Rodeo

43263-88
Igår smet jag tidigare ifrån jobbet då vi hade en spekulant på älsklingspållen Hurran. Vi har nämligen bestämt oss för att byta ut henne, för att även Sandra ska få en ponny att utvecklas med. Hurran är underbart rolig att rida på i skog och mark men hon älskar inte att vara med på dressyr och hoppning. Nu när tjejerna börjar vilja utvecklas och testa detta så blir det så att vi kommer köpa oss en ny liten B-ponny.

Ialla fall.. spekulanterna kom, Sandra red runt på Hurran som såg fantastiskt söt och trevlig ut. Något tjock är hon dock, vilket gör att sadeln inte riktigt vill ligga i rätt läge. Men i trav och skritt går det utmärkt. Spekulantkvinnan hoppar upp och börjar rida runt och testa russgullet. Det går fint, Hurran går i form och ser pigg och alert ut, det travas... det skrittas, det görs skänkelvikningar... sen görs en galoppfattning... oopppss och där skjuter Hurran bakut 3ggr i snabb följd. Spekulantkvinnan sitter på halsen och klarar sig i blotta förskräckelsen från att trilla av. My Good hahahaha Jaja dessa små ponnisar.

Ja dom skulle höra av sig sa dom.. Vi får väl se. Men Sandra hoppade glatt upp på hästen och gick till sin hopplektion utan att det var direkta problem. Största problemet var somsagt sadeln som hela tiden for fram och gjorde hästen lite sur och tvär. Nu är svanskappa inköpt så är det problemet ur världen.
Så vad tror ni, kommer dom köpa Hurran??????

Kommentarer
Postat av: Monkan

Ja, de kommer definitivt att köpa Hurran:)speciellt om hon skall vara till barnen....

Postat av: Anna

hehe ja typ så.... kanske du oxå vill vara spekulant??? *s*

2006-09-30 @ 15:52:03
URL: http://www.bc-tina.se
Postat av: mponkan igen

Njaaaa, mina avkommor visar inget större intresse för hästar, fyrbenta alltså...sitter dom under huven så är det en annan sak:)

2006-10-01 @ 22:34:15
Postat av: Anna

Typiskt killar, här är ju annars en riktig utmaning!! ;)

2006-10-03 @ 08:05:01
URL: http://www.bc-tina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback