kväll hade vi och medans de andra sen på lördagen, var på djurparken osv var jag i Hult, Bredared och tävlade. Trevliga människor på plats och jag hade start i mitten ngnstans. Jag var löjligt nervös, jag blev så nervös att jag faktiskt nästan svimmade precis innan start. Galet, så dåligt brukar jag aldrig må :( Men kanske att jag ätit och druckit för lite. Bob var blandad i sitt agerande idag och var som vanligt väldigt olydig vid andra fösningsgrinden. Men nu fick vi se vad som behövde tränas i veckan. Bob var iaf görduktig och vi fick fina betyg i svåra moment som ränna och delning. Delningen var mycket utslagsgivande idag!!

Utgång 18/20 Lite dåligt djup
Upptag 6/10 Snett, skrämmer
Framdrivning 16/20 Totalt Hämt 40/50

Fösning 15/20
Drivning 8/10
Ränna 10/10 Snyggt!
Delning 10/10 Imponerande bra jobbat!

Kommentar: Snabb lydig men ngt ryckig i agerandet, vilket skrämmer djuren. Mer koncentration önskvärt.
Skickligt och rutinerat förd!

Placering 4 av 30 startande :)

Efter tävlingen var det rätt hem, in i duschen och vidare på kanonparty
Tack snälla Ann och Janne för en fantastisk kväll :) Shit va kul jag hade :)

Nu är det sova sova jobba jobba sen är det Peter-kurs i dagarna 2 jippie

/A
 

Återhämtning

Idag har jag haft en riktig komadag, så fruktulöst trött, helt galet. Det kan vara såhär det känns att ha narkolepsi förmodligen *s*
Körde kidsen till skolan för att sen somna om en stund. Drog ner till Anns får vid 13-tiden men jamsade mest runt, still going koma. Idag gjorde Ann och Trolla ett finfint jobb. Kul att se :)

När kidsen väl kom hem så käkade vi och medans tjejerna fixade hästarna så somnade jag in igen konstigt... Men när de var klara gick vi en promenad i det grymma vädret :) Det var jobbigt men otroligt skönt.
Sen var det läxläsning innan idol och nu hänger jag i soffan med en stooor kopp te, mums :)

Fullt ös blir det i helgen, så en sån här dag kanske inte var fel

/a

Jaaaaaaaa

Är det sant?? Kan det vara så?? Att Tina för första gången sen -06 faktiskt mår fint :D Trots vurpa igår på agilityn, trots lite vallning på skojnivå? Kanske pga de milslånga promenixerna jag tagit?? Åååååååå lilla stumpan, kan det vara så? Och vi har massagegånger vilandes ifall det blir nya skador men nu, just nu mår hon bra, och det visade hon genom att hälsa på damen i affären nedanför för första gången sen jag flyttade in för ett år sen. Jag är så glad för Tina... Gullegullehund, så värd att slippa smärtan. Enl Anna så var vi snabba nog denna gång och tog bogskadan direkt, och det gav resultat, dessutom började med nypongojset som Hanna och Fredrik tipsat mig om, kombo kanske. Skitsamma, just nu, idag, är hon frisk i sin kropp!!

Skulle ha tränat idag men det blev lunchmatsförberedelser till dottern och goooood gooood fisk och musselsoppa till middag. Bäst att passa på när jag känner mig så matglad!! Det är ju annars inte min starkaste sida men just nu bakar jag och lagar mat som aldrig förr... kan det bero på att jag försöker hålla igen *asg*

/A

jobbelijobb

En bra å rolig jobbhelg :)
Kleerup – With Every Heartbeat (Kleerup Remix)

/A

Hurtigast i stan?

Ja så känner jag mig lite nu faktiskt. Även idag var vi ute i 3,5h. Tina är överlycklig och skulle lätt kunna vara ute lika länge till :)

Träffade Ann och Anette i hagen idag för lite vallning. Kul med nya bekantskaper och Anette kommer vi att träffa igen vilket ska bli jäkligt spännande.
Körde vidare på mitt projekt med Bob och även om det inte är klock så är det helt klart så att det känns som att detta är ett ok sätt att försöka köra på ett tag innan utvärdering. Jag var iaf osunt nöjd med gosevovven idag.

Efter vallningen gav jag mig ut på mer cachejakt, och det gick uppför *pust* och efter gårdagen så var jag lite stum i benen, gpsén gav upp och jag fick hjälp via telefon av M... Thnx vännen!! När jag irrade runt på berget kom en vilsen dam, med karta och kompass. Hon hade dessutom tappat bort sina väninnor. Haha ja det var bara att lägga iväg värsta busvisslingen och skicka Tina, å snart var alla samlade och glada igen, följde dem ner för berget igen. Slutet gott :)

När jag kom hem fick jag gå på jakt i mitt sovrum då en hemsk odör infunnit sig, dammsög, tvättade golv och hundsäng, men dödlukten satt kvar... sniffade runt i panik, död råtta under golvet var tanken. Bläööööh
Men nej då det var bara dotterns OSTRON.... tack för den, nu står ostronet på utsidan och rummet har återgått till normal lukt efter utvädring.

Nu vankas jobb hela helgen

/A

godagens

Förmiddagen ägnades åt div ärenden innan det blev vallhagen. Bob behövde påminnas lite i den övning jag valt och på slutet fick jag rätt effekt, nu ska vi se om det håller i sig bara.... projektet startat dock!! Fick sällskap i hagen och tillsammans gick vi sen en go promenad i regnet i 2h och cachade :) Men så trevligt, det tyckte även dogsen som fick en extra hundvän med på turen. Nu snarkar dom kan jag säga :)

dagens visa för spotifyers

Ryan Cabrera – It's You

/A


Lever

Vallade ju som sagt i helgen. På lördagen hos Zonja, vädret var lika oförutsägbart som vallningen, men det fick mig att fundera endel. Har dock inte hunnit valla alls ordentligt sen dess men förhoppningsvis blir det vallning i morgon. På söndagen kom Z till mig och vi hjälpte grannen att skilja från baggarna. Z och hennes hundar gjorde det stora jobbet men jag och Bob var med och stöttade. På slutet var det ett samarbete mellan Bob och Storma, och den minimerade gruppen kom in i fållan. Det var lärorikt och skojjigt. Bob skötte sig fint och tog moget hand om en tacka som försökte vara elak. Där är han ruggigt bra!!
Grannen vart supernöjd och jag har nu en ny flock får att träna på :)

Annars hade vi en fantastisk dag igår med jobbet ute på träningscentrat i Kallebäck, underbart väder, god mat och trevligt sällskap. :)

/A