Summering och utvärdering!

Då var man hemma igen efter en härlig helg med gott sällskap och underbart väder. Sonja och jag åkte upp till Örebro i fredags fm. Vi ställde av vagnen i Mariestad på vägen upp för att sen fortsätta. Väl uppe mötte Sören, Ingalill, Malin Edlund, Hanna, Lena, Johnny, Git och Stefan upp. Härligt att träffa alla igen men sorgset och konstigt utan vår Malin.
Vi tog ut fåren på ett gigantiskt fält och jag började med Tina. Hon var så jäkla laddad och körde öven mig totalt. Hon gjorde kanon utgångar och upptag men sen körde hon på alldeles för hårt. Jag försökte trycka till henne men lyckades inte. Hon har tänt till ytterligare efter vilan, det märks. Jag kände en liten oro för helgen när hon var så himla olydig och Ja det fortsatte under helgen. Söndagen var katastrof. 
Men jag ska iaf säga att jag är skitglad för min utgång och upptag på lördagen, samt fållarbetet. Jag har haft stora problem med hämten på tävling och trodde nästan inte att jag skulle få till det. Men det känns som vi är på rätt väg nu. Hon gjorde kanon. Tyvärr är framdrivningen inte bra än, men jag vet hur jag ska träna det. Fast först ska jag plocka ner den lilla räpan!   
Pissed Jag pratade med Peter Nilsson idag och fick ett bra upplägg på hur jag ska träna denna veckan och jag ska försöka köra 2 pass per dag då detta är den veckan tjejerna bara har ridträning 2 kvällar. Ska nog kunna få till det!!
Skönt att ha Peter att bolla med, då han känner till vovvan rätt väl nu!  Goofy Det var han som kallade henne räpa och jag är nog benägen att hålla med! Hon kan lura skjortan av en om man inte passar sig! 

Ser man på helgen i sin helhet så fick Sonja 55p på lörd och 74 på sönd. Sören fick 60p på lörd och bröt på sönd.
Jag fick 64p på lörd och 55 på sönd.

/A 


Kommentarer
Postat av: Ewa

Hallå där! 64 poäng är väl nytt pers, eller? Banne mig inte illa om räpan inte lyder ;-)

Postat av: Annapannan

haha japp nytt pers helt klart, men tänk vad jag fått om hundakräket hade lyssnat oxå ;)

2007-09-25 @ 09:15:39
URL: http://www.bc-tina.se
Postat av: Ann-Charlotte,Sally,Meja & Twix

Ja oj vad det känns igen...Räporna(kul namn)öppnar snabbt eget.Men ni hade ju jättefint hämt och upptag,så resten fixar du med lite nya tips från Peter...Humm,kanske du kan dela med dig,för de behöver ju vi oxå till min räpa. ;0)
Ha en jättefin vecka!
Kram A-C & Co

2007-09-25 @ 09:38:56
URL: http://www.hunden-meja.com
Postat av: Annapannan

mmmm tipsen kommer på mail, men jag tror du kommer känna igen dem ;)

2007-09-25 @ 10:48:42
URL: http://www.bc-tina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback