3 dagar


Ja 3 dagars intensiv vallträning med Bob. Otroligt roligt och utvecklande. Nu ska jag bara kunna hålla i det hemma oxå.
Träffade många valllkompisar där uppe oxå, alltid lika kul, då det är så sällan. Fina hundar och duktiga förare.

I morgon ska jag hämta nya bilen, sen blir det jobb hela helgen

/A


Du gör min dag/A

Vi har

  • Köpt bil
  • Tävlat.. eller iaf deltagit *s*
  • Umgåtts med vänner
  • Jobbat

Nu drar jag till Mr P ett par dagar för att få ordning på vallningen inför Öland

/A


Ska det va så?

Var tvungen att ta semester idag. Hinner helt enkelt inte med allt just nu. Jag är galet trött, snacka om påsar under those eyes :(

Fick iaf skiftat däck på lånebilen så jag kan ha den ett par dagar till. Sen vetifasen hur jag ska göra!
Tinan fick agilityträning ihop med Sandran och Bob och jag har tränat lite vallning. Nu är han fin igen lilla Bob Hund <3

/A


Ränna

Efter ännu en helg på jobbet, tog jag och Bob oss ner till Anns hage. Där delade vi av fåren lite så vi kunde träna ränna i drag. Mucho svårt var det men vi fick till det kanske 2 av 7 ggr. Sen föste vi lite. Men jisses vilken dålig träningskondis stackarn har.. eller kan vi skylla på första värmen?? Stackarn, undrar om han orkar runt en bana?

I morgon ska jag åka och kolla på bil!

/A

Vad händer??

Ja det kan man verkligen fråga sig!!

Lilla skruttbilen har gått i graven... RIP! Håller nu på och letar ny, men då jag är helt okunnig i bilomr, så blir alla mina förslag om bilar totäält dissade av mina bilkunniga vänner.. Gaaah!  2 veckor har jag på mig... FLOTT!

Annars är det som vanligt. Mycket jobb! En ny bekantskap sa till mig idag att jag förmodligen hade ngn sorts bokstavskombination, då jag var som värsta duracellen, trots att jag jobbade typ dygnet runt! Sen erbjöd han mig jobb *asg* Jojo så kan det vara!

Bob och jag tränar på men vi har trillat tillbaka en hel del och idag var det verkligen lattjolajbanlåda, när vi lyckades tappa fåren säkert 4ggr! Galet! Men på slutet så hamnade vi mer i den fas vi varit innan. Kommentaren idag var iaf att hunden har alla kvaliteer, nu måste bara DU lära dig, Anna!! Så sant som det var sagt!!
Känns skönt med en Peter-tripp om dryga veckan!

Nu ska jag varva ner inför 4 dagspass

/A