Det går inte...

Nix det går helt enkelt inte att gå med dogsen. Vi har en charmig isgata runt där jag bor. Med ett litet lager vatten så trillar man så slår man sig inte bara utan man plumsar även lite lätt och blir plaskblöt. Det är nästan så jag önskar mig pensionärsdubb... för nu kan jag ju inte ta min dagliga PW och hundarna behöver ju ngt nu när vi helt slutat valla ;) Man ser iaf rätt löjlig ut när man rör sig framåt på isen. I denna åldern får man vara försiktig, vill ju inte bryta lårbenshalsen lixom

Nu väntar 14h überzeit FLOTTA pengar i min lilla plånka

/A


Fundering

Jobbat som en skållad råtta i veckan, avslutade på hästhoppningarna på Scandinavium under dagen med sötaste kidsen
förutom det jobbar jag hundra miljaders timmar övertid
/A

Ps: Jag hatar hemligheter... tönterier


Var är vägen?Ja inte går det att köra bil där iaf.. å mer snö faller ner. GALET!!

/A

VårenJag längtar

/A

Dummelidum

Idag när jag sent om sider vaknade, så hade de flesta redan haft en heldag ute typ... jaja thats life. Såg iaf att ena dottern hade problem med sin häst och kastade på mig kläder och gav mig av för att hjälpa. Detta resulterade i en härlig ritt med kidsen och en polare. Men jeeezzzezzz va mör jag blev i benen, galet!! Jag kommer förmodligen inte kunna gå i morgon... men men det gör inget för det var kanon kul att rida och nu ska jag nog försöka se om jag kan rida lite mer igen. Hundarna var förståss med och jag kan inte fatta hur mycket ork de har. Djup snö och full rulle hela tiden och ändå är de inte trötta utan leker!!!! Leker??? De leker väl aldrig !?!

/A


Nu

Ligger det på och jag hinner inget.. stänger av mobben så är ett hinder ur vägen iaf...

/A

Suck

Jaha då hade man typ ytterligare 3dm snö då.... men det är ganska skönt ute så idag efter jobbet tog jag dogsen på en promenix på golfbanan. 1 timma i djup otrampad pudersnö, det är finfin träning för oss alla. Allt är så platt och man ser inte mycket konturer direkt. Höll på att skratta ihjäl mig när jag helt plötsligt gick ner i en bunker och hade snö till midjan, Bob kom farandes och drunknade nästan i samma bunker :)

Nu ligger djuren utslagna och verkar ytterst nöjda

/A

Jag vill...

  • Ha sol och 28° i skuggan
  • grilla och sitta med vänner i trädgården med ett glas vin
  • valla en hel dag
  • vinna 35 miljoner så jag kan göra vad jag vill

Men snön kommer i mängder och det nyper ohälsosamt mycket i kinderna när man är ute :(

Bob var osmaklig nog och la två kräkhögar på mattan med jämna mellanrum, äckligt äckligt äckligt

/A