Slut

Japp nu är ett mycket turbulent år till ända och man kan ser tillbaka på både toppar och dalar.

Jag önskar er alla ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR

/A

GOD JUL på er

Ja nu är vi där strax... Julen :D

Idag ska jag ut och rida med töserna, jag på Sluggo och tjejerna på sina. Även Tina ska få hänga med idag :P Då blir hon glad. Sen blir det till att fixa sista klapparna innan det är dags att sova inför jobbet!! Ja det rullar på som vanligt!!

Så vi säger GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

/A

Men vad händer??

Ja inte mycket faktiskt. Jag har inte tränat någon vallning sen Bööb åkte bort, utan jag har grejjat med kidsen, ridit och jobbat. Jag har även fått hjälp med att byta olja på bilen, vilket jkänns rätt skönt att fått gjort.
Jag var även en sväng till paranteserna för att tillsammans med barnen klä granen. Mysigt!
Nu jobbarjag fram till 25:e men ska försöka pressa in lite ridning och sista julklappsinköpen i morgon! Man är väl optimist!!

Idag när jag var ute med Tina på dagen var det helt fantastiskt väder 9 plus och strålande sol, det var som att gå en vårdag i mars!! Knasväder!

/A

Rysningar IIMmmm helg och ledighet över. Men vilket härlig helg. Började lördagen med att valla för att sen åka till Ann för käk och gh. Herrejösses, i 9h timmar spelade vi, trillade i säng vid 4... Vem vann då?? Ja Ann hade tränat som en galning och jag tror allt att vi var rätt jämna!! Kul va det iaf.

Idag har jag handlat julklappar och lämnat bort Bob till mina paranteser, då Tinan börjat ställa upp sig. Enl rapporte trivs han ypperligt och är lugn och fin. Tina har nog inte ens märkt att Bob är borta *s*

/A 

Rysningar

Mmmmm vilken röst

 

Nu ska jag fixa lite innan jag drar ner till Ann för lite vallning och sen blir det Nintendo Wii hela kvällen!!
Moahahahahahaha må bäste kvinna vinna :)

/A

Snabbis

Ja det blev det i fårhagen idag. Med Tinan blev det såklart fråndivningar och crossar, men även delningar och singlingar. Jäklar vad duktig hon börjar bli nu. Mycket mer säker på sig själv skulle jag vilja säga, inte alls så försiktig.
Lilla Böööb var yvig och egensinnig idag, och jag var inte riktigt inspirerad heller. Vi fortsatte med höger och vänster, och lite stoppträning igen.
Efter detta tog vi en promenix istället, mycket trevligare.
På em var det lussefirande på skolan och Sandra var en ren och sjöng Rudolf med röda mulen... stolt morsa var man då.
Nu vankas jobb så tjing tjing
/A

Veckans bästasteKan man tröttna??

Stackars....

Ja stackars de små djuren. En liten kortis igår och en ännu mindre kortis idag. Såå himlans trist tycker de båda.
Men igår var jag ute med tjejerna och red och även om Tinan är suverän att ha med när man rider så är Bob helt ovan. Jag får lära honom till våren när det blir ljusare igen :) Det var kallt och klart och vi var ute i ca en timma. Härligt, roligt och mysigt att rida med barnen.
När jag kom hem fick jag tina upp mig med lite te och kolakakor, onyttigt men himskans gott :P
Idag har mina paranteser varit och pysslat lite i min lght.. trevligt. Detta resulterade i en ny byrå, en ihopsatt stol samt 2 fastsatta luckor. Nu måste jag helt enkelt försöka få till min lila vägg.

Tina har börjat löpa, vilket gör att jag kommit fram till lösningen att Bob ska åka och bo hos mina föräldrar from nästa vecka. Detta för att Bob aldrig stått ensam i hundgården och då känns det schysstast att han får åka till Hotell Hygrell i Floda. Det känns som en bra lösning och Tina och jag får väl träna på i vår ensamhet *s*

/A

Lodjur

Japp, det strök det tydligen runt Anns fårhage. Så jag hjälpte till en liten stund att fixa nya trådar till hagen. Men lite vallning blev det oxå.
Tinan fick köra flanker delning och fålla, hon kändes rätt galen även idag :) men det gör inget.
Lilla Bööb fick fösa, driva och för första gången göra en riktig delning. Sötnosen, han gör alltid sitt bästa. Han fick oxå ta ut fåren ur fållan och skötte sig exemplariskt.

Efter detta så drog jag till frisören för att kunna se ut igen. Najs!!

/A

Nya får

Japp, var hos Ann en snabb sväng i fredags och kikade in hennes nya får.
De var snabba och lätta på foten och Tinan blev HEEELT galen. Snacka om att hon tycker sånt är kul. Den lilla räpan var inte ens lydig nära mig i börjar utan kutade runt som en tok. Men sen lugnade hon ner sig och gick fint fint. Det har verkligen varit nyttigt för henne att köra dessa fråndrivningar. Hon ahr inte alls samma tendens till att vända hem fåren när hon kommer för långt ifrån oss.

Bob var duktig och vi tränar på med våra hämt. Han fick även göra start övningar för delning och han låg fint när jag delade och grejjade med djuren. Nu har jag en ny plan för vårt tränande och vi ska väl se om vi kan sätta igång med det på måndag. Om jag nu orkar. Körde natten igår och kör  15-05.30 i natt.... då vill man kanske sova lite sen :)

/A

Weeeeeeeeeeeiiiii

Igår så var jag som vanligt med tjejerna i stallet. Emelie red snabbt i väg då hon skulle träffa en kompis att rida med. Sandran och jag vi pysslade lite innan vi tog med hundarna och drog ut. En nattsvart tur i kylan sen va det in och fixa i stallet och DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kom frågan: Ville jag rida en av hästarna i stallet??? EEEEHHHH JAAA!!!
Men va kul, att få möjligheten att när jag ändå är i stallet med brudarna så kan jag rida med istället för att gå.
Skojjigt :D

Nä jag kom hem på kvällen så märktes det att jag varit sjuk, fixade käk men sen somnade jag innan barnen. Hmmm det var ju ett tag sen, men jag var sååå trött. Kändes dock bättre idag.
Gick en promenix med Anfian med huliganer i ett isigt St-sund, det var förenat med livsfara, sååå halt. Men en trevlig promenad och nu ligger djuren.

I morgon blir det vallning på Anns nybytta får.. Spännande 

Nu ska ni få min favvo-låt för tillfället och jag vill hälsa till E..... Du är verkligen den bästaste när jag behöver ventilera, thnx *asg* 

http://se.youtube.com/watch?v=xiRX6Gk5ym8 

/A

Valla???? ehhhh

Idag skulle jag försöka ge hundarna lite stimulans. Men seg i kolan och ruggigt som värstans ute gjorde att jag snabbt ville hitta på ngt annat. Stackars Ann hann knappt ner i hagen innan jag tvingade henne att bjuda in mig på lite Nintendo Wii istället. Japp, sagt och gjort jag och Ann packade in hundarna i bilarna igen och drog hem.
Sen blev det GH i 1 1/2 h istället.... Stackars Ann blev krossad men jag ser det som att jag nu triggat henne till att träna lite mer :)
Jag inser oxå att en ny guitarr måste införskaffas så jag kan battla sönder alla jag känner Moahahahahahaha

/A