Vår

Vi har tränat idag och vi är i dålig kondition!! Så vi får träna mera!/A

Fundering

Känns det inte lite overkill med blogg och hemsida, i facebook tider som dessa?

/A

Vårvindar friska...

2 träningspass har det blivit efter resan till P. Första passet var lite stressigare än vad man ser när vi kör inomhus på mindre ytor. Men överlag ganska bra ändå. Högerflanken är ju som den är och merträning är vad som behövs.

I dag var jag nere igen och idag stod jag utanför hagen och körde. Lite snabbt och Bob tog fel på vä och hö någon gång, men trots det långa uppehållet och bara närarbete så var han inte alls störd över att jag stod långt bort. Skönt!!

Nu blåser det ljumma vindar ute och det är blå himmel och gissa vad vi såg innan vi gick in till frukosten??? Jo en stackars Citronfjäril :)/A


:)

Igår var jag och Ann upp till P för lite inomhusträning. Vi körde banor, malteserkors och fållträning. Kollade hastighet i drivning och lite högerflank. Shiiiiit va kul. Både jag och Bob var lite spända första passet men sen släppte det mer och mer!! Med denna vovven ser jag verkligen hur fina grunder vi faktiskt fått till och nu börjar jag kunna läsa fåren bättre oxå... Bara att träna på, det känns som att det hela tiden går åt rätt håll i vår utveckling!! Härligt!!
Idag har vi bara varit ute och roat oss, men nu ska vi varva ner innan nattpasset!!

/A

Me like
     ll
     ll
     ll
     V

 

Trööök trööök trööök

Ja fasen va jag tycker det är trist nu. Man kan gå nog så många PW med hundarna, men det är ju inte därför jag har dogs... Vill träna, vill utmanas, vill lura på lösningar och framför allt kolla av genom tävlingar.
Men nu har jag inte tränat ordentligt sen sista tävlingen. Hade iofs otroligt bra träning när jag var hos P sist men nu vill jag köra länga avstånd, förbereda mig för min första IK2a... men det lär inte ske, utan jag får helt enkelt gå ut på min första tävling med bara närarbete i ryggsäcken. Dessutom jag jag tränat lika många gånger detta år, som jag normalt gör på en vecka :P Men men det är samma för alla eller hur!! På måndag drar jag till P igen och kör lite inomhusträning :D

Har börjat en utbildning på jobbet som kommer hålla på tills efter sommaren, det är kuligt!!

/A