Snögubbe Cup del 1 avklarad

Visst hade jag lite svårt att sova inatt, det ska jag inte hymla med. Gick upp 7 och var på plats 8,30. Det var ganska lagom för att kunna stalla upp hästen i lugn och ro, samt plugga banan med omhoppningsrundan om det skulle bli så. Emelie skulle mjukstarta med en clearround på 50cm samt en 60cm klass med omhoppning direkt om man var felfri. Hindrena var färggranna och pyntade, många hästar vägrade ut sig pga av detta. Men när Emelie kom in på sin första klass så såg man hur hästen kände igen situationen och hur kul han tyckte det var!  Teethy Det gick kanon och det blev en rosett.
Även i nästa klass gick det super och Emelie var jätteduktig. Här brister det bara i rutin för att göra snabba omhoppningssvängar, men sånt hinner hon lära sig. Ytterligare en felfri runda. Emelie och Nappe lös i kapp med mig som var så glad för Emelies skull.  Sunshine 

Nästa del går av stapeln på torsdag och sen är sista på söndag nästa helg! Jätteroligt!
43263-111







Kommentarer
Postat av: Susanne

Än en gång grattis Emelie och Nappe! Och en stor eloge till dig med Anna som verkligen finns där för dina tjejer! Det är ju så himla kul med hästar när man är i deras ålder!
Kram till goa Anna

Postat av: Anna

Emelie tackar för grattiset och tycker att det är så kul. Hon har införskaffat vita ridbyxor och en snygg skjorta till sin ridkavaj och är redo för nästa del av cupen :)

2006-12-29 @ 18:56:21
URL: http://www.bc-tina.se
Postat av: anfia & warroo

Grattis emelie.. hejja dej...

2006-12-30 @ 15:05:14
URL: http://anfia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback