2 dagar

Igår skulle jag ha tränat med torsdagsgänget men Janne skulle jobba över och med tanke på hur planerna är nu så kändes det inte alldeles hårt att hoppa träningen. Jag passade istället på att köra lite spår och upptag hemma. Upptaget gick kanon, men spåren var slarviga tyckte jag. Iofs ett av spåren var riktigt bra men jag ska ju alltid haka upp mig på det dåliga. Måste försöka ändra mig där!!
När jag var färdig med spårandet så tog jag med mig Tina upp till fårhagen då min bagge börjat stånga mig i ryggen så fort han får möjlighet. Den otacksamma skiten. Men Tina fick hålla flocken i ett hörn medan jag hällde ut havren till dem. Sen skickade jag henne ut vänster längs staketet, så hon kom bakom dem. Denna övningen gjorde hon med bravur, lugnt sansat och helt rätt. Det kändes jättekul. Äntligen en övning jag kan göra hemma i lugn och ro!

Idag träffade jag Linda efter jobbet för ytterligare lite spår men idag var Tina helslak. Hon vill inte vara med alls varken på lydnad eller på lek. Spåren gick ok men ingen entusiasm, tycker jag! När jag kom hem, så gick Tina och la sig?????? 
Hmm Det har väl typ aldrig hänt förr. Jaja, hon får vara. Imorgon blir det ingen hund alls då släkten ska komma och fira Sandra och sen ska vi iväg på kvällen på middag hos kompisar.
Så Tina får en liten promenix å sen får hon sova! *s*

Ha det gott Massage och vall

Nu har man varit hemma ett par dagar och som vanligt rinner de bara iväg! Jag var lite redig i måndags och la ett spår i hästhagen för Tina. Väl upptrampat var det där samt svår störning i form av får!! Här utmanar man ödet!! Spåret låg till sig medan jag gick promenad samt fixade med hästarna.
Spåret gick över förväntan och Tina hade inga problem alls!! Kul!
På tisdagen var Tina lite risig i magen så jag gick bara en långpromenad i skogen. Totalt livsfarligt då det är väldigt halt ute nu! Jag halkade i en bäck. Tur att man har vattentäta kläder för jag blev inte blöt alls  
Perplexed 

Idag onsdag så tog jag med Tina till jobbet för jag skulle träffa Linda kl 17,30 hos Svend. Men innan dess hade jag en inbokad tid hos massören för att fösöka få bukt på min onda rygg. Den har ju inte återhämtat sig helt sen fallet vid jul. Massören höll på i 1 1/2h med ryggen. Det fanns en hel del där men nu känns det riktigt bra! Lite öm blir man ju alltid men mycket släppte nog känns det som!!

Hos Svend var det full aktivitet i fårhagen och jag smög ut med Tina!! Som vanligt var jag jättenervös. Men Svend körde runt mig med lite olika övningar och Tina skötte så himla bra!! Vi körde både fråndrivning och hämt där Tina lyssnade bra och höll fina avstånd!! Det var otroligt roligt att köra henne och se att hon verkligen kunde en hel del!!
Även Myzan skötte sig riktigt bra. Det var bara förarna som var felet, sa Svend lite illmarigt till oss  Goofy

Imorgon blir det torsdagsträning och det blir intressant att se hur planen kommer att se ut! Jaja, vi får göra det bästa av situationen!!  43263-6043263-59


Läger!

Ja, det blev visst lite förseningar då det varit lite störningar på bloggen de senaste dagarna... men nu kommer uppdateringen om lägret!!

På fredagen skulle jag träffa Linda och Lena kl 07,30 i kållered för att Myzan skulle få åka i min bur. Lenas bil var full av packning, folk och hundar så då fick Myzan åka med mig istället! Så det var bara att gå upp med tuppen  
Chicken 2 Lite småjobbigt när man tittade ut och såg att det kommit ytterligare 1,5 dm snö under natten. Det hade inte kommit så mycket i stan och ner igenom var det inte heller så farligt!

Vi hade bokat in oss på ett bed&breakfast ställe och det var jättehärligt att få eget rum med dusch och toa samt god frukostbuffé på morgonen. Dessutom var det jättebilligt!!! 

När alla kommit gav vi oss ut i skogen. Där hade vår inhyrda instruktör Jörgen Stiansen lite genomgång, sen skulle vi gå ut ett spår på 2-300m. Som vanligt lyckades jag mindre bra, mitt blev en gnutta längre!  Blushy 4  Linda ringde och efterlyste mig när jag var på väg tillbaka *s* när jag sen gick med de andra så förstod jag att mitt kanske inte bara var en gnutta längre.... 

När det var dags för mig att spåra så hade jag fått med mig en hel del tips från de andras spår som jag kunde utnyttja! Inte helt fel! 
Tina spårade jättefint och växte under hela spåret!! När jag väl kom till slutet var det bara Jörgen och Lena från Kind som orkat hänga på hela sträckan *s* som enl Jörgen var ca 800m. Haha typiskt mig!! 
Men lillan gick strålande och jag var nöjd!

På eftermiddagen körde vi upptag och det var kul att se att alla hundar funkade så bra med Jörgens teknik!
De flesta var lite trevande ut på första men fint motiverade på andra upptaget!! Detta gällde även Tina och det känns kul att ha börjat med upptagen!
Det bästa var att jag kände att jag fått så mycket redan första dagen och nu var det ändå 2 dagar kvar!!  Way To Go 

På kvällen åt vi gott och tjötade lite skit innan vi rasade i säng!

Dag 2

Idag åkte vi till ett militärområde och hade tillgång till stora ängar!
På dagens agenda stod det parallellspår med övergångar samt folkvimmel i spåret. Kan sägas att jag var lite nervös över hur Tina skulle fixa detta! Faktum är att Tina triggades rätt rejält på detta och låg som en dammsugare i spåret! Övergångarna var heller inga problem. Det ända som störde henne lite var när Conny fick säga till sin hund lite när de var precis bredvid oss, då tog hon åt sig, men det släppte snabbt när hon förstod att det inte var hon som gjort något fel! Folksamlingen verkade hon inte uppfatta! 
Wow vad dessa vovvar kan! 

På eftermiddagen körde jag ytterligare ett knasspår med Jörgen själv som sprang omkring och gjorde div  svårigheter med övergångar och närgångna spår. Vi la tex en spetsvinket mittemot varandra där spetsarna bara låg med 1dm mellanrum. Kan sägas att jag var rätt nervös för att ta det spåret!  
Men Tina var enormt motiverad idag, lyft av gårdagen och förmiddagens spår tror jag! Hon hade inga problem med spåret överhuvudtaget. jag blev otroligt glad och stolt när Jörgen sa att han var imponerad över hur hon fixat spetsen. Totalkontroll på sitt spår!! 

Jag avslutade dagen med ett upptag där hon jobbade sig ut rakt och fint för att sen ta rätt håll på spåret!! Vilken dag!! 

På kvällen stod jag, Linda och Linda för middagen och det var inte lätt då det inte fanns så mycket kastruller. Men med långpanna och wok lyckades vi göra spagetti och köttfärssås!!

Dag 3

Idag var Tina trött!! Men jag och Linda hade bestämt oss för att gå ett parallellspår. Sagt och gjort.
Vi starade ca 15m ifrån varandra för att sen gå ihop till ca 2m mellanrum, där la vi apport. efter det gick vi ihop i gåsamarch ca 8m för att sen splitta och lägga apport. Sen blev det en övergång samt vinkel, apport gåsamarch över en kulle, splittning, apport, vinkel, övergång, apport och till sist slut!! 
Avancerat va? *s* Men vilka hundar man har, vid splittarna valde de rätt inga problem med övergångar eller apporter. Tina hade lite jobb när jag växlade underlag på kullen men annars var det inget! Duktiga små hundar!!

Efter detta la jag 2 upptag och bara ett litet simpelt spår utan krusiduller. Jag är nöjd med dessa oxå och känner mig oerhört tänd och inspirerad att träna spår nu!! 

Tack Linda och Lena för att jag fick följa med, jag anmäler mig redan nu inför nästa år!
Tack Jörgen för enormt engagemang och inspiration!!

Mer bilder kommer att läggas ut! Men här kommer en på Ceta!
Ceta far iväg  
   


Otroligt bra läger!

Nu har jag varit med vänner på ett 3 dagars läger i Halmstadtrakten. Jag kommer att skriva om det i morgon pga trötthet och lite annat! Men kort sagt var det helt suveränt!!!!! 

Jag återkommer i morgon med utförligare beskrivning!!

Anna med trött Tina 

Promenad och packning!

Idag hade jag bestämt träff med Anfia och vi skulle gå uppe vid neste för jag ville att Tina skulle få rusa av sig ordentligt. Jag körde först till huveröd för att inhandla en ny fäll samt en splajdans ny apport bock (endast för att motivera mig själv till plockaövningar) Den gamla jag, har är väl intuggad av ett par mallar så det var dags att byta! När detta var klart körde jag för att hämta Anfia och Warroo. Men vad ser jag när jag ska hämta dem? Jo att Anfia har gympadojjor?????? Shock 2 Är människan galen tänkte jag, men alla gör som de själva vill! Förklaringen kom, hon hade helt glömt vad vi bestämt, gamla människan, så hon fick traska runt i snön med dom *s*

Som vanligt när jag ska visa Anfia en ny väg så blir det lite knas och denna gången var det för att när vi skulle gå från väg till skog så hade nån plogat upp ett ton snö där min väg gick så vi fick gå lite runt om i skogskanten.... Anfia såg lite sur ut ska erkännas, men har man inte kläder efter väder, resonerar jag. Dessutom ska hon vara glad att jag lär henne nya vägar så hon slipper gå samma hela tiden!  Cool  

När vi kommit tillbaka till utgångspunkten var nästa steg att åka till systemet samt handla lite i affären. Ganska trist, men sånt måste ju oxå göras! När jag väl kom hem vid halv nio-snåret var det dags att börja packa.... blääää. Jag har kastat in lite i min väska men mest skrivit upp saker på en lapp som jag tänkte packa i morgon. Det är iof ganska värdelöst för jag är ju så morgon trött och jag måste vara i stan halv 8:a för att möta upp Linda och Lena. Men jag orkar inte, helt enkelt så det får bli som det blir!

Upp med tuppen och packa ohhhhhhhhh så roligt!
Men man kan ju få lite adrenalinkick när man tänker på att man ska på läger...  Goofy 
Synd bara att det typ har kommit en halv dm snö.... men shit happens!

Ha det gott så syns vi igen på söndag!!


Spår igen

Idag gav jag mig ut och spårade igen. Denna gång var sele och lina med och Tina visste vad det handlade om! Jag la ut spåret på vägen till där jag tänkt promenera så att jag skulle få ordentlig liggetid. Vi åkte och gick och Tina struttade som vanligt runt med svansen i vädret och såg nöjd ut. Jag hade även tänkt köra lite lydnad på en plan i anslutning till promenixen men där var snön alldeles för djup och skarig så det blev bara en platsliggning i dag. Sen tog jag bilen till spårplatsen. Jaha vad ser man då... Rådjur. Alltid ska det vara något. Fördelen var ju att jag såg vart de va, så man inte behövde hetsa upp sig! Tina plockade spåret fint men när vi kom till rådjursplatsen så var det stora fina legor och ordentliga sprättplatser. Tina kunde bara inte hålla sig utan smög sig dit och kollade av. Jag tänkte att jag inte skulle lägga mig  i utan se om hon tog sig tillbaka.... men hon blev lite för engagerad i liggplatserna så jag sa lugnt till henne att skärpa sig och komma tillbaka. Då kom hon skamset till mig för att sen bli överlycklig när hon tog vårt spår igen. Hon vart så glad att hon gjorde krumsprång och farten ökades betydligt.  Annoyed And Disappointed Jäkla hund. Skönt att man ska på läger nu så man får spårat igång ordentligt.

Nu ska kameran läggas på laddning så jag får tagit riktigt mycket kort i helgen som kommer för det har ju varit lite skralt det sista.

Nedan en bild på en Dumstrut!!

Dumtinan

Idag kände jag mig stolt!

Idag var jag på klubben och tränade efter ett långt träningsuppehåll. Och faktum är att jag är stolt över mig själv att jag tagit detta uppehåll nu när Tina löpt. I vanliga fall kan jag inte hålla mig utan ger mig in och pillar trots att jag vet att hunden är ur balans, sen blir jag dessutom sur när hon inte funkar. Denna gången har jag bara promenerat och haft roligt med min hund. Jag ska inte sticka under stol med att jag kände mig lite nervös över att starta upp Tina igen, hon är ju fortfarande lite fjantig, men hon blev superglad och gick över all förväntan. Planen var inte helt lätt att gå på men vi hittade en hyfsad plats med tösnö som jag halkade runt på. Tidvis var positionen jättebra och tidvis växlade hon i position när jag inte kunde gå normalt MEN hon var så glad, positiv och pigg  Teethy Underbart! Jag körde lite sändande till grupp, inkallningar, kryp, frittfölj och budföring. Sen var jag kalasnöjd. 

Linda som var med körde först Myzan, som tyckte underlaget var sådär. Hon är dock så rutinerad att hon ändå gör det hon ska, fast visar rätt tydligt att det likaväl kunde varit! *s* Sen kom lilla yrvädret Dizza ut och där hade det hänt grejer säger jag. Hon var pigg och allert och jag tror att den lilla damen kommer bli jätterolig för Linda att köra! 

Sen gick vi in och fikade och det var verkligen kul att se att det var så mycket folk på klubben. Vi satt och tjatade och jag fick höra allt det senaste skvallret. Good to be back!

Imorgon ska jag köra ett litet spår igen tänkte jag och en långpromenad, så hoppas att det är fint väder i morgon med!

Ha det gott, vänner

 


Äntligen spår

Äntligen blev det ett spår, isig stubbåker, men ändå.  När spåret var lagt åkte jag till huveröds och köpte hundmat. Väl där hittade jag en enormt söt tennisboll i snöre. Fint neongrön boll med lika neonrosa snöre. Wow, som hittat, den slank med, samt 3 enorma grisöron. Tina käkade i 1 1/2 timma på ett.... Väldigt käckt!! Efter detta bar det av till Anfia för promenad. Tina låter som ett jetplan nu när hon är i löp och tror sig vara stencool. Lilla stumpan, skönt när det är över! När vi promenerat en bra stund så släppte vi djuren så de fick leka en stund, Warroo var riktigt tuff. Men båda hundarna har ett fint hundspråk och dom var jättekul att titta på när det körde sin katt och råtta lek!
Sen började det skymma och jag fick skynda mig att ta spåret. Tyvärr hade jag inte tänkt på att fylla bilen med hundgrejor efter semestern, så tyvärr var inte selen å lina med. Jag körde med koppel och halsband och till en början med var Tina lite fundersam. Där ser man var dessa attiraljer har betydelse för unga hundar! Men som tur var hade jag lagt en tidig apport efter bara 10m, då trillade 10öringen ner och resten av spåret gick på räls.  
Way To Go

När jag kom hem igen var det dags för fåren att få sitt, åkte upp till bondsonen som visade alla sina fina tjurar och hade rundvandring med mig i sitt nya stall *s* Efter många om och men så fick jag en gigantisk halmboll att ha till fårhuset! Den lär räcka ett tag!

Skönt att ha gjort lite nytta med hund och så idag och efter ett långt samtal med min fårcoach så känns det som att det kanske kan bli kul att valla lite oxå!!  Thanks  Mr P   


  

  Annapanna


Tråkdag

Hemma i verkligheten. Dagen var grå och huset var fullt av packning och smutstvätt. Helst hade jag velat dra iväg och träffat kompisar och tränat hunden men jag tror att min popularitetsfaktor hade rasat om jag gjort det. Så det var bara att kavla upp armarna. Jag har kört X antal maskiner tvätt samt städat hela huset. Sen var det bara att fortsätta i stallet. När det var tipptopp tog jag in hästarna så de skulle få lite borstning och omvårdnad. Sen gav jag, Tina och kidsen oss ut på en härlig långpromenad. Solen hade börjat titta fram så det var jätteskönt. Hurran var yster som bara den så Sandra flög av 1 gång rakt i en snöhög, men ungen är tuff och bara skrattade. Sen satt hon som gjuten både när Hurran bockade och tvärnitade i galopp. Jäkla ponny, nån borde rida till henne ordentligt! Jaja, ungarna var nöjda och pollarna oxå. Tina och jag gjorde ett litet upplet, för att sen gå in och fixa middag!

See ya

Hemma igen

Hemma igen

Jaha då har en vecka rusat iväg. Vädret har varit kanon, otroligt fin snö och trevliga människor!
Jag skulle ju ta mycket kort men.... ja det blev brädåkning hela dagarna och samkväm på kvällarna.
Både kameran och hunden har fått total vila. Tina har varit i höglöp och haft fullt upp med markeranden och parningsdanser med kompisarnas rottis Bella.
Men nu är man hemma igen och nu får jag väl ta tag i min träning lite antar jag. Nästa helg blir det spårläger och det var trevligt att se att en del snö försvunnit. Trist bara att se att jag fått ett kuvert i posten med besked om inställd tävling  
TearyJaja, nu finns det inga fler på rimligt avstånd förrän sent i april... lite trist men inte mycket att göra åt det!

Nu ska jag kolla finalen på melodifestivalen och drömma mig tillbaka till pisterna i Sälen. Jag skulle lätt kunna vara där en hel säsong, så kul som det är!

Ha det gott 

Anna Nu är det snart dags

Idag har jag packat och grejat med arrangemangen kring djurvakt och allt runt om det. Våra snälla grannar är nu får/häst/kattvakter med allt vad det innebär! Tack gode gud för att man har såna grannar!  Way To Go

Vi ska försöka komma iväg i någorlunda tid men det brukar alltid bli senare än vad man tänkt sig.

Idag har jag återigen bara promenerat med hundarna, och i morgon kommer Petra hem från Österrike och hämtar hem Exa igen. Det har varit härligt att ha henne här men... jag är så nöjd med en vovve som dessutom då är 100% viltren. Men dom har verkligen haft kul med varandra!

Så mina vänner jag hoppas ni får en härlig vecka för det tänker jag ha. Kameran är packad och jag ska försöka ta mycket kort. Fast jag är lite trött på bilder av Tina i snö...  Annoyed And Disappointed 


  

Nu mina vänner...

  Ja, då var hemsidan i första tappningen klar  Cool  Välkommna in och kolla 
http://hem.passagen.se/bc-tina/index.htm

När man väl har börjat så blir man ju jättekritisk och vill göra så himla mycket mer. Så nu får jag väl börja lära mig lite nya program så jag kan uppdatera med en proffsigare sida så småningom! Men nu finns den där och det känns skönt att kunna uppdatera och greja själv! 

Vad har annars hänt de sista dagarna? Ja det är inte mycket. Jag har bara gått långa, långa promenader och det har varit kallt som attans på kvällarna när jag kommit hem. Men idag ska jag packa, för nu drar jag till Sälen en vecka. Det ska bli så härligt och lite spännande att se hur Tina kommer att reagera när vi ger oss ut i spåret på eftermiddagarna. Jag åker i backarna på dagen och på platten på eftermiddagen. Mycket motion blir det!   
Skiing
Ha det gott

Underbar dag

I morse när jag vaknade var det verkligen svinkallt, men eftersom jag var hemma med sjuk dotter idag så kunde jag ta en promenad när solen låg på och stekte.  Sunshine Jag traskade runt ett par timmar för det var verkligen helt underbart ute. När jag kom hem fixade jag stallet och matade fåren. Man får passa Exa ordentligt kring fåren för i hennes ögon är dom bara små nätta stekar. 

Tina vaktar fårExa vaktar fårmatdags 

När alla djuren fått sitt, satte jag mig ute på altanen med en kopp kaffe. Det var inte fel kan jag säga och nu har man söta små fräknar på näsan!  TannyDen här vårsolen är inte så himla dum faktiskt!

Blev på kanon humör efter detta så jag och sjukSandran bakade ett stort lass med megastora bananmuffins.... GOTT

Nedan en bild på utsikten från altanen!  
vy 
När jag for som en vante så kom jag ihåg...

Idag fick jag för mig att jag skulle gå i Stenungsund med Anfia. Dels för att Anfia så gärna ville träffa Exa och för att jag uppenbarligen helt glömt hur det är att gå med 2 stora hundar i koppel. Tina far ju alltid som ett yrväder fram och tillbaka men vad gör det när det bara är ett djur. Men när Exa och Tina sprang härs och tvärs för att lukta på kissfläckar så blev det lätt kaotiskt. Jag halkade runt på trottoaren och försökte få vovvarna att gå rakt. Jag brukar aldrig tjata på mina hundar men när Exa gjorde den perfekta imitationen av pensionärshund som var döv, så hörde jag själv hur jag gick och gnatade på henne. Tills slut orkade jag inte mer och släppte dom båda lösa. Och vips så hade jag 2 lydiga små byrackor igen. Tongue Out 2 
Idag gick vi med hög hastighet vilket resulterade till att jag efter att Anfia var avlämnad gav mig ut på ytterligare en tur. Jag tog bilen upp till nestehallen och gick en av de skogsrundor som är där. Det var väldigt kallt när solen gått ner men hundarna fick ialla fall vara ute i lite mer än 1 1/2 timma.

Det är kul att se hur bra de kommer överens, och det är framför allt skönt att se att Exa inte alls stressar upp sig så mycket över att vara här. Hon är väldigt behaglig den lilla gullhunden!!  Blinking Heart  


Långpromenad och ponnyridning

Sötexa

Idag vaknade man upp till ännu en kall, solig, härlig dag. Jag är förmodligen den enda, men jag tycker det är jättehärligt väder ute!!
Började dagen med att ta med hundarna ut för att mata fåren och fylla på deras hus med mer halm. Efter det så fixade jag i stallet så det skulle vara klart. Sen gav jag mig ut på en morgonpromenad med Tina och Exa. 
När promenaden var fixad plockade jag in hästarna och gjorde iordning dem för dagens stora jippo. Ponnyridning på grannens barnkalas. Stina och Hurra flätades och borstades fina. Emelie och Sandra fejade med pollarna och ledde sedan runt barn i ca 1 timma. Vi belönades pizza och bamsetårta som tack för hjälpen!  
Gött götti gött gött!
Chompy

När kalaset var avklarat tog jag med mig vovvarna på ytterligare en tur och återigen slår det mig hur skönt det är att bo som jag gör. Jag var ute i mer än 2 timmar och hade hundarna lösa hela tiden. När jag kom hem var klockan rätt mycket och det var lite kyligt om kinderna när solen gått ner. Men vilken härlig dag!!!


Lördag och vallning (bilder)

Igår lördag var det upp med tuppen då jag skulle hämta Linda halv nio, för att dra ner till Varberg och valla. -13° och strålande sol, härligt. Vi lastade bilen full av hundar och utrustning sen bar det av. Vi hade lite tur för där vi vallade var det lä och riktigt underbart motladugårdsväggen när solen gassade. Linda var den av oss som fick börja valla och jag tror hon var lite nervös. Men Myzan skötte sig jättefint och det såg väldigt prydligt ut. Sen var det min tur att gå ut bland fåren. Jag är alltid sjukt nervös när jag går ut, mycket pga av att jag inte har den blekaste aning om vad jag pysslar med  Disappointed 3Magnus sa till mig att idag skulle jag minsann se till att Tina inte körde sitt egna rejs.... lättare sagt än gjort det. 1 omgången var väl ok, men Magnus var inte nöjd och jag skulle vara på henne mer. Så vid nästa pass var jag på henne hela tiden. Då kan hon bli ganska pissig och svårjobbad. Hon stänger öronen och kör på ännu mer. Fördelen är dock att man alltid får ett bättre pass gången efter. Så tredje och sista omgången gick hon riktigt riktigt fint och jag var nöjd!!

Efter vallningen gick jag och Linda en tur med djuren så de fick springa av sig i den härliga snön!!
Nedan följer bilder som togs under dagen!!
vallmyzLinda vallar 
taktiksnack
Linda taktiksnackar med fåren och efter smyger Myzan

Myzan smyger på fåren

Sen blev det hundlekar på vår promenad!
svart som syndensnötina2snötinahundlekMyzrullÄntligen....

Vad glad man kan bli för dessa bloddroppar som äntligen kommer ur hunden! Det var segt men nu har det då äntligen hänt, Tina löper. Perfekt, inget inplanerat mer än ett läger i mars. Dessutom är Tina än så länge helt ok, jaja det är dag 1 på löpet... *s* Men jag hoppas verkligen att detta håller i sig och att den dipp vi hade för ett par veckor sen var det ända som skulle vara inför löpet. Ignoring You

Jag tyckte att Tina var värre än vanligt med sitt markerande igår på promenaden, men idag slog hon nog rekord. Exa har kommit hem till oss för att vara här medan Petra är i Österrike. När hundarna skulle äta så lät Tina som en jetmotor samtidigt som hon lyfte på benet mot väggen för att markera  Gagging Knäpp, knäppare, knäppast!!

Vad har annars hänt? Ja vi har fått ytterligare 1 dm snö och nu snöar det igen. Jag har bara promenerat med vovvsan, då motivationen inte varit så hög. Men jag har snickrat ihop en hemsida som jag kommer att publicera under nästa vecka!! Inte illa va?? Helt själv  Yes!

Imorgon bär det av till Varberg igen för vallning, men denna gång hänger även Linda med! Skönt med lite sällskap då sträckan börjar bli tråkig!  4:e gången på 3 veckor jag kör dit!!

Rapport kommer imorgon om hur det har gått, det går ju inte att träna... Dismay 


See ya

Det är jobbigt att vara månskensbonde....

Gårdagen spenderade jag med min kompis Madde i stan för fika och bio. Alltid lika trevligt  att träffas, tjafsa, fika och sen avsluta med en film.  Denna dagen var det snöstorm i stan så det var faktiskt ganska mysigt att sitta på café. Hot Chocolate Pie 

Men idag var det tillbaka till verkligheten igen. Det var fullt upp på jobbet då alla andra på min avdelning var hemma sjuka. Jag hade på morgonen deklarerat att det minsann var dags att börja tänka på beach 2006 och nu skulle det minsann inte bli massa fika för mig mer. Men när jag vid 3-tiden var näst intill knäckt, tog ekonomichefen bilen ner till Tempo och inhandlade bullkrans som han sedan ansåg att jag var tvungen att äta minst en tredjedel av för att klara resten av dagen...  Hmm 2 Sen kom en kille på marknad och gav mig en hög med Polly.... Jag älskar Polly-godisar. Var detta en kupp tro??? Vem bryr sig egentligen, efter en sådan hysterisk dag var jag enormt tacksam. Jag har otroligt gulliga medarbetare!!  Xoxo

Väl hemma så hade fåren återigen ätit upp sin enorma ensilageboll så det var dags för en ny date med den lokala bondens son. Vi bestämde att han skulle komma kl 19 så jag hade 2 timmar på mig att promenera samt fixa med hästarna och ta in dem. Jag gav mig ut på en härlig runda jag har som är runt en massa, massa ängar. Fördelen här är att Tina får springa och pulsa ordentligt hela tiden, för det är sjukt mycket snö. Nackdelen är att jag får pulsa för det är sjukt mycket snö.
Som vanligt verkade jag vara den ända som var trött när vi kom hem igen. Detta trots att Tina springer fram och tillbaka hela tiden i en otrolig hastighet. Hon har bra kondition lilla gumman!!
När jag kom hem såg jag att jag fått gäster men jag var ju tvungen att fixa klart i stall samt mata fåren så det tog mig ytterligare en halvtimma innan jag kom in. Precis när jag lastat av mig ytterkläderna så kom så klart bondsonen så det var bara att kasta sig ut igen!  Depressed 
Det är ganska tidskrävande med alla dessa djur kan jag säga.... och enligt bonnsonen så verkar tackorna dräktiga och fina.  Fainting Haha nä då, det ska nog gå bra detta oxå!! *s*

Full rulle hela tiden..... men ganska lite träning denna veckan. Rätt skönt faktiskt!!


43263-38