Hästar och hoppning

image307

Usch vilken dålig kvalite, men men det var med mobilen. Jag och Sandran var med på klubbens tävlingar idag och hjälpte till. Vi hade hand om startflaggningen, lite krattning samt höjning av 3 hinder i vår närhet. Där stod vi i solen från 9-12, inte helt illa. Roligt att se dessa duktiga ekipage med sina fina hästar. Svåååårt sugen blir man ju. Efter detta så åkte vi hem till Emelie och mormor Anita som varit lite behjälplig de senaste dagarna. Tackar vi speciellt för :) Vi grillade lite lunch som vi åt ute på altanen. Underbart Efter detta så red tjejerna ut en runda och jag städade upp i trädgården inför sommaren. Rosor och sly klipptes bort, samt en första rensning.
Sen var det hoppträning, för 3:e dagen i rad. Vi byggde en bana och testade ett nytt ridsätt för Sandra. Måste säga att det kändes som om det var nåt att spinna vidare på. Få se om Sandra kommer ihåg det i morgon på tävlingarna bara.
Mikaela kom förbi på en fika innan vi mötte upp Carina för lite vallning. Idag ska jag skryta :D Shit pommes frites, vad duktig Tina var idag, delade och höll undan fåren fint. Flankade drev och hämtade på ett sätt som kändes otroligt bra!! Ja det var inget som gick fel för henne idag. Duktiga gumman!!
Nu är det mys som gäller för resten av kvällen

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback