Härliga Långfredag

Idag har det varit underbart väder och efter frukost tog jag och Mikaela en lång ridtur på de små pållarna. Tina och Myzak fick springa med lösa brevid och det är en schysst konditionsträning för dem. När vi sen kom hem så tog vi lunch på altanen i den sköna solen.
Lunch p? altanen

Det blev god kycklingsallad med bulgur. Då jag varit själv hela veckan fick vi rota ordentligt i förråden för att få tag på nåt att ha i. Jag har nämligen inte handlat nåt under hela veckan *s*
Sen satt vi och mös en stund med kaffe och lite kvarlämnat godis från igår.

Fåren fick vara ute och lilla Paul sprang omkring och lekte i hagen. Han är så söt den lilla gullungen.
När vi fikat klart tog vi in fåren. Jag satte en av tackorna i en lammningsbox då jag tror att hon kan vara på gång. Vi får se när det blir nåt. Sen sorterade vi ut 3 tackor samt Marcus, baggen, för lite vallträning. Vi föste ner dem till en stor äng där jag började med ett 250m hämt. Snacka om att jag vart helt salig då Tina for iväg och gjorde ett otroligt fint hämt!! Roligt att det verkar sitta så fint nu.
Efter den övningen körde vi över fåren till vår häst hage för den vanliga träningen. Tina har som vanligt svårt med fösningarna när jag inte hänger på och vill gärna hämta, men efter enveten träning fick jag faktiskt till en riktigt fin omgång. Jag tycker dock att Tina ibland verkar chansa på mina vänster och höger kommandon. Inte bra, där får jag gå tillbaka och få upp en bättre säkerhet.
Mikaela och Mysen körde lite drivningar och fösningar och han är verkligen en trevlig fösarhund. Han har oxå äckligt naturliga sidoförflyttningar som man kan bli grön av avund när man ser. :) Men som sagt träning ger färdighet.

Nu har jag varit ute och gjort kvällsmatningen och kinderna glöder efter en heldag ute. Tina har somnat i soffan i gästrummet och jag känner oxå att sängen lockar.

I morgon blir det operation sanering av hus, så sambon och barnen kan få komma hem till ett fint hus. Sen måste jag även dammsuga morsans bil, då jag var tvungen att köra ett par balar i den *heh* Sorry mamma!
Förhoppningsvis hinner jag med en liten valltur, samt en liten röjning i trädgården.

Kan bara säga att jag verkligen älskar vårt hus och vår vackra trädgård. Ska bli så kul att få sätta lite blommor och växter i den sen!

Må väl

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback