2 dagar med vallning

Jag vet inte vem som är mest förvånad, jag lr hundarna :D

Igår var jag på kurs med Bobby Dalziel. Tyvärr så tyckte jag att det blev alldeles för lite tid och jag kunde inte anmäla till mer än en dag då jag jobbar. Men jag visste ju vad jag och Bob behövde träna på och jag fick det bara bekräftat. Men idag när jag hade kort dag på jobbet tog jag mig i kragen och åkte till Ann och hennes nya får.
Jag körde som jag tänkt och vips så var det som polletten trillade ner. Jag har en klar plan för hur jag ska lägga upp träningen för Bob och det känns spännande och faktiskt väldans inspirerande.
Han fick 3 pass och han gick så fint på slutet.

Tinan var överladdad och hade svårt att ta vissa av mina kommanden. Men hon föste fint och lugnt. För henne är min plan fösningar med crossar tills hon spyr, för till våren blir det IK2 varesig hon är klar lr inte.

Anns lilla Trolla är ju så himla fin. Sån läcker stil. Även där gjordes det upp planer och nu jäklar ska här vallas igen.

Åh va kul att känna suget igen!!


Anns nya får och träningshage


Lycklig Tina i hagen


Trolla föser


Tina och Bob får kika på Trollas vallning

/A


Jobba, jobba, jobba

Ja det är bara jobb och åter jobb för mig nu. Men plötsligt händer det, plötsligt vänder det
 


/A

Sova som en prinsessa

Igår meckade jag ihop sängen :) och jäklars va skönt jag sov i natt. Känner mig för första gången på länge rätt utvilad.

Annars tog jag det bara lugnt igår. Tina fick leka med grannens hund Cito och jag hoppas även kunna få Bob att gilla denna hane. Men vi får nog ta en promenix tillsammans så det släpper innan vi kan se om detta med lek är ngt som skulle passa herrarna.
På em så var det drop in fika på fritids så det var bara att pallra sig dit och fika lite!
På kvällen var det läxor ihop med matlagning innan vi myste med popcorn i soffan. Mmmm najs!!!
Ikväll bär det av till huset då vi har hand om hästarna ikväll och i morgon bitti, hade hellre myst hos oss, men känner inte för att behöva fara runt så mycket så det är väl bara att bita ihop. Ska väl passa på att få ridit lite med töserna och sanera bilen om vädret tillåter.

Må väl
/A

Internet

Japp äntligen funkar det. Skönt att vara ett med omvälden igen :)
Idag åkte jag till Borås för att hämta sängen, sagt och gjort. men sen blev jag lite seg och sängen är därför inte på plats men det är ju en dag i morgon oxå:)
Jag och vovvarna tog en promenix ihop med grannen Carina i regnet, men jag fick se lite rundor som känns tänkbara!!

Ja å så fick jag ett samtal från en å det kändes rätt najs :)

/A

vovvelek
TaaadaaaaaaaaVi lever och står i.
Tjejerna har nu flyttat in och vi har det så mysigt i vår lilla våning.
I sovrummet har nu gardiner och växter kommit på plats och nu är det bara den ordinarie sängen som ska komma. Tills dess är det luftmadrassen som gäller.
Hundarna har anpassat sig fantastiskt bra och jag håller på att försöka lära mig vägarna runt omkring! Det har börjat röjas för hundgården och jag hoppas att vi kan lösa det sista i veckan, fast jag vet nog att det inte kommer gå men man kan ju hoppas.
Soffan i vardagsrummet är nu efter många om och men på plats.
Vi gjorde ett försök på onsdagen men efter att ha nästintill plockat isär trappan så fick vi nog inse att vi inte ens fick upp den för första trappdelen. Kan väl erkänna att jag kände mig lite down då. Men då min ena granne är möbelsnickare så tog hon sig an soffan och nu står den fint i mitt vardagsrum. Mycket bra!!

Jag har oxå blivit tillfrågad om jag kan tänka mig att valla på grannens får...eeeehhh Ja tack !!!!!!! Vi har fått stallplats till hästarna i granngården... Eeehh ja tack !!! Som ni förstår så börjar saker och ting trilla på plats :)

Tjejerna hade kompisar hemma på fredagen och visst va det trångt men shit va mysigt vi hade. Barnen lagade pizza till oss och sen var det myskväll för hela slanten.
Nu suger det i vallningstarmen och jag hoppas kunna få till en liten träning snart!
På onsdag ska jag få igång nätet igen så då hoppas jag på mer frekventa uppdateringar.

/A 

SOL

Jag vaknade alldeles för tidigt idag pga sol i ögat. Försökte somna om men det var lönlöst. Gick istället upp och fixade lite frulle innan jag bytte lakan och körde igång några tvättar. Hämtade ungarna tidigt så vi kunde ut och rida och få en schysst promenix med vovvarna.
Bob var som vanligt helt galen och jag måste verkligen komma igång med vallningen snart. Jag har ju lite svårt att ha hundarna nu när lght är så upp och nervänd, men jag hoppas snart kunna få till hundgården och därmed komma igång med träning, de dagar jag är ledig.

Pratade med Telia och på fredag ska mitt bredband komma igång.... Jaaaaaaaaaa äntligen :) På onsdag ska vi göra ett nytt försök med soffan. Håll tummarna för jag är inte helt säker att den kommer in! Och det roligaste av allt. Kidsen flyttar in!!

/A


Bestämt mig!

Det blir ingen tävling i helgen för mig och Tina. Jag lämnade återbud idag då jag kände att det helt enkelt inte finns tid. Har inte tränat, och vill spendera tiden med barnen denna lediga helg.
Det kommer nya tävlingar!!

/A

En säng på plats

Ja trots söndertrasat finger på sängleverantören, så kom Emelies säng på plats. Det var knixit och trixit att få upp den och jag är svårt orolig över hur jag ska få in soffan som inte riktigt var byggd på det sätt jag skulle byggt en soffa. Men det måste gå.
När sängenkånkeriet var klart så käkade jag lite och spelade lite gh innan jag drog ner till min nya granne för lite samkväm. Najs!!
Nu vankas det massage på jobbet, perfekt för jag har jäkligt ont i ryggen.

Ha d gott
/A

Nix pix

Igår var inte turen på min sida. Herregud... telefonen pajjade gaaahhhhhh det går inte bra. Sen skulle jag ju haft hem soffan och med mycket bra planering enl mig själv så gick det ändå inte som jag tänkt. Nu är ett nytt försök inplanerat på onsdag nästa v. Emelies säng skulle lev i morgon, men näää inte det heller. En olycka satte stopp för det, inget nytt datum för den men jag ska ju vara ledig rätt många dagar nästa vecka, så jag ska nog få till det.
Men tvn hänger på väggen, boxern är igång, gh har spelats...
Och idag när jag käkade frulle, drack kaffe och skruvade ihop en stol med mtv igång på tvn så kändes det fantastiskt :D Wow...
Nu väntar jag bara på att bredbandet ska komma igång oxå så är vi på banan.

Kram alla
IA

vad ska det bli???ellerTydligen tvistas det ;)
Men en sak är klar! Nu flyttar jag snart och det ska bli så skönt när allt faller på plats så jag kan ägna mig åt sånt som är viktigt igen!! Weeiiiiiiiiiiiiiiiii

/A