Helg å hästtävlingar

I helgen har det varit mycket häst. Sandran körde ett sjukt fint race på lördagen och hamnade precis utanför placering i lätt D. Så kul med tanke på hur kämpigt det ändå varit. Emelie körde lätt C1 i dressyr idag med motstånd från 15-16 åringar och gjorde en så fin tävling. Det gäller att lägga fokus rätt och hon var så duktig. Nu tränar vi vidare mot nya mål till våren.

Igår var vi bortbjudna men det blev ändrade planer, middagen blev hos oss och det innebar att värdparet fixade middag, vin å dessert, samt snack å drinkar. Så flott, väldans trevligt.

Idag var det lite farsdags middag med paranteserna. Janne grillade lamm och det var goda tillbehör samt efterrätt såklart. Mmmmmm gottttttisss :)

Jag hann oxå med lite vallning igår. Det gick hyfsat bra tycker jag. Ska åka iväg i morgon till Zonja och valla ännu mer. Najzzz Tina sprang förresten rätt in i en bil idag, knäppa jycke. Som vanligt kollade hon bara på hästarna och såg inte att det kom en bil... ja, vi får väl se hur länge hon kan hålla sig skadefri.

Må gott
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback