Det suger...

Både att hundskrället är kass samt i träningstarmen... vill dra å valla. Vill, vill, vill... Ska man? Nä klart man inte ska, men jag är ju så sugen. Ska till Anna på onsdag och kolla läget med skadan... men att hålla hunden lugn är ju lättare sagt än gjort. Hon far runt som värsta tornadon. Jag själv nästan avlider av tristess. Har iofs målat helt klart idag och nu är det bara fondtapeten som ska inhandlas och sättas sen är rummet klart. Najs. Men vad ska man hitta på nu då? Är lite mätt på renoveringen just nu.. behöver nog ett litet brejk, det är så mycket annat nu med skolstarter å ridning högt och lågt. Bäst att ta det lite soft!! :) Längtar tillbaka till träningshagarna i Skinnsberg, där kan man snacka bubbla, sova träna, sova träna. Inga måsten bara du och vovvan! Det är rätt skönt ibland det oxå.

/A

Kommentarer
Postat av: Anfia & Warroo

Dumma dumma skada..
Du kan få låna warroo å valla me du kan tävla han me.. du vet han e klar för att tävla elit nu i vallning...vi har tränat på det i några dagar så aaa han e klar . så kan tinan va här å ta det lugnt haha..
massa kramar till dej gumman.. å pussar te tinan från warroo

Postat av: Ann-Charlotte,Sally,Meja & Twix

Ja visst är det trist med skador=ingen träning =( Vi sitter i samma båt med våra skadade 4-benta...Jag var ju sååå laddad att tävla,men,men,nu är det bara hoppas att våra vovvar piggar på sig snabbt.
Sköt om er väl och hoppas Tinas skador helar snabbt.
Kramelikram

2007-08-20 @ 09:11:05
URL: http://www.hunden-meja.com
Postat av: Anna

mmm Tack tjejer, och Ann-Charlotte, jag hoppas Mejan blir frisk å galen snart igen!!

2007-08-20 @ 10:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback